Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KrystynaS napisał(a):
Dziewczyny aby być pewnym czy to Xant, pani Beata widziała go parę minut zaledwie to trzeba sprawdzić pyszczek - Xantuś nie miał dwóch górnych ząbków "jedynek". Taki szczerbatek

Kora jestes tam jeszcze????

najszybciej to poprzez kontakt z ludzmi ktorzy go znalezli? jesli zgladali mu w ząbki! powiedza
czy masz kotakt do tego Twojego forumowicza z Zoliborza? widze ze dawno zapisany, wiec moze masz?

KrystynaS jak dobrze, ze pomyslalas o tych znakach szczegolnych:roll:

ze zdjecia pasuje mi do Xantusia...ale te ząbki...:crazyeye:powiedza wszystko, choc wszystkiego nie zjedzą:lol:

Posted

kurcze!!!!!!
a ten odblask? niebieska/czarna to zalamanie swiatla mam nadzieje...o rety oby to byl xantus
zgloszenie na stronach Kory bylo o 21h z minutami wiec czy zdazylby od popoludnia...hmmm schroegera bardzo daleko ale jesli przemiescil sie autobusem..hmmm

ojej ale karuzela mysli!

Posted

oby to był on! trzymam kciuki.. patrząc na zdjęcie..wygląda jak Xantuś i wszystko by się zgadzało..

wysłałam w nocy w tamtą okolicę też ciotkę z warszawy.. łazili w tamtych miejscach kilka godz ale nie widzieli go :shake:

Posted

erka napisał(a):
:multi::multi::multi::multi: Tak to Xantuś!

Dzwonię do pani Beaty, ale ma komórkę wyłączoną.

wierze ze dziewczyny podejmiecie odpowiednią decyzje i po tym wszystkim pozwole sobie na zlosliwosc; moze Xant powinnien isc do osoby ktora jest w stanie utrzymac takiego niedzwiedzia, oraz tak sie przejmie jego losem ze nie wylączy komórki...

Poza tym oczywiscie prawdopodbnie sie myle...I zycze Xantusiowi odpowiedzialnego domku i szczęscia. Choc te to na ma. Powinien juz lezec gdzies na Jagielonśkiej z bebechami na wierzchu.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
komórka mogła się przecież rozładować, to jeszcze o niczym nie świadczy
trzymam kciuki za Xantusia!

tez taką mam nadzieje. to jedyna opcja.

Czekam na dalsze wiesci. Co za noc..

Posted

rany przestancie bo zaczynam miec jakies czarne mysli :cool1:
dzizas ma ktos pod reka cos ciezkiego , musze sie czym walnac w czaske na rozbudzenie :cool3:

Posted

a czy wy wogole bierzecie pod uwagę , ze ludzi pracują!!! Pisala ta kobieta, ze ma spotkanie z jakimis osobami, wiec moze nie moze obecnie rozmawiac i ma wylaczoną komorkę, moze nie miec zasiegu itd itd. Niech ta Pani zadecyduje co dalej, jakos mam przeczucia, ze jesli to bedzie Xant, to Pani go weznie do siebie. Ale napierw niech sie okaza czy to nasz uciekinier. Strasznie się boję , ze to nie on.

Posted

Sznupkę ma posiwiałą w tych samych miejscach, a że smycz niebieska - to przecież tamta mogła się zerwać, a SM czy w na Paluchu inną mogli założyć - a to mało prawdopodobne żeby dwa takie same psy w jedną noc latały po mieście bezdomne... więc to musi być on.

Posted

mysle tak, jak Kaja

tak patrzac na to zdjęcie to on...

z reszta on na kazdym zdjeciu inaczej wyglada dla mnie ;)
na tych najnowszych jak szczeniak
na pierwszych straszna bida

mordka siwa, pudlowaty itd.

bierzemy pod uwage, ze ludzie pracują, bo sami pracujemy ;)

Posted

mru napisał(a):

bierzemy pod uwage, ze ludzie pracują, bo sami pracujemy ;)

dokładnie tak.

Warto poczytac co tu sie w nocy dzialo. orpha tez pracuje i spedzila pol nocy na poszukiwaniach. nie godzine. dziewczyny spaly z komorkami i ladowarkami w razie czego... Idę stąd, bo bedzie awantura.

Zreszta nadal nie wiemy czy to naprawde on.

Posted

Tylko ze są rozne prace i nie zawsze mozna sobie pozwolic na odbieranie prywatnych telofonow, wiem ze bardzo się przyczynilyscie do poszukiwan i zaangazowalyscie i teraz jestescie nie wyspane. Ale nie kazda praca daje takie mozliwosci, i nie kazdy zawod. jesli np ta Pani jest tlumaczę, to chyba zdajecie sobie sprawę , ze nie jest mozliwe ze odbierala prywante rozmowy. Poza tym naprawdę ludzie robią bardzo rozne rzeczy, wiec moze wstrzymajmy się z opiniami, nim sprawa się wyjasni. Bo na pewno ta kobieta nie ma celowo wyłączone tel, zeby o psie juz nie rozmawiac.

Oby to Xant, oby prognaza veta byla mylna, i oby juz na spokojnie Xant i nowa Pani pokochali się.

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Oby to Xant, oby prognaza veta byla mylna, i oby juz na spokojnie Xant i nowa Pani pokochali się.

tak... :roll:

musi tak być...

Posted

Mojej Kaji dawali góra rok, a przeżyła 4. Ale są różne choroby i z przerzutami to nigdy nic nie wiadomo. Może Xant sobie jeszcze pochula i pociąga swoją panią na spacerze.

A awantur nie lubie, szczególnie takich z niczego. Też czasami muszę w pracy wyłąćzyć telefon. Pani przecież odpisała że jak tylko skończy konferencję to po niego jedzie. Jeżeli dzisiaj go nie odbierze z Palucha, to wtedy ma się jakieś podstawy żeby ją krytykować.

Jakby każdy z dogomaniaków był tak przewrażliwiony, to psy mogły by adoptować tylko osoby nie pracujące i chyba też bezdzietne :evil_lol: - czyli psy byłyby bezdomne...

Posted

ciesze sie ze Orpha np. majac wlasna watache psow, dzieci i pracujac jest tak przewrazliwiona ze szlajala sie tam pol nocy. wielkie dzieki Orpha:)

Ale na pewno po prostu jestem niedoinformowana. Ciesze sie ze ta pani wzbudzila takie zaufanie, ze dostala Xantusia bez wizyty przedadopcyjnej. Po rozmowie telefonicznej. Musi byc bardzo wiarygodna. A moze taka wizyta byla, tylko na watku nic o niej nie napisano.

Posted

Xantus jest na Paluchu? jestem w pracy ale pracuje przy Lotnisku wiec w przewie na lunch podskocze do schroniska i zrobie Wam zdjecia !

czy ktos moze mi na komorke podeslac zdjecie Xantusa dla porownania bo nie mam kabelka do kompa i numer do kogos by jak bede na miejscu to powiadomic :)

789 262 262

Posted

Angie :) napisał(a):
Xantus jest na Paluchu? jestem w pracy ale pracuje przy Lotnisku wiec w przewie na lunch podskocze do schroniska i zrobie Wam zdjecia !

czy ktos moze mi na komorke podeslac zdjecie Xantusa dla porownania bo nie mam kabelka do kompa i numer do kogos by jak bede na miejscu to powiadomic :)

789 262 262

moj telefon jest zdziadzialy i nie chce zdjec przesylac.niestety. dzieki Angie:)