Jump to content
Dogomania

Dziadunio Z OrzechowcÓw ma dom ! :) ... został zastrzelony ... za TM :(

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbujcie może zapytać Wiosnę, jeśli u Murki jest długa kolejka - Wiosna też ma hotel dla psów, a ten psiak może po prostu nie doczekać swojej kolejki....

jest jeszcze jedna osoba na dogo, która już na dniach będzie miała hotel, ale nie zostałam upoważniona, żeby powiedzieć kto to taki. Albiemu, jeśli chcesz spróbować tam, to napisz do mnie pw i powiem Ci co i jak

Posted

słuchajcie w sobotę będę w schronie, pogadam z kierownikiem bo będę chciała dziadunia ostrzyc, trzeba będzie go naprawdę dokladnie oglądnąć. Ja narazie pre na szukanie domu, chociaz mam świadomośc jak ciężko będzie. Hotelik ... jest jakims rozwiązaniem, ale pytanie czy damy rade go utrzymać? to będzie koszt utrzymania, leczenia ... ja przyznaje że mam zle doświadczenia w tej kwestii i dla mnie osobiście to ogormny stres bo co będzie jak kasy zabraknie? Jak zadłuzymy psiaka?? To nie jest mój brak serca ale logika bo mamy w orzechowcach prawie 200 psow na które musimy mieć też czas, jakieś środki finansowe i siły.

Dziadunio jest dla mnie ważny, slysze jak zegar tyka ale musimy byc naprawdę bardzo rozsądni ...

Nie wiem co o tym myslicie, ja uważam że musimy jeszcze chwilke poczekać bo:
- poszły dopiero ogłoszenia w świat,
- nie ma jeszcze weta schroniskowego a jesli dziadunio ma np powazną chorobę skóry to nie damy go komus do hoteliku aby pozarażał inne,

Mnie zależy na czasie bo ma go mało, więc jeśli jest kolejka do murki to rezerwacje zrobic można ale to naprawde będzie ostateczność i mowię wprost, ja nie będę w stanie go utrzymać ani żadna z nas w pojdynke, i to że pies trafi do hoteliku naszą decyzją to nie będzie ufff ... skoro jest bezpieczny zmykam na inny wątek. To nasz Dziadziu i nasza wielka odpowiedzialność za niego ....

Posted

I kolejny staruszek wegetujący w schronisku :(
Dzaduniu ma taki wyraz mordki, że na prawdę nie można pominąć tego wątku.
To musiał być przepiękny pies, skoro nawet taki zaniedbany i staruteńki tak cudownie wygląda...

Guest Elżbieta481
Posted

Pamiętamy o Tobie dziadeńku maleńki,biedula kochana:-(:-(