Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziadzio ostrzyżony i przenieśliśmy go dzisiaj do sadku ! :multi:
Jeszcze nie za bardzo wie, dlaczego tam wylądował, ale się przyzwyczai :) Będzie miał teraz przynajmniej cień i dużo miejsca do chodzenia.
Za to teraz, kiedy ma króciutką sierść, widać, jakie ma straszne guzy, na tym swoim małym, chudziutkim ciałku...

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie tak...biały kierowca z poprzedniej obsługi....i wymyślił,że to opuchlizny po ugryzieniach pszczoły, a Dziadunio to prawie młodzieniec...:evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Kochany Dziadunio, przynajmniej w tym sadku trawki pogryzie....:eviltong:

Nie pogryzie. Beciu, on już ząbków nie ma :roll:

BC, jeszcze nie ma schroniskowego weta...

Posted

Dzisiaj wzięłam na spacer do sadku sunię, której Artek obcinał prawie że wrośniętego pazurka... W sadku był już Dziadziu i Chaplin. Chaplin oczywiście w budzie, tylko ogon wystawał :eviltong: A Dziadeczek jaki ożywiony... okazało się, że sunia ma cieczkę :evil_lol::evil_lol:
Jednak ten nasz Dziadziu nie jest taki dziadziu ;):D

Posted

no i znowu nie mogłam wjeść na dogo :mad: a tu takie piękne zdjęcia Dziadunia!
Jaki on ma przepiękny ten pyszczek :loveu:

A z tłuszczakami, jeśli zabieg nie jest groźny dla Dziadunia to chyba warto cos zrobić...??

Posted

Talcott nie będę dyskutować o cenach dzisiaj, jutro będę w schronisku i porozmawiam o Dziaduniu co można zrobić dla niego, jaki jest wet, jakie zarządzenia w związku z nim ... nie wiem nic narazie więc ....