Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja też mam dzis dentystę :cool3:. kiedy mecz się kończy? czarnowidztwo mnie ogarnęło, że to nie xant, wuięc wwarto by się przejść tam. matko, przecież on różnie dobrze nad wisłą mógł się zaszyć, tam jest masakra z krzakami i zakątkami. trzeba by zrobić ogłoszenia ze zdjęciem i porozwieszać w okolicy... ja mogłabym tak ok 23 zacząć szukać... no i należałoby nową właścicielkę do poszukiwań wezwać, w piątek wieczorem raczej nie pracuje... choć jakieś szanse są, że na paluchu jest xant i będzie spokój.

no to nad wisła sie wlasnie szlajałam wdzłuz wybrzeza kosciuszkowskiego czy jak mu tam , lecialam od mostu sląsko-dabrowskiego do gdańskiego i tam tez gdzies w krzaczory odbiłam :razz:.

Posted

orpha napisał(a):
a pierdziu ide po nowa karte :diabloti: , nie bede sie dla starego trupa znowu po krzakach szlajać , zreszta to i tak byl telefon TZ :diabloti:

Ja nie wytrzymam :evil_lol:

orpha napisał(a):
< zaznacze ze w idruchu samoobrony przed chyba osa zupelnie nieswiadomie rzucilam w nia telefonem :cool1:>

A trafilas chociaz :evil_lol:?

Charly napisał(a):
kazda jedna zaliczyla toalete:cool1:

:evil_lol:

Wlasnei cioteczki prosze napiszcie na watku jak bedziecie cokolwiek wiedzieć...
Takie czekanie jest strasznie trudne...

Posted

orpha napisał(a):
mecz sie zaczyna o 20 konczy o 23 , heh potem wawa bedzie niebezpieczna bo to derby legia -polonia :mad:

raz byłam i fajnie było :D:D:D

niewiedza jest najgorsza :(:( dlatego gadamy o głupotach...

Posted

[quote name='DuDziaczek']Ja nie wytrzymam :evil_lol:

A trafilas chociaz :evil_lol:?[quote]
guzik tam a nie trafiłam , tylko ja wkurzyłam bardziej :cool1:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
weim.. mój kuzyn z gdańska się wybiera.. powiedział, ze sobie poradzi...:cool3:

ja tez sobie poradze :evil_lol:

Posted

Uwaga!!!!
Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:.

Posted

[quote name='Kora']Uwaga!!!!
Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:.
ale wspaniała wiadomość :multi:

Posted

CUDOWNA WIADOMOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!
I TERAZ NARESZCIE JUZ PEWNA!!!

Tyle nerwow sobie cioteczki zszarpalysmy ale jest, jest :loveu::loveu::loveu:

Posted

Xantus jest najdzielniejszym bohaterem dnia...i nocy..oprocz Orphy i jej komorki:)

i co dalej z nim...Zeby wszystko sie wyklarowalo i w koncu do domku dobil. tego mu zycze i nam tez.

Posted

Charly napisał(a):
Xantus jest najdzielniejszym bohaterem dnia...i nocy..oprocz Orphy i jej komorki:)

i co dalej z nim...

jak On sie tam znalazl biedny napierw zle miejsce potem podroz do Wawy i znowu nowe miejsce, cala noc w obcym nieobwachanym miejscu i na koniec znow do schronu - nie mam slow jak mi go zal :placz::placz:

Posted

Niech juz najdzie się w swoim nowym domku, to odetchniemy ....

Uffff, ale wieści, nie na moje słabe serce:)