Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kora']Uwaga!!!!
Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:.

kora a wiadomo w jakim jest stanie? Tj. Jak przetrwal ta samotna wyprawepod wzgledem fiz. i psych. :-(?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jejku ja niesmialo proponuje zeby zasugerować p.Beacie szelki dla Xantusia , bynajmniej na poczatek , na szelkach psiaka jest łatwiej utrzymać.
Jeny coz za przygody ma nasz Xancio :cool1:.

Posted

Ja rozumiem,że był przerażony,ale widocznie pani trzymała smycz niefortunnie,bo nawet jak pies szarpnie,to przy takiej wadze-masie,można nad tym zapanować!
Ja zawsze mam duże psy-ponad 30 kg i prędzej pies mnie wywróci,ale smyczy i tak nie puszczę!;)

Posted

epe napisał(a):
Ja rozumiem,że był przerażony,ale widocznie pani trzymała smycz niefortunnie,bo nawet jak pies szarpnie,to przy takiej wadze-masie,można nad tym zapanować!
Ja zawsze mam duże psy-ponad 30 kg i prędzej pies mnie wywróci,ale smyczy i tak nie puszczę!;)

no ja tam się zgodzę
całkowicie...

Posted

Bo szelki dla dużych psów są lepsze dla psów niż dla właścicieli!:evil_lol:
Ja mam łączone dwie smycze i już mnie ta długość nieraz uratowała!
Właśnie przed nagłym szarpnięciem i galopem-inaczej chyba sztuczna szczęka i gips!:evil_lol:
A tak to można złapać równowagę,a pies i tak nie uciekł!!:eviltong: