mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 orpha napisał(a):noo jasne i przytupywali z niecierpliwosci w takt góralskiej muzyki! czekamy na panią Xanta... :roll::roll::roll: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 orpha napisał(a):Xantus uciekł nowej pani przy pl.Hellera , zaczal sie platac po okolicy , Kora mysli czy moze ktos kto przejezdzal i go zobaczył nie wzial go ze soba a poniewaz jechal na zoliborz i wiedzial ze jest tam lecznica ,podrzucil go pod drzwi lecznicy myslac ze pies sam z siebie tam wejdzie albo ze czeka tam na niego komitet powitalny(pewnie z czerwonym dywanem i orkiestra góralska:cool1:), i tu sie stala rzecz dziwna bo Xantus ominal lecznice i poszedł w teren , tam go zobaczyla SM zapakowala w samochod i zawiozła pewnie jakos w srodku nocy do schronu :modla::modla::modla: Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A niech tam, wysłałam SMS do Erki z pytaniem o P. Beatę Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 O jest odpowiedź : Jeszcze nie, jest pewnie nadal zajęta w pracy Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='orpha']dobra a teraz niech ktos mi powie czy ktos ma jakies info czy pani Xantusia skonczyla juz konferowac z tymi japokanadami czy jak i tam i czy dala znac co i jak ?????!!! Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 KrystynaS napisał(a):O jest odpowiedź : Jeszcze nie, jest pewnie nadal zajęta w pracy fajnie, ze napisałas :) szkoda, ze jeszcze zajeta :roll: Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 powiem tak: zaczynam być sfustrowana i zniecierpliwona :cool1: Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 orpha cierpliwości. Ja o 18.00 wychodzę do pracy i co ...... nerwy. Dorze jest że wiemy że to najprawdopodobniej Xant, że jest w miarę bezpieczny, nie wpadnie pod samochód czy tramwaj i na pewno dzisiejszą noc spędzi w innym miejscu niż Paluch Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 oj Xantusiu bidulku malutki ..... kurde ide do domu , musze sie troche ogarnąć :cool1: mru zaniebawem bede pod telefonem , slij mi jakiegos smsa jakby co plizzzz Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 oczywiście :) bede mam nadzieje, ze juz niedługo... Xant będzie u siebie i że to będzie jego "u siebie" ;) Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mru napisał(a):oczywiście :) bede mam nadzieje, ze juz niedługo... Xant będzie u siebie i że to będzie jego "u siebie" ;) no własnie. Mru niezawodna. Mnie tez dorwala dzis rano z ta radosna nowina. mialam dwie dzis rano:) Jestem ciocią i Xantus sie znalazl:multi::multi: Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No to gratulacje dla świeżo upieczonej Cioci :lol: Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no no no Charly ;) uściski dłoni i takie inne :cool3: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dziekuje. Pozwolcie na kolejnego offtopa w trakcie czekania. Ale zawirowanie bylo nie mniejsze.... Najpierw badania itd wykazaly ze to chlopczyk.byl filmik z płodem i duuuuży:evil_lol: sisiak był okrązony strzaleczkami. Dzis rano komorki byly wylączone..grrr. wiec zadzwonilismy do szpitala i...połozna powiedziala ze taka pani co prawda jest...ale wyjęli dziewczynke...:crazyeye::crazyeye: Szok na moment. A potem szampan sie lał, a potem siostra przyslala zdjecie....... chlopczyka i sisiaka...hihi Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Hahaha :) no to miałaś dzień pełen wrażeń i niespodzianek :D ps. rozumiem, że siostrzeńca wychowasz na porządnego dogomaniaka ;) Quote
KrystynaS Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czyli niespodzianek typu qui pro quo dziś Ci nie brakuje :D :D Quote
Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Charly napisał(a):Dziekuje. Pozwolcie na kolejnego offtopa w trakcie czekania. Ale zawirowanie bylo nie mniejsze.... Najpierw badania itd wykazaly ze to chlopczyk.byl filmik z płodem i duuuuży:evil_lol: sisiak był okrązony strzaleczkami. Dzis rano komorki byly wylączone..grrr. wiec zadzwonilismy do szpitala i...połozna powiedziala ze taka pani co prawda jest...ale wyjęli dziewczynke...:crazyeye::crazyeye: Szok na moment. A potem szampan sie lał, a potem siostra przyslala zdjecie....... chlopczyka i sisiaka...hihi :new-bday::BIG::knajpa::tort::laola: Quote
emilia2280 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Charly napisał(a):Dziekuje. Pozwolcie na kolejnego offtopa w trakcie czekania. Ale zawirowanie bylo nie mniejsze.... Najpierw badania itd wykazaly ze to chlopczyk.byl filmik z płodem i duuuuży:evil_lol: sisiak był okrązony strzaleczkami. Dzis rano komorki byly wylączone..grrr. wiec zadzwonilismy do szpitala i...połozna powiedziala ze taka pani co prawda jest...ale wyjęli dziewczynke...:crazyeye::crazyeye: Szok na moment. A potem szampan sie lał, a potem siostra przyslala zdjecie....... chlopczyka i sisiaka...hihi :roflt::roflt::roflt:Charly, dziéki za té opowiesc z zycia :chaos: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 przyłączam się do poczekalni na panią Xantusową :) a swoją drogą fajne imionko , Charly, może w związku z sytuacją zaproponuj takie imię dla noworodka hi hi :) ups,m doczytałam że to dziewczynka, więc Xantusa np. Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):przyłączam się do poczekalni na panią Xantusową :) a swoją drogą fajne imionko , Charly, może w związku z sytuacją zaproponuj takie imię dla noworodka hi hi :) ups,m doczytałam że to dziewczynka, więc Xantusa np. RM ta dziewczynka to w końcu jednak chłopak :cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 aaa... no to ja niekumata jestem :razz: mój mąż już mi nie chce kawałów opowiadać, dawno machnął ręką, kilka dni po ślubie :razz::evil_lol: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no...to teraz sobie usiądzcie Dzwonila do mnie Orpha. Dzwonił do niej jakis pan- z polecenia p. Beaty, bo do Erki dodzwonić się nie moga czy coś, że pani Beata dostała od tego wszystkiego zawału...i lezy w szpitalu... Sprawa jest na tyle poważna, że nie napisze co o tym myśle. Krystyna prosze skontaktuj się z Erką w tej sprawie. Xant jest w schronie i nie ma domu.... pytanie za 100 punktów- kto odwiozł Xanta pod klinikę.... Quote
Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Charly napisał(a):no...to teraz sobie usiądzcie Dzwonila do mnie Orpha. Dzwonił do niej jakis pan- z polecenia p. Beaty, bo do Erki dodzwonić się nie moga czy coś, że pani Beata dostała od tego wszystkiego zawału...i lezy w szpitalu... Sprawa jest na tyle poważna, że nie napisze co o tym myśle. Krystyna prosze skontaktuj się z Erką w tej sprawie. Xant jest w schronie i nie ma domu.... Jezus Maria - biedna Pani Xanta - to juz potwierdzone? Czemu ten pies nie ma szczescia - a jakis hotelik dla Xantusa? Jezeli Pani jednak psiaka wezmie to ja moge zaplacic za miesiac pobytu Xantusa w Hoteliku albo w DT? Ile one kosztuja w Wawie? tak do 300zł za miesiac? Quote
ewelinka_m Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :mdleje: ale się porobiło... Xantku a miało być tak pięknie... :-( Quote
Recommended Posts