Dominika1987 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ojej, a którz to takie śłodkości wyrzucił? :mad: Do góry Maleństwo! Quote
basia0607 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Zazunia jest na etapie warczenia. Cudownym cieniutkim glosikiem warczy na wszystko.Smoczek juz nam niepotrzebny, malutka slicznie zajada z miseczki. Lubi kawalki mięsne dla juniorkow i mleczko z kaszka blyskawiczną. Mam fotki ale Rybcia ma je wkleić / 1 fotke/. Quote
basia0607 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Najlepsze zajęcie-ssanie mojego palca ! Quote
BIANKA1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cudna dzidzia :loveu: To kiedy malutka bedzie szukała domku ? Po osięgnięciu pełnoletności ? :lol: Quote
basia0607 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 BIANKA1 napisał(a):Cudna dzidzia :loveu: To kiedy malutka bedzie szukała domku ? Po osięgnięciu pełnoletności ? :lol: Bardzo trudne pytanie, boje sie o tym mysleć ! Quote
malagos Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 zapraszam na bazarek na utrzymanie uratowanych przez mnie 4 szczeniąt i mamuśki :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119720 Quote
basia0607 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Zazulka dzisiaj zaszczepiona na parwo ! Myślicie , że plakala przy zastrzyku ? otóż wcale nie- warczala na wetkę z calych sił. Jako jej mama jestem niezmiernia dumna . Quote
malagos Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja, jako jej mama chrzestna, też! :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 malagos napisał(a):Ja, jako jej mama chrzestna, też! :evil_lol: I ja też :lol: Quote
Charly Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 basia0607 napisał(a):Zazulka dzisiaj zaszczepiona na parwo ! Myślicie , że plakala przy zastrzyku ? otóż wcale nie- warczala na wetkę z calych sił. Jako jej mama jestem niezmiernia dumna . zachodzę w głowę, w kogo się wdała...:hmmmm::lol: Quote
malagos Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Charly napisał(a):zachodzę w głowę, w kogo się wdała...:hmmmm::lol: no jak to, w kogo? My nie płaczemy przy zastrzykach! Quote
basia0607 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 U nas wszystko dobrze z tym , że Zazulka żyje już własnym życiem. Wychodzi na taras , nie daje sie już tak często calować, warczy i gryzie mnie w policzek. To tak jak z malymi dziećmi, jak dorastają uciekają od całujących ciotek i innych piszczot. A mnie tak tego brakuje, wnuczek daleko, dzieci daleko a TZta przecież nie bedę miziać !:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia0607 napisał(a):U nas wszystko dobrze z tym , że Zazulka żyje już własnym życiem. Wychodzi na taras , nie daje sie już tak często calować, warczy i gryzie mnie w policzek. To tak jak z malymi dziećmi, jak dorastają uciekają od całujących ciotek i innych piszczot. A mnie tak tego brakuje, wnuczek daleko, dzieci daleko a TZta przecież nie bedę miziać !:evil_lol: Wez se Ciotka kota na tymczas :cool3: U nas jeszcze chyba 2 miziaste persy są bez przydziału . Quote
Wet-siostra Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ...a czemu by nie miziać TZ ??? :evil_lol: :eviltong: Quote
Doda_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia0607 napisał(a):[SIZE=2]Do moich wrogów ! Szczeniakow i tak nie uśpię czym zwiekszę ilość porzuconych psow i ich populację w schronisku , nie uprawiajcie demagogii i nie wpisujcie się na ten wątek ! Brawa dla Ciebie!! Mi się to bardzo podoba!! :loveu::loveu::loveu: A szczeniaki są prześliczne..! Quote
basia0607 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Wez se Ciotka kota na tymczas :cool3: U nas jeszcze chyba 2 miziaste persy są bez przydziału . Do miziania mam gromadkę , 20 psow +18 kotow w przytulisku ale nie do każdego serce bije jednakowo !!! zapomnialam dodać 5 psow w domu i kot. O TZ-ecie nie wspomnę , najwiekszy z mojej menażerii. Ogólnie jest ok, zero insektow, foterko bez przebłysku skóry, nauczony porządku .Tylko ,żeby jeszcze nie kochal tak kanapy i pilota od telewizoru :placz: Quote
Wet-siostra Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cioteczko,dorze,że kocha pilot i telewizor...Mój tz kocha ... gul,gul,gul...:oops: Co prawda od chwili wypadku z kretem jeszcze nie pił,ale-jak długo wytrzyma???:roll: A jak się miewa nasze maleństwo?Czy są jakieś najnowsze fotki???:cool3: Quote
basia0607 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Maleństwo to Zaulka , imię nadała matka chrzestna Malagos Quote
basia0607 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Emilo dziekuje za wklejenie zdjęć. Na 1 zdjeciu, podano kolację, musi być porządek, wszystko w szeregu jak w wojsku ! Zazulka ma juz opanowany dziadink przy lodówce. Quote
Wet-siostra Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Super fotki,zwłaszcza ta pierwsza...:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 cuuuudne są!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts