Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chętni jesteśmy na to płatne ogłoszenie w GW najlepiej w Krakowie. Ja mam taki sentyment do Krakowa, a śledząc losy takich nie całkiem młodych psów to często w Krakowie znajdowały dom. Na jakie konto przesłać wpłatę?

Posted

Filipki,
jutro sie dowiem o numer konta i wszystko co potrzebne do ogloszenia w GW w Krakowie. Ile trzeba tekstu, itd. Dam znac :p

Dzień Dobry,

Linia ogłoszenia ze zdjęciem w Krakowie to 6.50 netto, we Wrocławiu
8,70 netto

takie ogłoszenie, żeby było czytelne musi mieć przynajmniej 12 linii

Kraków koszt ogłoszenia 12 linii 66,30 netto po rabacie 15%
Wrocław koszt ogłoszenia 12 linii 88,74 netto po rabacie 15%

Pozdrawiam, Dagmara Blajer
Specjalista ds. Sprzedaży w Dziale Obsługi Klienta
AGORA S.A. Warszawa O/Rzeszów

Posted

Ogloszenie modulowe kosztowaloby tyle:

Temat: Re: Odp: Platne ogloszenie - zwierzaki w Gazecie Wyborczej
Od: "Dagmara Blajer"
Data: Cz Października 2 2008, 12:14 pm
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu

Witam,
to co Państwu wyceniłam to ogłoszenie drobne w rubryce Zwierzaki, koszt 1 modułu to piątek 305 zł netto, sobota 210 zł netto od tego - 15%rabatu.

Pozdrawiam Dagmara BlajerSpecjalista ds. Sprzedaży w Dziale Obsługi KlientaAGORA S.A. Warszawa O/Rzeszów

Posted

To ja proszę o zamówienie ogłoszenia Magii w GW Kraków ,pieniążki prześlemy na konto hoteliku do Murki. Faktura nam nie jest potrzebna, więc weźcie jak pasuje.Myślimy o tym drobnym ogłoszeniu, bo to modulowe faktycznie kosmicznie drogie.

Posted

Filipki napisał(a):
To ja proszę o zamówienie ogłoszenia Magii w GW Kraków ,pieniążki prześlemy na konto hoteliku do Murki. Faktura nam nie jest potrzebna, więc weźcie jak pasuje.Myślimy o tym drobnym ogłoszeniu, bo to modulowe faktycznie kosmicznie drogie.

Jeśli można to dla mnie łatwiej by było, gdybyście bezpośrednio wpłacili na konto GW.
Trzeba będzie jakieś ładne zdjęcie wybrać i napisać tekst ogłoszonka ;)

Myślę też, że Magia zakwalifikuje się na następny kącik adopcyjny w GW Rzeszów (tam jest bezpłatnie) :cool3:
To będzie chyba za trzy tygodnie :roll:

Posted

Filipki napisał(a):
Jeśli można to dla mnie łatwiej by było, gdybyście bezpośrednio wpłacili na konto GW. Trzeba będzie jakieś ładne zdjęcie wybrać i napisać tekst ogłoszonka ;) Myślę też, że Magia zakwalifikuje się na następny kącik adopcyjny w GW Rzeszów (tam jest bezpłatnie). To będzie chyba za trzy tygodnie.

Posted

A moze tekst z plakaciku dac i tamto zdjecie?
Ogloszenie w GW krakowskiej mozna dac niezaleznie od kącika.
Kacik bedziemy miec za 4 tygodnie, 2 kaciki ma Kundelek, 1 maja Orzechowce i 1my.

Posted

Wstrzymajmy sie z GW. Wyslalam zapytania do Dziennika Polskiego i wysle do Nowin. Musimy trafic do starszych osób, a takei zazwyczaj nie kupuja Wyborczej. W poniedzialek bedziemy miec wycene ogloszen.

Posted

Magia na skutek musowych przemeblowań (czyt. wątek hotelikowy) przeprowadziła się do naszego domu ;)
Dokładnie mieszka na tarasie, bo trochę mamy obawy żeby nie poustawiała drastycznie dotychczasowych mieszkanek domowych (Poli i Blacky Blue, która już i tak się trochę Poli boi). Magia ma na tarasie cieplutką budkę, jest osłonięta od wiatru itp. ale jak przyjdą większe chłody będziemy musieli ją wziąć do środka.

Magii się bardzo podoba ta zmiana, bo na tarasie ma duużo miejsca, ciepło w łapki (mamy tam wyłożony stary dywan) i widoki na cały ogród. Może do woli obszczekiwać psiaki biegające w dole :lol:

Posted

Jesli Magia nie znajdzie domu w Polsce, to ma zarezerwowane miejsce w Niemczech przez Fundacje.

Temat: Betreff: Re: Betreff: [Fwd: Mioduszka] - im Kasia's Hotel
Od: "Dobermann-Nothilfe
Data: N Października 5 2008, 10:24 am
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu

Mioduszka und Magia und Blacky Blue
Magia und Mioduszka gehen zu Iris , die Mona hat:-))