TYGRYS-ica. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mówi sie trudno moze akurat ten facet okaze sie tym ktorego tak szukamy :cool3: Quote
butterflyek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Co tak pusto u Maxia :( nikogo u niego nie było od tylu dni :placz: Quote
anett Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Max dalej czeka.. Facet się nie odezwał ale w niedzielę była u Maxa rodzina, zobaczymy, mają spotkać się i porozmawiać z Darkiem żeby mieć świadomość jakiej pracy Max wymaga Quote
gusia0106 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No to za Maxa też trzymamy kciuki Quote
j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 super, bardzo obiecujace P.S. pewnie nie ma szans na jakies swieze zdjecia Maxia? Quote
anett Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 j3nny napisał(a):super, bardzo obiecujace P.S. pewnie nie ma szans na jakies swieze zdjecia Maxia? może Lenka mu zrobi jakąś fotkę na spacerze:lol: Quote
anett Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a tu taka pustka i cisza Maksiu u Ciebie:placz: Max nadal potrzebuje pomocy!! NIE MA DOMU:-( Nic nie wyszło z tej adopcji, nikt nie chce psa z problemami Quote
w-lenka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 z maksem jest bcoraz lepiej , ostatnio chciał sie nawet bawic biegał za woreczkiem materiałowym - zapraszał nas do zabawy. zaczyna wykazywac przywiązanie ( jak ja lub treser odejdziemy to piszczy oglada sie za nieobecna osoba) prawie codziennie jestem u niego, biegamy - chodzimy na grzyby. Ostatnia os zainteresowana nie wykazywała najmniejszych checi do współpracy i nie dostała maxa. Szukajmy dsalej- ja nie mam netu i jest mi bardzo ciezko cos przez siec znalezc-wrzystko co moge to tylko pracowac z nim:razz: Quote
Wiedźma Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Biedne Maksisko... Mam nadzieję, że gdzieś jest dom dla niego. Quote
anett Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='w-lenka']...wrzystko co moge to tylko pracowac z nim:razz: tylko:crazyeye:?? Lenka Ty mu życie uratowałaś i chwała Ci za to!!! Gdyby nie Twoja codzienna praca z Maxem już pewnie by go uśpili!!! A na wątku cisza..:mad: Quote
agamika Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ja niestety wypadłam z tematu z przyczyn niezależnych :oops: wiec wpierw pytania :oops: : gdzie Max ma ogłoszenia ? mogłabym poprosić link do jakiegoś ?może uda mi sie poszerzyć ich krąg .. mogę tez dodać go do galerii owczarka w potrzebie na naszej klasie jeśli chcecie (oczywiście z adnotacja kto jest opiekunem, itd ) Quote
anett Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dzięki za odzew:lol: ja jestem na dogo ok. miesiąca a 2 tygodnie nie miałam dostępu do netu:cool3: z Lenką jestem w kontakcie tel. narazie udało mi się znaleźć w Toruniu trenera, który od 3 tygodni regularnie pracuje z Maksem; o ogłoszenia prosiłam Dinkę:loveu:, która mu zamieściła w kupiepsa.pl kokosy.pl pajeczyna.pl pineska.pl adopcje.org.pl gumtree.pl Tekst był taki raczej sucho-informacyjny, przydałoby się coś więcej:razz: Pisałam do takich "swoich" gazet (fragment post 100), które wprawdzie nie zamieszczają żadnych ogłoszeń ale skupiają ludzi szczególnie wrażliwych na krzywdę zwierząt (wydrukowali m.in. list o Mozarcie z dogo) i miałam odzew samego naczelnego - może coś się uda zamieścić Jasne, że chcemy do galerii:lol:; Max przebywa w toruńskim schronie Miejskie schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Toruniu 87-100 Toruń, ul. Przybyszewskiego 3 tel.: (0-56) 622-48-87 ale kontakt najlepiej bezpośrednio do Leny tel. 695220138 Quote
TYGRYS-ica. Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Maksiu gdzie ten twoj wymarzony domek... :roll: Quote
agamika Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :oops: no tak , ja chemik to tekstu raczej nie poprawie na bardziej "chwytliwy " :shake::oops: ciotko, tylko ja jeden link tak bezpośrednio jakbym mogla prosić, albo treść ogłoszenia samą ? :oops: Allegro mogę zrobić bo nie widze zebyś wymieniła , ale niestety nie wyróżnione :oops: - brak kasy na to :oops::oops::oops: Quote
Neigh Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 agamika napisał(a)::oops: no tak , ja chemik to tekstu raczej nie poprawie na bardziej "chwytliwy " :shake::oops: ciotko, tylko ja jeden link tak bezpośrednio jakbym mogla prosić, albo treść ogłoszenia samą ? :oops: Allegro mogę zrobić bo nie widze zebyś wymieniła , ale niestety nie wyróżnione :oops: - brak kasy na to :oops::oops::oops: ehem, ehem - jeśli chcecie, to mogę tekst nieco podrasować....gdyby moja pomoc była potrzebna - bardzo poproszę aktualny tekścik na maila + określenie długości nowej wersji:-). Quote
anett Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Neigh napisał(a):ehem, ehem - jeśli chcecie, to mogę tekst nieco podrasować....gdyby moja pomoc była potrzebna . Bardzo potrzebna!!! Dzięki Neigh:loveu:, wszystkie informacje prześlę mailem. Lenka ma jutro zrobić Maksiowi nowe fotki do ogłoszeń. Aga dzięki bardzo za allegro:loveu: ale koniecznie wyróżnione, żeby nie zginęło w tłumie:-( (wyślij mi proszę nr konta na PW). Myślę, że poczekamy na tekst Neigh i zdjęcia a potem po domek:multi: Quote
agamika Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 to czekamy na cioteczkę Neigh :) konto podam jak allegro zrobię ;) Quote
Recommended Posts