Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zazunia jest na etapie warczenia. Cudownym cieniutkim glosikiem warczy na wszystko.Smoczek juz nam niepotrzebny, malutka slicznie zajada z miseczki. Lubi kawalki mięsne dla juniorkow i mleczko z kaszka blyskawiczną. Mam fotki ale Rybcia ma je wkleić / 1 fotke/.

Posted

basia0607 napisał(a):
Zazulka dzisiaj zaszczepiona na parwo ! Myślicie , że plakala przy zastrzyku ? otóż wcale nie- warczala na wetkę z calych sił.
Jako jej mama jestem niezmiernia dumna .

zachodzę w głowę, w kogo się wdała...:hmmmm::lol:

Posted

U nas wszystko dobrze z tym , że Zazulka żyje już własnym życiem. Wychodzi na taras , nie daje sie już tak często calować, warczy i gryzie mnie w policzek. To tak jak z malymi dziećmi, jak dorastają uciekają od całujących ciotek i innych piszczot. A mnie tak tego brakuje, wnuczek daleko, dzieci daleko a TZta przecież nie bedę miziać !:evil_lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
U nas wszystko dobrze z tym , że Zazulka żyje już własnym życiem. Wychodzi na taras , nie daje sie już tak często calować, warczy i gryzie mnie w policzek. To tak jak z malymi dziećmi, jak dorastają uciekają od całujących ciotek i innych piszczot. A mnie tak tego brakuje, wnuczek daleko, dzieci daleko a TZta przecież nie bedę miziać !:evil_lol:

Wez se Ciotka kota na tymczas :cool3: U nas jeszcze chyba 2 miziaste persy są bez przydziału .

Posted

basia0607 napisał(a):
[SIZE=2]Do moich wrogów ! Szczeniakow i tak nie uśpię czym zwiekszę ilość porzuconych psow i ich populację w schronisku , nie uprawiajcie demagogii i nie wpisujcie się na ten wątek !

Brawa dla Ciebie!!
Mi się to bardzo podoba!! :loveu::loveu::loveu:

A szczeniaki są prześliczne..!

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Wez se Ciotka kota na tymczas :cool3: U nas jeszcze chyba 2 miziaste persy są bez przydziału .

Do miziania mam gromadkę , 20 psow +18 kotow w przytulisku ale nie do każdego serce bije jednakowo !!! zapomnialam dodać 5 psow w domu i kot. O TZ-ecie nie wspomnę , najwiekszy z mojej menażerii. Ogólnie jest ok, zero insektow, foterko bez przebłysku skóry, nauczony porządku .Tylko ,żeby jeszcze nie kochal tak kanapy i pilota od telewizoru :placz:

Posted

Cioteczko,dorze,że kocha pilot i telewizor...Mój tz kocha ... gul,gul,gul...:oops:
Co prawda od chwili wypadku z kretem jeszcze nie pił,ale-jak długo wytrzyma???:roll:

A jak się miewa nasze maleństwo?Czy są jakieś najnowsze fotki???:cool3: