Jump to content
Dogomania

Dziadunio Z OrzechowcÓw ma dom ! :) ... został zastrzelony ... za TM :(

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadunio wcale nie chce siedzieć w boksie z sadem....:shake:Przechodzi jakoś pod dziurawym ogrodzeniem i wraca do starego, siedzi pod bramką i piszczy...:-(
Kiedy wyjeżdżałyśmy wieczorem ze schroniska znowu tam był...:-(

Posted

Leży dokładnie przed swoim boksem, ile wysiłku musiało go kosztować wydostanie się z sadu. Może w takim razie zostawić go w tym boksie, a np zabrać tego energicznego szaleńca ;). Dziadunio miałby wtedy swój boks i spokój.

Posted

[quote name='Kudłata']Leży dokładnie przed swoim boksem, ile wysiłku musiało go kosztować wydostanie się z sadu. Może w takim razie zostawić go w tym boksie, a np zabrać tego energicznego szaleńca ;). Dziadunio miałby wtedy swój boks i spokój.[/quote]
Dziadziu pewnie jednak zostanie w tym swoim starym boksie, bo tam się jednak czuje najbezpieczniej. Ale co do szaleńca (jeśli chodzi Ci o przeniesienie do sadku), to Artek się nie zgodzi ...tam mają być starsze, spokojne psy :)

Posted

od wczoraj mam zgryz co do Dziadziunia .... wiecie, są psy dla których schronisko jest domem, dla dziadzia już sama zmiana boksu jest nie do pogodzenia, co jeśli zostanie zabrany? Ja nie wiem czy to nie jest przypadek, że starych drzew się nie przesadza ......