DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Kora']Uwaga!!!! Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:. kora a wiadomo w jakim jest stanie? Tj. Jak przetrwal ta samotna wyprawepod wzgledem fiz. i psych. :-(? Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kora, dzięki za sprawdzenie czekanie jest masakryczne :shake: Quote
DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mru napisał(a): czekanie jest masakryczne :shake: Teraz tylko jaka decyzja jego Pani...:-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jej sms że po niego pojedzie po obskoczeniu gości kanadajapo był raczej optymistyczny... Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dajcie Pani popracować ... Niestety czasami nawet smsa nie można napisać. Trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 też tak myślę , że dośc przygód dla takiego staruszka i zostanie już u swojej nowej Pani .... Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wróciłam ze spaceru z psami, a tu taka Wiadomość !!!!!! Dobrze, że to on. Kora!!!! Pan Przemek!!!!! :modla: Boże takie emocje to nie na moje lata :shake: Quote
andzia69 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kora - super, ze czuwasz:loveu::loveu::loveu: dla niewtajemniczonych - Kora to taki Ace Ventura - każdego psa odnajdzie;) Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 uuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jestem pełna podziwu i bardzo wdzięczna warszawiakom i nie tylko warszawiakom za taką ofiarną, wspaniałą pomoc w poszukiwaniu Xantusia. Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jejku ja niesmialo proponuje zeby zasugerować p.Beacie szelki dla Xantusia , bynajmniej na poczatek , na szelkach psiaka jest łatwiej utrzymać. Jeny coz za przygody ma nasz Xancio :cool1:. Quote
epe Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ile waży Xantuś,że miał tyle siły,aby zerwać się razem ze smyczą? Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 sleepingbyday napisał(a):on jej się zerwał ze smyczy?? ho ho. ze smyczą nawet! Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 epe napisał(a):Ile waży Xantuś,że miał tyle siły,aby zerwać się razem ze smyczą? chyba był przerażony :roll: Quote
epe Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ja rozumiem,że był przerażony,ale widocznie pani trzymała smycz niefortunnie,bo nawet jak pies szarpnie,to przy takiej wadze-masie,można nad tym zapanować! Ja zawsze mam duże psy-ponad 30 kg i prędzej pies mnie wywróci,ale smyczy i tak nie puszczę!;) Quote
Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Oj moj Ramzes Onek juz mnie przeczolgal po trawniku - odkad ma szelki to juz kilka numerow wywinal;) Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 epe napisał(a):Ja rozumiem,że był przerażony,ale widocznie pani trzymała smycz niefortunnie,bo nawet jak pies szarpnie,to przy takiej wadze-masie,można nad tym zapanować! Ja zawsze mam duże psy-ponad 30 kg i prędzej pies mnie wywróci,ale smyczy i tak nie puszczę!;) no ja tam się zgodzę całkowicie... Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 zośka waży z 9 kg, a jak czasem pociągnie, to ho ho. ale ona jest młodai ma same mięśnie... Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mru napisał(a):no ja tam się zgodzę całkowicie... no ja tez sie zgodze Quote
epe Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Bo szelki dla dużych psów są lepsze dla psów niż dla właścicieli!:evil_lol: Ja mam łączone dwie smycze i już mnie ta długość nieraz uratowała! Właśnie przed nagłym szarpnięciem i galopem-inaczej chyba sztuczna szczęka i gips!:evil_lol: A tak to można złapać równowagę,a pies i tak nie uciekł!!:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja nie wiem.. Kora tak dwuznaczie napisała - nie wiem, czy p. Przemek dopiero poszedł sprawdzić, czy już sprawdził. Quote
Recommended Posts