Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owczarek dalej jest w toruńskim schronisku. Reaguje jednak agresja jesli zobaczy smycz czy linkę, dlatego wszelkie próby wyprowadzenia go z kojca są bardzo trudne. Ma zaufanie tylko do osób, które mają z nim stały kontakt. Dla osób , którzy zdecydują się na adopcję na terenie Torunia, pies dostanie zniżki lub kilka godzin gratis na tresurę u miejscowego tresera.
Dziś odwiedziłam schronisko i zauważyłam, że pies uwielbia się bawić-patykami, butelkami, cieszy się przy tym niesamowicie. Sądzę, że osoba z odpowiednim podejście do psa, która poświęci mu swój czas, będzie w przyszłości z niego zadowolona.

Psu potrzeby jest jednak pilnie dom, nawet tymczas!!!!Inaczej po jakimś czasie może zostać poddany eutanazji.

W sprawie psa można dzwonić pod numer: 695 220 138, lub pisac na maila [email protected]

link do jego profilu na stronie schroniska: http://torun.schronisko.net/adopcja16002-0.html
po kliknięcie w zdjęcie, powiększy się

Posted

Już go porozsyłałam.....Kurcze, ale dziwi mnie, że wtedy na mój telefon odpowiedzieli, że nie ma takiego psa. Ale może ktoś się po prostu trafił kto nie wiedział.

Posted

hopaj do gory.......

Kutafonom co jemu to zrobili, zrobil bym to samo.
dobrze ze sie chlopak uwolnil jakos. dla mnie jest to nie do pojecia co on musial tam przezywac.

Posted

Witam
Maks nadal w schronisku...Kilka osób dzwoniło w jego sprawie, ale były chyba mało konkretne. Psiak czasami reaguje agresją, np. na niektórych pracowników schroniska no i na linki, smycze. Niestety nie ma osoby, która mogłaby z nim pracować. Siedzi w kojcu, co zadowalające bawi się piłeczkami, kijkami, czasami daje się pogłaskać.
Temu psu potrzebna jest osoba która zna się na psach, nie boi się ich nadpobudliwych reakcji. Jego adopcja jest bardzo pilną sprawą, w schronisku takich psów nie trzymają długo.Pomóżcie!!!