Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jezeli wroce z Palucha i to nie bedzie Xant to pls przeslijcie mi ogloszenia ze zdjeciem na [email protected] wieczorem podrzucilabym komus - lub gdzie mozemy sie spotkac - 18-19? Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 sleepingbyday napisał(a):ja też mam dzis dentystę :cool3:. kiedy mecz się kończy? czarnowidztwo mnie ogarnęło, że to nie xant, wuięc wwarto by się przejść tam. matko, przecież on różnie dobrze nad wisłą mógł się zaszyć, tam jest masakra z krzakami i zakątkami. trzeba by zrobić ogłoszenia ze zdjęciem i porozwieszać w okolicy... ja mogłabym tak ok 23 zacząć szukać... no i należałoby nową właścicielkę do poszukiwań wezwać, w piątek wieczorem raczej nie pracuje... choć jakieś szanse są, że na paluchu jest xant i będzie spokój. no to nad wisła sie wlasnie szlajałam wdzłuz wybrzeza kosciuszkowskiego czy jak mu tam , lecialam od mostu sląsko-dabrowskiego do gdańskiego i tam tez gdzies w krzaczory odbiłam :razz:. Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mecz sie zaczyna o 20 konczy o 23 , heh potem wawa bedzie niebezpieczna bo to derby legia -polonia :mad: Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 zaczekajmy, co będzie na paluchu, potem będziemy się umawiać. tych dentystów trzeba zgrać :p. nie doczytałam - ty go na pewno rozpoznasz? Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 orpha napisał(a):mecz sie zaczyna o 20 konczy o 23 , heh potem wawa bedzie niebezpieczna bo to derby legia -polonia :mad: weim.. mój kuzyn z gdańska się wybiera.. powiedział, ze sobie poradzi...:cool3: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Angie daj znac telefonicznie sms chociaz czy to on czy nie. Quote
DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 orpha napisał(a):a pierdziu ide po nowa karte :diabloti: , nie bede sie dla starego trupa znowu po krzakach szlajać , zreszta to i tak byl telefon TZ :diabloti: Ja nie wytrzymam :evil_lol: orpha napisał(a):< zaznacze ze w idruchu samoobrony przed chyba osa zupelnie nieswiadomie rzucilam w nia telefonem :cool1:> A trafilas chociaz :evil_lol:? Charly napisał(a):kazda jedna zaliczyla toalete:cool1: :evil_lol: Wlasnei cioteczki prosze napiszcie na watku jak bedziecie cokolwiek wiedzieć... Takie czekanie jest strasznie trudne... Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 orpha napisał(a):mecz sie zaczyna o 20 konczy o 23 , heh potem wawa bedzie niebezpieczna bo to derby legia -polonia :mad: raz byłam i fajnie było :D:D:D niewiedza jest najgorsza :(:( dlatego gadamy o głupotach... Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='DuDziaczek']Ja nie wytrzymam :evil_lol: A trafilas chociaz :evil_lol:?[quote] guzik tam a nie trafiłam , tylko ja wkurzyłam bardziej :cool1: Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 sleepingbyday napisał(a):weim.. mój kuzyn z gdańska się wybiera.. powiedział, ze sobie poradzi...:cool3: ja tez sobie poradze :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 moja przyjaciółka, wieki temu po jakimś meczu skonfrontowana w autobusie z nabuzowanymi kibolami, kazała im skandowac "legia". zadziałało:p. Quote
orpha Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 kurde czaska mnie boli cosik :cool1: dobra bede za jakas godzine ,poltorej Quote
Kora Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Uwaga!!!! Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:. Quote
ewelinka_m Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Kora']Uwaga!!!! Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:. ale wspaniała wiadomość :multi: Quote
Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 to mam jechac na Paluch czy juz nie trzeba? Quote
DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Kora']Uwaga!!!! Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:. CUDOWNA WIADOMOSC!!!!!!!!!!!!!!!!! I TERAZ NARESZCIE JUZ PEWNA!!! Tyle nerwow sobie cioteczki zszarpalysmy ale jest, jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Xantus jest najdzielniejszym bohaterem dnia...i nocy..oprocz Orphy i jej komorki:) i co dalej z nim...Zeby wszystko sie wyklarowalo i w koncu do domku dobil. tego mu zycze i nam tez. Quote
Angie :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Charly napisał(a):Xantus jest najdzielniejszym bohaterem dnia...i nocy..oprocz Orphy i jej komorki:) i co dalej z nim... jak On sie tam znalazl biedny napierw zle miejsce potem podroz do Wawy i znowu nowe miejsce, cala noc w obcym nieobwachanym miejscu i na koniec znow do schronu - nie mam slow jak mi go zal :placz::placz: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 czy ktos ma kontakt z jego wlascicielka. Erka? Orpha? Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kora to już na 100% pewne? pan Przemek już sprawdził? co za wagabunda! (xant a nie p. Przemek) Quote
eliza_sk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Kora']Uwaga!!!! Przemily Pan Przemek wydrukowal zdjecia z liku jaki mu wyslalam i powedrowal sprawdzic czy to on:roll:, iiiiiii To pieszczoszek, nawet obroza sie zgadza:multi:. Niech juz najdzie się w swoim nowym domku, to odetchniemy .... Uffff, ale wieści, nie na moje słabe serce:) Quote
Recommended Posts