Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

każdy pies w schronie to ból, ale stare i schorowane..:-(

jak na razie poproszę MagYa o banerek i oczywiście trzeba go wrzucic na trzyłapki. Im więcej dziadziunia tym lepiej. Naprawdę są dobrzy ludzie na zewnątrz, tylko nie wiedzą jeszcze o tym;) Trzeba ich znalesc

Posted

na zywo nie wyglada szczeniakowato tylko tragicznie a młodzieniaszek budzi sie w nim wtedy jak siedzi w budzie i poszczekuje przez dziure.

Własnie dziewczyny on ma tragiczna bude.....

Posted

Dziadunia trzeba wszędzie pokazać...
Mam nadzieję, że niedługo buda nie będzie mu potrzebna, bo jakieś dobre serce go przygarnie... ale... tak jakby co... to jaki jest koszt nowej budy?
W końcu jeśli nie Dziaduniowi to na pewno przyda się jakiemuś innemu biedakowi...

Posted

Dziadunio jest uroczy ! Gdyby nie to, ze nie mam warunkow (nie mieszkam u siebie) to chyba bym go zabrala.. Staruszki sa przekochane i oddane.. No i niczym sie nie ryzykuje - niech szczeka w koncu jest psem, nie ma czym gryzc wiec nic nie zniszczy, a po praniu okazaloby sie, ze jest przepieknym miskiem.

Posted

Dziadziuś widzimy się już niebawem ...

Szpilka budy będę zamiawiac więc możemy pod kątem dziadunia pomyśleć ... może jakaś składka na budę dla niego? Albo bazarek .... coś zrobic trzeba bo bud tam brakuje straszliwie ....

Posted

no to wiemy co konieczne jest poza strzyżeniem, kąpaniem, jedzonkiem, witaminkami dla niego i spacerkiem BUDA jako miejsce pierwsze. Hmmmm wiem, ze Becia ma jakieś cudeńka na bazarek, trzeba będzie porobic zdjęcia i zrobić. Ja popytam jeszcze o składki wśród znajomych. Szpilka damy radę! Nie wiadomo jak dlugo Dziadzio tam posiedzi więc buda jak najbardziej .... a jak pojdzie do domu inny biedaczyna skorzysta.

Posted

ostatnio jak zamawiałam za budę taką jak dla Dziadunia liczył mi 250 zl - ocieplana styropianem tak więc naprawdę super. Zdjęcia takich bud są na naszej stronie wolontariackiej w aktualnościach.

Irenaka ... orzeszki nasze ... cudne, samotne - szkoda gadać. Cieszę się że jadę do niech w sobotę a zarazem przerażenie mnie ogarnia na ilość wpatrzonych tych pieknych psic oczu ....

Posted

trzeba porozmawiać z kierownikiem, oddałam mu budy do dyspozycji i jesli je wstawił to sama wiesz że wyciągać ich nie będzie sensu, boksy są jakie są. Ja przypuszczam że w ciągu miesiąca będziemy mieć nowe budy, rozmawiałam juz z Rafałem jak będą postara się je przywieźć. Zobaczymy Neczuś w sobotę, ale budy zapewne już rozdysponowane, wiesz jak ich brakuje ....

Posted

[quote name='albiemu']trzeba porozmawiać z kierownikiem, oddałam mu budy do dyspozycji i jesli je wstawił to sama wiesz że wyciągać ich nie będzie sensu, boksy są jakie są. Ja przypuszczam że w ciągu miesiąca będziemy mieć nowe budy, rozmawiałam juz z Rafałem jak będą postara się je przywieźć. Zobaczymy Neczuś w sobotę, ale budy zapewne już rozdysponowane, wiesz jak ich brakuje ....
No to my z Halcią zobaczymy jutro ;)
Dziadunio wraz z Atoskiem trójłapkiem i jeszcze innym kolegą muszą siedzeć w tej ciasnej, dziurawej i wogóle do połowy rozwalonej budzie...:-(