Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, dzięki:loveu::loveu:

o stosunku do innych psów nic nie wiem, zaraz dopytam, chociaż nie sądzę żeby coś było wiadomo na ten temat, Maks siedzi sam w klatce

Posted

skoro Mozartowi udało sie znalezc domek to czemu ma to sie nie udac takiemu slicznemu owczarkowi. wystarczy tylko z nim popracowac co juz jest w trakcie :cool3:

mowicie o hoteliku a jak stało by z jego oplaceniem ? jakies składki ? najlepszy bylby dt ale to juz szczyt marzen... :oops:

Posted

niestety tak -- nadal bez domku.Maks ma dobry kontakt z innymi psami( był wypuszczany z bokserkiem i było wszystko oki) od kilku dni trwały przygotowania do spaceru- do zapiecia mu smyczy ( wczesniej pracownicy schroniska braali go na spacer po uwczasnym zarzuceniu na niego linki - a zdejmowali ją hakiem. Dzis udało mu sie ja zapiąć i normalnie zdiąć - wiec jest super----praca trwa nad nim - ludzie dzwonią ale narazie nikt konkretny.:roll:

Posted

Magda, która opiekowała się poparzona Dianka i innymi psiakami prosiła mnie o przelanie części pieniędzy, które uzbierała Dianka (zostało 1167,00PLN) na poczet opłat za szkolenia Maxa-na czyje konto mam przelać pieniądze?

Dziewczyny, gdyby się trafiła jakaś fajna osoba a Maksiu znalazłby wcześniej juz domek proszę pamiętajcie o naszym psiaku-on już klikanaście tygodni mieszka w lecznicy przywiązany do kaloryfera bo nie ma co z nim zrobić. W załączeniu wątek

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115161&highlight=asiaf1

Posted

niestety nie miałam dostępu do netu i dalej nie będę miała:-( ale z Lenką jestem w kontakcie tel.

babka odpadła:shake: ale wczoraj odezwał się do Leny jakiś facet z Poznania; ma dzisiaj dzwonić
Trzymamy mocno kciuki!!

Posted

Lenka z Darkiem pracują codziennie z Maksiem i przynosi to coraz lepsze rezultaty:multi::multi:

Każde stworzenie zasługuje na kochający i ciepły dom - swoją bezpieczną przystań ale ofiarom takiego bestialstwa jak Max chciałoby się szczególnie wynagrodzić przeżyte cierpienia

Max czeka na SWOJEGO, KOCHAJĄCEGO CZŁOWIEKA!!!

Posted

dzięki Asiu bardzo, bardzo:loveu::loveu:; Lenka mówiła, że pieniążki dotarły:lol:
te zajęcia to dla Maxa podstawa!! i wielka szansa na normalność:lol: