Ania+Milva i Ulver Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wydrukuje sobie zdjęcia , dam info u nas w schronie...może ktos pytał o owczarka...u nas jak tylko sie jakies pojawiaja to schodza jak ciepłe bułki:) Tylko tu jest potrzeba osoba , która z psem bedzie cały czas...a nie ,że on do kojca... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A czy wiadomo jaki jest jego stosunek do innych psów? Quote
anett Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dzięki, dzięki:loveu::loveu: o stosunku do innych psów nic nie wiem, zaraz dopytam, chociaż nie sądzę żeby coś było wiadomo na ten temat, Maks siedzi sam w klatce Quote
anett Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 więc Maks nie miał żadnego kontaktu z innymi psami więc reakcje są nie do przewidzenia Quote
anett Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 trwają spotkania z Darkiem:multi: wczoraj jescze przez kraty, dzisiaj Maksiu ma być wypuszczony na wybieg:multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ok w niedziele zawioze jego zdjęcia do nas do schronu...jak bedzie ktos szukał owczrka to bedzie kierownik pokazywał ...popytam tez po znajomych ..pies jest piekny, szkoda ,ze marnuje sie niepotrzebnie w schronisku Quote
TYGRYS-ica. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 skoro Mozartowi udało sie znalezc domek to czemu ma to sie nie udac takiemu slicznemu owczarkowi. wystarczy tylko z nim popracowac co juz jest w trakcie :cool3: mowicie o hoteliku a jak stało by z jego oplaceniem ? jakies składki ? najlepszy bylby dt ale to juz szczyt marzen... :oops: Quote
TYGRYS-ica. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 co tam u Maksia dalej bez domku ? :roll: Quote
w-lenka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 niestety tak -- nadal bez domku.Maks ma dobry kontakt z innymi psami( był wypuszczany z bokserkiem i było wszystko oki) od kilku dni trwały przygotowania do spaceru- do zapiecia mu smyczy ( wczesniej pracownicy schroniska braali go na spacer po uwczasnym zarzuceniu na niego linki - a zdejmowali ją hakiem. Dzis udało mu sie ja zapiąć i normalnie zdiąć - wiec jest super----praca trwa nad nim - ludzie dzwonią ale narazie nikt konkretny.:roll: Quote
Beata19 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wspaiały Pies Ale Szkoda, że Wciąż Samotny!!!!!!!!!!:-( Quote
TYGRYS-ica. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 to super i dobrze ze przynajmniej jest jakis odzew :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 dałam dzis info o nim do nas do schronu...jak tylko bedzie jakies zapytanie o owczarka to beda ludziska przekazywani do ciebie Lenka:) Trzymam kciuki Quote
TYGRYS-ica. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 mniejmy nadzieje ze juz niedługo bedzie w swoim domku ;) Quote
w-lenka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 dzis dzwonila jakas babka omaxa - sprawdzimy domek i zobaczymy co to za babeczka-oby sie udalo:lol: Quote
asiaf1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Magda, która opiekowała się poparzona Dianka i innymi psiakami prosiła mnie o przelanie części pieniędzy, które uzbierała Dianka (zostało 1167,00PLN) na poczet opłat za szkolenia Maxa-na czyje konto mam przelać pieniądze? Dziewczyny, gdyby się trafiła jakaś fajna osoba a Maksiu znalazłby wcześniej juz domek proszę pamiętajcie o naszym psiaku-on już klikanaście tygodni mieszka w lecznicy przywiązany do kaloryfera bo nie ma co z nim zrobić. W załączeniu wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115161&highlight=asiaf1 Quote
TYGRYS-ica. Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 w-lenka napisał(a):dzis dzwonila jakas babka omaxa - sprawdzimy domek i zobaczymy co to za babeczka-oby sie udalo:lol: w takim razie mam nadzieje ze sie uda :eviltong: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 w-lenka napisał(a):dzis dzwonila jakas babka omaxa - sprawdzimy domek i zobaczymy co to za babeczka-oby sie udalo:lol: kiedy mozna sie spodziewac info n/t domku?? :lol: Quote
anett Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 niestety nie miałam dostępu do netu i dalej nie będę miała:-( ale z Lenką jestem w kontakcie tel. babka odpadła:shake: ale wczoraj odezwał się do Leny jakiś facet z Poznania; ma dzisiaj dzwonić Trzymamy mocno kciuki!! Quote
anett Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Lenka z Darkiem pracują codziennie z Maksiem i przynosi to coraz lepsze rezultaty:multi::multi: Każde stworzenie zasługuje na kochający i ciepły dom - swoją bezpieczną przystań ale ofiarom takiego bestialstwa jak Max chciałoby się szczególnie wynagrodzić przeżyte cierpienia Max czeka na SWOJEGO, KOCHAJĄCEGO CZŁOWIEKA!!! Quote
asiaf1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 przesłałam na podane konto 400 pln na lekcje Maksia z budżetu Dianki Quote
anett Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dzięki Asiu bardzo, bardzo:loveu::loveu:; Lenka mówiła, że pieniążki dotarły:lol: te zajęcia to dla Maxa podstawa!! i wielka szansa na normalność:lol: Quote
Recommended Posts