Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
Xantus uciekł nowej pani przy pl.Hellera , zaczal sie platac po okolicy , Kora mysli czy moze ktos kto przejezdzal i go zobaczył nie wzial go ze soba a poniewaz jechal na zoliborz i wiedzial ze jest tam lecznica ,podrzucil go pod drzwi lecznicy myslac ze pies sam z siebie tam wejdzie albo ze czeka tam na niego komitet powitalny(pewnie z czerwonym dywanem i orkiestra góralska:cool1:), i tu sie stala rzecz dziwna bo Xantus ominal lecznice i poszedł w teren , tam go zobaczyla SM zapakowala w samochod i zawiozła pewnie jakos w srodku nocy do schronu

:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='orpha']dobra a teraz niech ktos mi powie czy ktos ma jakies info czy pani Xantusia skonczyla juz konferowac z tymi japokanadami czy jak i tam i czy dala znac co i jak ?????!!!

Posted

KrystynaS napisał(a):
O jest odpowiedź : Jeszcze nie, jest pewnie nadal zajęta w pracy

fajnie, ze napisałas :)

szkoda, ze jeszcze zajeta :roll:

Posted

orpha cierpliwości. Ja o 18.00 wychodzę do pracy i co ...... nerwy.

Dorze jest że wiemy że to najprawdopodobniej Xant, że jest w miarę bezpieczny, nie wpadnie pod samochód czy tramwaj i na pewno dzisiejszą noc spędzi w innym miejscu niż Paluch

Posted

oj Xantusiu bidulku malutki .....
kurde ide do domu , musze sie troche ogarnąć :cool1:
mru zaniebawem bede pod telefonem , slij mi jakiegos smsa jakby co plizzzz

Posted

mru napisał(a):
oczywiście :) bede

mam nadzieje, ze juz niedługo... Xant będzie u siebie i że to będzie jego "u siebie" ;)

no własnie.

Mru niezawodna. Mnie tez dorwala dzis rano z ta radosna nowina.
mialam dwie dzis rano:) Jestem ciocią i Xantus sie znalazl:multi::multi:

Posted

Dziekuje. Pozwolcie na kolejnego offtopa w trakcie czekania. Ale zawirowanie bylo nie mniejsze.... Najpierw badania itd wykazaly ze to chlopczyk.byl filmik z płodem i duuuuży:evil_lol: sisiak był okrązony strzaleczkami. Dzis rano komorki byly wylączone..grrr. wiec zadzwonilismy do szpitala i...połozna powiedziala ze taka pani co prawda jest...ale wyjęli dziewczynke...:crazyeye::crazyeye: Szok na moment. A potem szampan sie lał, a potem siostra przyslala zdjecie....... chlopczyka i sisiaka...hihi

Posted

Charly napisał(a):
Dziekuje. Pozwolcie na kolejnego offtopa w trakcie czekania. Ale zawirowanie bylo nie mniejsze.... Najpierw badania itd wykazaly ze to chlopczyk.byl filmik z płodem i duuuuży:evil_lol: sisiak był okrązony strzaleczkami. Dzis rano komorki byly wylączone..grrr. wiec zadzwonilismy do szpitala i...połozna powiedziala ze taka pani co prawda jest...ale wyjęli dziewczynke...:crazyeye::crazyeye: Szok na moment. A potem szampan sie lał, a potem siostra przyslala zdjecie....... chlopczyka i sisiaka...hihi

:new-bday::BIG::knajpa::tort::laola:

Posted

Charly napisał(a):

:roflt::roflt::roflt:Charly, dziéki za té opowiesc z zycia :chaos:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
przyłączam się do poczekalni na panią Xantusową :)

a swoją drogą fajne imionko , Charly, może w związku z sytuacją zaproponuj takie imię dla noworodka hi hi :)

ups,m doczytałam że to dziewczynka, więc Xantusa np.

RM ta dziewczynka to w końcu jednak chłopak :cool3:

Posted

no...to teraz sobie usiądzcie

Dzwonila do mnie Orpha. Dzwonił do niej jakis pan- z polecenia p. Beaty, bo do Erki dodzwonić się nie moga czy coś, że pani Beata dostała od tego wszystkiego zawału...i lezy w szpitalu...
Sprawa jest na tyle poważna, że nie napisze co o tym myśle. Krystyna prosze skontaktuj się z Erką w tej sprawie. Xant jest w schronie i nie ma domu....

pytanie za 100 punktów- kto odwiozł Xanta pod klinikę....

Posted

Charly napisał(a):
no...to teraz sobie usiądzcie

Dzwonila do mnie Orpha. Dzwonił do niej jakis pan- z polecenia p. Beaty, bo do Erki dodzwonić się nie moga czy coś, że pani Beata dostała od tego wszystkiego zawału...i lezy w szpitalu...
Sprawa jest na tyle poważna, że nie napisze co o tym myśle. Krystyna prosze skontaktuj się z Erką w tej sprawie. Xant jest w schronie i nie ma domu....

Jezus Maria - biedna Pani Xanta - to juz potwierdzone? Czemu ten pies nie ma szczescia - a jakis hotelik dla Xantusa? Jezeli Pani jednak psiaka wezmie to ja moge zaplacic za miesiac pobytu Xantusa w Hoteliku albo w DT? Ile one kosztuja w Wawie? tak do 300zł za miesiac?