Ulka18 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Najwyzsza pora przypomniec o Tobie Magusiu :hand: Quote
Ulka18 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Nowa, wyrozniona aukcja Magii :p http://www.allegro.pl/item447792851_mala_kochana_suczka_magia.html Quote
Ulka18 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Najwyzsza pora pokazac Magunie na pierwszej stronie pwp :lol: Quote
Evelin Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Takie piękne suczydło...swojego domku szuka... Quote
Ulka18 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :roll: Szuka i szuka, a domku jakos nie widac :roll: Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Taka mała, kochana psinka... ile ma jeszcze czekać na domek?? Quote
Filipki Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Chętni jesteśmy na to płatne ogłoszenie w GW najlepiej w Krakowie. Ja mam taki sentyment do Krakowa, a śledząc losy takich nie całkiem młodych psów to często w Krakowie znajdowały dom. Na jakie konto przesłać wpłatę? Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Filipki, jutro sie dowiem o numer konta i wszystko co potrzebne do ogloszenia w GW w Krakowie. Ile trzeba tekstu, itd. Dam znac :p Dzień Dobry, Linia ogłoszenia ze zdjęciem w Krakowie to 6.50 netto, we Wrocławiu 8,70 netto takie ogłoszenie, żeby było czytelne musi mieć przynajmniej 12 linii Kraków koszt ogłoszenia 12 linii 66,30 netto po rabacie 15% Wrocław koszt ogłoszenia 12 linii 88,74 netto po rabacie 15% Pozdrawiam, Dagmara Blajer Specjalista ds. Sprzedaży w Dziale Obsługi Klienta AGORA S.A. Warszawa O/Rzeszów Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czyżby Maguni też się ogłoszonko szykowało? Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ogloszenie modulowe kosztowaloby tyle: Temat: Re: Odp: Platne ogloszenie - zwierzaki w Gazecie Wyborczej Od: "Dagmara Blajer" Data: Cz Października 2 2008, 12:14 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Witam, to co Państwu wyceniłam to ogłoszenie drobne w rubryce Zwierzaki, koszt 1 modułu to piątek 305 zł netto, sobota 210 zł netto od tego - 15%rabatu. Pozdrawiam Dagmara BlajerSpecjalista ds. Sprzedaży w Dziale Obsługi KlientaAGORA S.A. Warszawa O/Rzeszów Quote
madcat1981 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Sunia tak pięknie pozuje do zdjęć jakby wiedziała, że od tego zależy jej dalsze życie... Quote
Filipki Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To ja proszę o zamówienie ogłoszenia Magii w GW Kraków ,pieniążki prześlemy na konto hoteliku do Murki. Faktura nam nie jest potrzebna, więc weźcie jak pasuje.Myślimy o tym drobnym ogłoszeniu, bo to modulowe faktycznie kosmicznie drogie. Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ale się będą psiaki ogłaszały :) Mam nadzieję, że magiczną Magię ktoś wypatrzy :D Quote
Ulka18 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Magusia pokaze sie na 1-szej stronie pwp, zanim jeszcze bedzie miala ogloszenie prasowe. Quote
Murka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Filipki napisał(a):To ja proszę o zamówienie ogłoszenia Magii w GW Kraków ,pieniążki prześlemy na konto hoteliku do Murki. Faktura nam nie jest potrzebna, więc weźcie jak pasuje.Myślimy o tym drobnym ogłoszeniu, bo to modulowe faktycznie kosmicznie drogie. Jeśli można to dla mnie łatwiej by było, gdybyście bezpośrednio wpłacili na konto GW. Trzeba będzie jakieś ładne zdjęcie wybrać i napisać tekst ogłoszonka ;) Myślę też, że Magia zakwalifikuje się na następny kącik adopcyjny w GW Rzeszów (tam jest bezpłatnie) :cool3: To będzie chyba za trzy tygodnie :roll: Quote
Murka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Filipki napisał(a):To ja proszę o zamówienie ogłoszenia Magii w GW Kraków ,pieniążki prześlemy na konto hoteliku do Murki. Faktura nam nie jest potrzebna, więc weźcie jak pasuje.Myślimy o tym drobnym ogłoszeniu, bo to modulowe faktycznie kosmicznie drogie. Jeśli można to dla mnie łatwiej by było, gdybyście bezpośrednio wpłacili na konto GW. Trzeba będzie jakieś ładne zdjęcie wybrać i napisać tekst ogłoszonka ;) Myślę też, że Magia zakwalifikuje się na następny kącik adopcyjny w GW Rzeszów (tam jest bezpłatnie). To będzie chyba za trzy tygodnie. Quote
Ulka18 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 A moze tekst z plakaciku dac i tamto zdjecie? Ogloszenie w GW krakowskiej mozna dac niezaleznie od kącika. Kacik bedziemy miec za 4 tygodnie, 2 kaciki ma Kundelek, 1 maja Orzechowce i 1my. Quote
Filipki Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Możemy wpłacić i na konto GW, tylko pojęcia nie mam jak i komu przesłać to ogłoszenie i znowu muszę prosić o podpowiedź i pomoc. Quote
Ulka18 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Wstrzymajmy sie z GW. Wyslalam zapytania do Dziennika Polskiego i wysle do Nowin. Musimy trafic do starszych osób, a takei zazwyczaj nie kupuja Wyborczej. W poniedzialek bedziemy miec wycene ogloszen. Quote
Murka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Magia na skutek musowych przemeblowań (czyt. wątek hotelikowy) przeprowadziła się do naszego domu ;) Dokładnie mieszka na tarasie, bo trochę mamy obawy żeby nie poustawiała drastycznie dotychczasowych mieszkanek domowych (Poli i Blacky Blue, która już i tak się trochę Poli boi). Magia ma na tarasie cieplutką budkę, jest osłonięta od wiatru itp. ale jak przyjdą większe chłody będziemy musieli ją wziąć do środka. Magii się bardzo podoba ta zmiana, bo na tarasie ma duużo miejsca, ciepło w łapki (mamy tam wyłożony stary dywan) i widoki na cały ogród. Może do woli obszczekiwać psiaki biegające w dole :lol: Quote
Ulka18 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jesli Magia nie znajdzie domu w Polsce, to ma zarezerwowane miejsce w Niemczech przez Fundacje. Temat: Betreff: Re: Betreff: [Fwd: Mioduszka] - im Kasia's Hotel Od: "Dobermann-Nothilfe Data: N Października 5 2008, 10:24 am Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Mioduszka und Magia und Blacky Blue Magia und Mioduszka gehen zu Iris , die Mona hat:-)) Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :) Niech Magunia znajdzie domek jak najszybciej :) Wszystko jedno gdzie - byleby był kochający :D Quote
Recommended Posts