agusiazet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Święte słowa Ulka, święte. Dla Kasi i Mariusza największe podziękowania za wszystko, co zrobili dla psiaczków i co jeszcze osiągną!!!:loveu: Quote
Murka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dajcie ciotki spokój... To niewiele w porównaniu z tym co robią inni... Zwłaszcza, że to nasza praca. Tymczasem mamy już u siebie Węgielka, jejuuuu jaki on cuuudny :loveu::loveu::loveu: C-U-D-O-W-N-A szczotka samobieżna :iloveyou: Był najgrzeczniejszym pasażerem z całej czwórki która dzisiaj do nas zjechała z Mielca. Muszę się uporać z rozliczeniami i papierkowymi sprawami, wówczas założę mu wątek. Quote
Evelin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 agusiazet napisał(a):Święte słowa Ulka, święte. Dla Kasi i Mariusza największe podziękowania za wszystko, co zrobili dla psiaczków i co jeszcze osiągną!!!:loveu: popieram w 100%..Jesteście super. Murka,pomyśl o rozwoju własnej firmy...gdyby tak np powstały filie hoteliku u Murki w róznych częściach Polski...fajnie byłoby... I wszystkiego najlepszego Magiczna Suniu...jak Ona pasuje do kanapy:loveu: Quote
Ulka18 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mioduszka i Magia przyjely sie bardzo dobrze. Mona sie ucieszyla. Obie sunieczki Magia i Mioduszka na razie sa spokojne. Opiekunka z DT wie, ze obie lubia rzadzic :wink: Temat: Mioduskza und Magia Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: N Listopada 23 2008, 9:26 pm sind supergut aufgenommen worden. Sie sind auf Pflege bei Mona. Mona hat sich gefreut :-) Beide sind noch sehr ruhig, warten wir es mal ab. Quote
Murka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Evelin, jakby były filie, to mnie by w domu nie było... Bo bym jeździła wszędzie sprawdzać czy wszystko ok :razz: Super, że suńki spokojne, mam nadzieję, że nie będą sprawiały problemów :cool3: Quote
Zofia.Sasza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Z filiami trzeba poczekać, aż młode kadry podrosną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Filipki Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dopiero dzisiaj mogłam sprawdzić co się dzieje i bardzo się cieszę , że wszystko dobrze poszło. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc dla Magii i naszego wirtualnego Misia Browna. Mam nadzieję, że on też był dzielny . Mój syn jeszcze jęczy ,że nie adoptowaliśmy Browna. Liczymy na to ,że będą wiadomości o psiakach. Oglądam galerię i widzę, że sporo naszych ulubieńców zostało adoptowanych. Dziewczyny jesteście wspaniałe. Chłopaki zresztą też;). Quote
Murka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Oto wątek Węgielka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-zjawiskowy-wegielek-siersc-do-ziemi-z-mielca-obecnie-janow-lubelski-125630/#post11307845 Zwlekałam z założeniem wątku, bo myślałam, że uda mi się Węgielkowi zrobić jakieś lepsze zdjęcia, ale wbrew pozorom nie jest to takie proste :cool3: Quote
Reno2001 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Filipki napisał(a):Dopiero dzisiaj mogłam sprawdzić co się dzieje i bardzo się cieszę , że wszystko dobrze poszło. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc dla Magii i naszego wirtualnego Misia Browna. Mam nadzieję, że on też był dzielny . Mój syn jeszcze jęczy ,że nie adoptowaliśmy Browna. Liczymy na to ,że będą wiadomości o psiakach. Oglądam galerię i widzę, że sporo naszych ulubieńców zostało adoptowanych. Dziewczyny jesteście wspaniałe. Chłopaki zresztą też;). Filipki, nie chcę Was smucic, ale faktycznie ma czego żałowac KAŻDY, kto mr. Browna nie adoptował :evil_lol:. Ja już pisałam na innym wątku, że miałam okazję krótką chwilkę z nim pobyc(jechał w moim samochodzie). Przy przepakowywaniu wzięłam go na króciutki spacerek. Bardzo się bał, ale był tak bardzo ufny ... Wystarczyło, ze kucnęłam przy nim, chwilkę do niego spokojnie mówiłam a on zaczął wtulac się we mnie. To będzie super wierny pies i pokocha natychmiast nowego opiekuna. Ja tego jestem pewna. Quote
Ulka18 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 O Mr. Brownie nie mam jeszcze wiesci. Maile nadchodza po kolei, spora czesc psiakow juz wstawilam na watek mielecki glowny. Mr. Brown to taka kochana kruszynka :loveu: Ewcia z nim chodzila, a on taki byl grzeczny :p Mam zdjecia Magii z przeladunku, innych psiakow tez, ale cos mi sie komorka z kompem nie chciala polaczyc. Chyba jej te godziny na mrozie podczas przeladunku zaszkodzily :evil_lol: Ulka dzisiaj znowu sprobuje. Filipki, staralismy sie wszyscy, sporo nerwow kosztowal nas ten wyjazd. Ale ile psow znalazlo domy :multi: Quote
Ulka18 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Magia podczas podrozy, czas na spacerek ;) A tutaj dzielnie z Ewa maszeruje Mr. Brown :p Quote
Reno2001 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ale mi Cowboy'skie nogi na tej fotce wyszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A ostatnio mało jeżdżę ...:razz: Quote
halcia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ta ufność psiaków po przejściach,po schronisku zawsze mnie zadziwia.To chyba istynkt im podpowiada,ze teraz to juz tylko lepiej....Piekne zdjecia.I super wiesci. Quote
Ulka18 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Halciu, zdjecia nie sa dobre, robilam je komorka, bo aparat mi zamarzl prawie. Staralam sie jak moglam, czesc zdjec mi w ogole nie wyszla :oops: Wiekszosc psiakow, ktore pojechaly jest fantastyczna np. Mr. Brown, Neit Sonia, Grubcia Balbinka, Lucjusz. Halciu, a kiedy bys miala czas sie wybrac do schroniska? Bardzo by nam sie dobrze robilo razem zdjecia. Quote
Ulka18 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Filipki, czas zmienic podpis, bo Magia ma sie dobrze :cool3: Quote
halcia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A kiedy Ci pasuje? Ja jestem czasowa oprócz piatku/biore psa z Orzech./I w sob lub niedz jeszcze raz sunie,sporego szczen.bo nie ma kto dowieżć,a pojedynczo,bo woze bez konten..Do zdjec najwazniejsza pogoda,a myslisz o sob.lub niedz.?Czy obojetny Ci dzień tyg.? Quote
Filipki Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Magia wygląda świetnie i jakie grzeczne są z Mioduszką. Podpis zmienimy, tylko muszę złapać i zmusić chłopaków, bo ja to analfabetą komputerowym jestem. Odwaliłyście z Reno niesamowity kawał dobrej roboty. A nogi Reno ma super, długie i smukłe:evil_lol:. Quote
halcia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cieszy mnie Twoje wyznanie Filipki,:lol:bo ja tez matoł komputerowy i nawet dziecka nie mam w domu do pomocy.Nawet mnie ta "maszyna"specjalnie nie pociaga,zmusiło mnie dogo.Ale zdjecia ,bazarki ,watki.....A Reno poznałam osobiscie,ma nogi,ma...:evil_lol: Quote
Murka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Raju, jaką Magia ma kosteczkę :loveu: :loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Magia jest w super DT, tam sunieczki beda naprawde szczesliwe. I na pewno znajda tez wkrotce domy stale. Tylko kilka psow znalazlo domy stale po przyjezdzie np. Andrea, Kubus, Amisia. Reszta psiakow w DT, ale na pewno Fundacja sobie poradzi z ich oplaceniem :wink: Quote
Murka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Filipki, klatka zasponsorowana przez Was dla Magii jest teraz u nas. Reno :loveu: wysłała ją do nas i dzisiaj do nas doszła. Na pewno się przyda jeszcze dla Waszych podopiecznych :cool3: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Tak, klateczka na pewno sie przyda :wink: Przeciez pracujemy dalej i mamy juz kandydata nr 1 na 'wiosennej' liscie. Quote
halcia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A sezon wiosenny kiedy zaczynacie?:cool3:Wepchnijcie ze dwa starsze Oneczki.Reno odsypiaj i odpoczywaj na zapas.Szkoda ,ze jestem do d...kierowca,bo czas mam.Magia z koscia za.......! Quote
Ulka18 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A sezon wiosenny kiedy zaczynacie? Nom, na wiosne wiosenna. Juz mamy jednego staruszka na liscie, mieszanca sznaucera l. 12. Inauguracja roku 2009 zalezy od adopcji i pogody. Musza sie zwolnic DT. Quote
Filipki Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czy w czasie pobytu w Mielcu możecie rzucić okiem na Bojaźliwego z 23 lub24. Bardzo mi żal tej psinki. Quote
Recommended Posts