Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najedz myszka na banerek w czyims podpisie kliknij prawym myszki i zrob kopiuj, potem otworz sowj panel uzytkownika- edytuj podpis i w tej bialej ramce prawym myszki wklej:)

Posted

Kurde no
Kontaktu z osobą zakładającą wątek nie ma...
Na stronie tego schronu w psach do adopcji go nie ma
Przez telefon mówią, że nie wiedzą o jakiego psa chodzi
I jak mu można pomóc jak nie ma jak?????????????????

Posted

gusia0106 napisał(a):
Kurde no
Kontaktu z osobą zakładającą wątek nie ma...
Na stronie tego schronu w psach do adopcji go nie ma
Przez telefon mówią, że nie wiedzą o jakiego psa chodzi
I jak mu można pomóc jak nie ma jak?????????????????

Jedno co można zrobić to czekać........chocaż to troszkę dziwne, że ktoś zakłada wątek, a kontaktu żadnego do psa nie zostawia. To jak psu dom znaleźć???

Posted

To jest jakaś dziwna i mocno niepoważna sprawa. Zakłada ktoś wątek - to rozumiem. Wyjezdza ( np. ) to też rozumiem. Ale dlaczego do jasnej anielki nie zostawia żadnego kontaktu, namiaru na psa.......no nie wiem.
A na dodatek w schronie nic o nim nie wiedzą...

PARANOJA.

Żarty kotś sobie zrobił czy jak?

Posted

witajcie.
przepraszam ze nie odp. ale nie mam dostepu do komp. stalego chwilowo, jestem na wyjezdzie.

Odrazu jakos dziwnie panikujecie, może i słusznie, ale to nie moja wina ze schronisko tak odpowiedzialo...

Niewiem dlaczego Wam w schronisku powiedzieli ze psa nie ma, moze czytajacy to forum ludzie z torunskiego schroniska odpowiedza!!
Bo to słabe, ze ktos do Was dzwoni a Wy mowicie ze psa nie ma!!!

numer owczarka w schronisku: 191, POZ 618/08

Jest oprócz tego jedna dziewczyna, która bezpośrednio zajmuje sie tym psem, a przynajmniej sie stara i to jej nr- 0 695 22 01 38.

Ja nie jestem teraz na miejscu i mam utrudniony kontakt, ale dzwoncie do niej smialo, udzieli wszelkich informacji.

Posted

[quote name='akcja_proanimal']witajcie.
przepraszam ze nie odp. ale nie mam dostepu do komp. stalego chwilowo, jestem na wyjezdzie.

Odrazu jakos dziwnie panikujecie, może i słusznie, ale to nie moja wina ze schronisko tak odpowiedzialo...

Niewiem dlaczego Wam w schronisku powiedzieli ze psa nie ma, moze czytajacy to forum ludzie z torunskiego schroniska odpowiedza!!
Bo to słabe, ze ktos do Was dzwoni a Wy mowicie ze psa nie ma!!!

numer owczarka w schronisku: 191, POZ 618/08

Jest oprócz tego jedna dziewczyna, która bezpośrednio zajmuje sie tym psem, a przynajmniej sie stara i to jej nr- 0 695 22 01 38.

Ja nie jestem teraz na miejscu i mam utrudniony kontakt, ale dzwoncie do niej smialo, udzieli wszelkich informacji.

Uff:-) Super ze się odzywasz. Moze coś się da zrobić. A naciskamy - bo na dogomanii jesli nie zrobisz czegoś dziś - jutro mozesz nie dać rady, bo będziesz mieć 4 kolejnych potrzebujących....