Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Max dalej czeka..
Facet się nie odezwał ale w niedzielę była u Maxa rodzina, zobaczymy, mają spotkać się i porozmawiać z Darkiem żeby mieć świadomość jakiej pracy Max wymaga

Posted

z maksem jest bcoraz lepiej , ostatnio chciał sie nawet bawic biegał za woreczkiem materiałowym - zapraszał nas do zabawy. zaczyna wykazywac przywiązanie ( jak ja lub treser odejdziemy to piszczy oglada sie za nieobecna osoba) prawie codziennie jestem u niego, biegamy - chodzimy na grzyby. Ostatnia os zainteresowana nie wykazywała najmniejszych checi do współpracy i nie dostała maxa. Szukajmy dsalej- ja nie mam netu i jest mi bardzo ciezko cos przez siec znalezc-wrzystko co moge to tylko pracowac z nim:razz:

Posted

[quote name='w-lenka']...wrzystko co moge to tylko pracowac z nim:razz:
tylko:crazyeye:??
Lenka Ty mu życie uratowałaś i chwała Ci za to!!!
Gdyby nie Twoja codzienna praca z Maxem już pewnie by go uśpili!!!

A na wątku cisza..:mad:

Posted

ja niestety wypadłam z tematu z przyczyn niezależnych :oops:

wiec wpierw pytania :oops: :
gdzie Max ma ogłoszenia ?
mogłabym poprosić link do jakiegoś ?może uda mi sie poszerzyć ich krąg ..
mogę tez dodać go do galerii owczarka w potrzebie na naszej klasie jeśli chcecie (oczywiście z adnotacja kto jest opiekunem, itd )

Posted

dzięki za odzew:lol:
ja jestem na dogo ok. miesiąca a 2 tygodnie nie miałam dostępu do netu:cool3:
z Lenką jestem w kontakcie tel.

narazie udało mi się znaleźć w Toruniu trenera, który od 3 tygodni regularnie pracuje z Maksem;

o ogłoszenia prosiłam Dinkę:loveu:, która mu zamieściła w
kupiepsa.pl
kokosy.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
adopcje.org.pl
gumtree.pl
Tekst był taki raczej sucho-informacyjny, przydałoby się coś więcej:razz:
Pisałam do takich "swoich" gazet (fragment post 100), które wprawdzie nie zamieszczają żadnych ogłoszeń ale skupiają ludzi szczególnie wrażliwych na krzywdę zwierząt (wydrukowali m.in. list o Mozarcie z dogo) i miałam odzew samego naczelnego - może coś się uda zamieścić

Jasne, że chcemy do galerii:lol:;
Max przebywa w toruńskim schronie
Miejskie schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Toruniu
87-100 Toruń, ul. Przybyszewskiego 3
tel.: (0-56) 622-48-87
ale kontakt najlepiej bezpośrednio do Leny tel. 695220138

Posted

:oops: no tak , ja chemik to tekstu raczej nie poprawie na bardziej "chwytliwy " :shake::oops:

ciotko, tylko ja jeden link tak bezpośrednio jakbym mogla prosić, albo treść ogłoszenia samą ? :oops:

Allegro mogę zrobić bo nie widze zebyś wymieniła , ale niestety nie wyróżnione :oops: - brak kasy na to :oops::oops::oops:

Posted

agamika napisał(a):
:oops: no tak , ja chemik to tekstu raczej nie poprawie na bardziej "chwytliwy " :shake::oops:

ciotko, tylko ja jeden link tak bezpośrednio jakbym mogla prosić, albo treść ogłoszenia samą ? :oops:

Allegro mogę zrobić bo nie widze zebyś wymieniła , ale niestety nie wyróżnione :oops: - brak kasy na to :oops::oops::oops:

ehem, ehem - jeśli chcecie, to mogę tekst nieco podrasować....gdyby moja pomoc była potrzebna - bardzo poproszę aktualny tekścik na maila + określenie długości nowej wersji:-).

Posted

Neigh napisał(a):
ehem, ehem - jeśli chcecie, to mogę tekst nieco podrasować....gdyby moja pomoc była potrzebna .

Bardzo potrzebna!!! Dzięki Neigh:loveu:, wszystkie informacje prześlę mailem.

Lenka ma jutro zrobić Maksiowi nowe fotki do ogłoszeń.

Aga dzięki bardzo za allegro:loveu: ale koniecznie wyróżnione, żeby nie zginęło w tłumie:-( (wyślij mi proszę nr konta na PW). Myślę, że poczekamy na tekst Neigh i zdjęcia a potem po domek:multi: