GAFFKA Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Asia, wrzuć zdjęcia Czucza z akcji na Rynku, jak siedział ze szceniakami. Hehehehhehehehe;) Quote
demi Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 GAFFKA napisał(a):Asia, wrzuć zdjęcia Czucza z akcji na Rynku, jak siedział ze szceniakami. Hehehehhehehehe;) wrzucę, wrzucę:) ale dziś raczej nie wyrobie :shake: Quote
Korenia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 O kogo ja widzę :cool3: Toż to światowy chłopak! Quote
irysek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czy mozna prosic o jakies uaktualnienie wplat na pierwszej stronie? chodzi o pieniadze z mojego bazarku i inne wplaty, ktore zorganizowalam dla czucza i reszty. Quote
strup Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czuczuś jaki Ty piękny jesteś i ten uśmiech. :loveu: Quote
mmd Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jak zwykle zestaw min do obiektywu:) Ma chłopak zadatki na gwiazdę. Quote
togaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Poruszające jest to ostatnie zdjęcie ...!! Czucz i pan w koralikach na głowie.....Dziwnie wygladający pies i dziwnie wygladajacy pan / w potocznym mniemaniu/...i te ich relacje... Bardzo piękne..... Quote
irysek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 pan w koralikach to typowy zulik. kreci sie po rynku z przyklejona moneta na czole. ma 2 swoje psy. jest w rynku zawsze jak cos sie dzieje i robi z siebie wariata. (ale mozna przypuszczac, ze kocha psy, mimo ze watpie by mial warunki na posiadanie tych 2, ktore ma). wiem, ze demi jest zabiegana, nie ma na nic czasu i ledwo zyje, ale nadal czekam na uaktualnienie wplywow na pierwszej stronie... Quote
mmd Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Poruszająca jest cała historia Czucza. A dla mnie głównie to, że od ponad roku demi zmienia mu pieluchy, myje zadek i odwala całą brudną codzienną robotę. We wrześniu coś podeślę, pewnie trochę gatek. Trzymajcie się cieplutko:) Quote
xmartix Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a i Czuczuś pomaga Demi, jak mu zmienia pieluchy, to czeka cierpliwie :razz: Quote
Korenia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 xmartix napisał(a):a i Czuczuś pomaga Demi, jak mu zmienia pieluchy, to czeka cierpliwie :razz: Jakiż on wspaniałomyślny :eviltong::-o:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ale on zadowolony. ale mam wrażenie, ze on chyab zawsze zadowolony. i dobrze. a co to za akcja była, bo nie kojarzę? Quote
irysek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 jarmark na wroclawskim rynku. ja nadal czekam na rozliczenie na watku bazarku, ktory zrobilam z rzeczy od demi, a pieniadze juz dawno pewnie dotarly. sek w tym, ze nie ma ich na pierwszej stronie... Quote
demi Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 irysek napisał(a):jarmark na wroclawskim rynku. ja nadal czekam na rozliczenie na watku bazarku, ktory zrobilam z rzeczy od demi, a pieniadze juz dawno pewnie dotarly. sek w tym, ze nie ma ich na pierwszej stronie... nie ma, bo i mnie nie ma. Do niedzieli się pojawią ;) a pieluchy już zakupiłam, mamy jeszcze 90 sztuk;) mmd gatki jak najbardziej pożądane w Czuczkowym swiecie :evil_lol: bo bez nich jak bez ręki:roll: Quote
demi Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 przy przelewie zerknęłam i patrze, a to dwie wpłaty, także już uaktualniam ;) z bazarku Iryska: od magdy z 19zł od poker i soty 38 zł razem z bazarku Iryska 57zł już wrzucam na pierwszą strone Quote
mmd Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 demi napisał(a): mmd gatki jak najbardziej pożądane w Czuczkowym swiecie :evil_lol: bo bez nich jak bez ręki:roll: Czuczek pożąda gatek:) Koło 10 września mu zamówię. Czyli koło dopływu świeżej kasiorki. Quote
mmd Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Zamówione 90 Twoje 90 i moje 90 oznacza bezproblemowe siuranie we wrześniu:diabloti: Quote
demi Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 mmd napisał(a):Zamówione 90 Twoje 90 i moje 90 oznacza bezproblemowe siuranie we wrześniu:diabloti: dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Chociaż wątpię, żeby Czuczmajster się z tego cieszył :evil_lol: Quote
mmd Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No cóż... jakbym przeczytała, że czuczek z radości tarza się po podłodze, to pomyślałabym, że coś jest nie halo:evil_lol: Paczka w drodze. Quote
Recommended Posts