dorcass Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 najedz myszka na banerek w czyims podpisie kliknij prawym myszki i zrob kopiuj, potem otworz sowj panel uzytkownika- edytuj podpis i w tej bialej ramce prawym myszki wklej:) Quote
sati Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ale co kopiuj kopiuj adres obrazka czy obrazek??? Quote
gusia0106 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Kurde no Kontaktu z osobą zakładającą wątek nie ma... Na stronie tego schronu w psach do adopcji go nie ma Przez telefon mówią, że nie wiedzą o jakiego psa chodzi I jak mu można pomóc jak nie ma jak????????????????? Quote
Neigh Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 gusia0106 napisał(a):Kurde no Kontaktu z osobą zakładającą wątek nie ma... Na stronie tego schronu w psach do adopcji go nie ma Przez telefon mówią, że nie wiedzą o jakiego psa chodzi I jak mu można pomóc jak nie ma jak????????????????? Jedno co można zrobić to czekać........chocaż to troszkę dziwne, że ktoś zakłada wątek, a kontaktu żadnego do psa nie zostawia. To jak psu dom znaleźć??? Quote
gusia0106 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Neigh']Jedno co można zrobić to czekać........chocaż to troszkę dziwne, że ktoś zakłada wątek, a kontaktu żadnego do psa nie zostawia. To jak psu dom znaleźć??? No o to mi chodzi właśnie! Ps. A tutaj Ciotka wątek do tego co to Ci mówiłam wczoraj.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105868 Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 podnoszę... mając nadzieję, że po coś :roll:tzn., że ten co załozył się odezwie... Quote
mysza 1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 I ja tych danych się doczekać nie mogę, pies w schronie a nie mozna mu pomóc:shake: Quote
black_cat Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Podnoszę, moze trzeba napisac na PW do zalozyciela watku o kontakt? Quote
TYGRYS-ica. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 jestem i służe ogłoszeniami ale widze ze cos autorka sobie darowała sprawe :roll: no nic poczekam jeszcze jak sie nie odezwie to piesek przepadnie... :shake: ps. juz pisze do niej PW ;) Quote
gusia0106 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ja też. Trzy razy..............Pisałam znaczy. Quote
TYGRYS-ica. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 i cos czuje ze szybko sie nie odezwie bo ostatnio na dogo był/a 25.07 :eviltong: Quote
Neigh Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 To jest jakaś dziwna i mocno niepoważna sprawa. Zakłada ktoś wątek - to rozumiem. Wyjezdza ( np. ) to też rozumiem. Ale dlaczego do jasnej anielki nie zostawia żadnego kontaktu, namiaru na psa.......no nie wiem. A na dodatek w schronie nic o nim nie wiedzą... PARANOJA. Żarty kotś sobie zrobił czy jak? Quote
akcja_proanimal Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 witajcie. przepraszam ze nie odp. ale nie mam dostepu do komp. stalego chwilowo, jestem na wyjezdzie. Odrazu jakos dziwnie panikujecie, może i słusznie, ale to nie moja wina ze schronisko tak odpowiedzialo... Niewiem dlaczego Wam w schronisku powiedzieli ze psa nie ma, moze czytajacy to forum ludzie z torunskiego schroniska odpowiedza!! Bo to słabe, ze ktos do Was dzwoni a Wy mowicie ze psa nie ma!!! numer owczarka w schronisku: 191, POZ 618/08 Jest oprócz tego jedna dziewczyna, która bezpośrednio zajmuje sie tym psem, a przynajmniej sie stara i to jej nr- 0 695 22 01 38. Ja nie jestem teraz na miejscu i mam utrudniony kontakt, ale dzwoncie do niej smialo, udzieli wszelkich informacji. Quote
Neigh Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='akcja_proanimal']witajcie. przepraszam ze nie odp. ale nie mam dostepu do komp. stalego chwilowo, jestem na wyjezdzie. Odrazu jakos dziwnie panikujecie, może i słusznie, ale to nie moja wina ze schronisko tak odpowiedzialo... Niewiem dlaczego Wam w schronisku powiedzieli ze psa nie ma, moze czytajacy to forum ludzie z torunskiego schroniska odpowiedza!! Bo to słabe, ze ktos do Was dzwoni a Wy mowicie ze psa nie ma!!! numer owczarka w schronisku: 191, POZ 618/08 Jest oprócz tego jedna dziewczyna, która bezpośrednio zajmuje sie tym psem, a przynajmniej sie stara i to jej nr- 0 695 22 01 38. Ja nie jestem teraz na miejscu i mam utrudniony kontakt, ale dzwoncie do niej smialo, udzieli wszelkich informacji. Uff:-) Super ze się odzywasz. Moze coś się da zrobić. A naciskamy - bo na dogomanii jesli nie zrobisz czegoś dziś - jutro mozesz nie dać rady, bo będziesz mieć 4 kolejnych potrzebujących.... Quote
mysza 1 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No może wreszcie się ruszy, chociąż wiadomo do kogo dzwonić... Quote
TYGRYS-ica. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 czyli teraz co? za ogłoszenia trzeba sie brac? przydałby sie tez jakis mail.. ;) Quote
Recommended Posts