Ulka18 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Oj Magia, Magia, taka elegancka dziewczyna, a perfumy lubisz takie nie bardzo :evil_lol: Quote
Murka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ...Nasza straszliwa, szerząca pogrom wśród innych suk i szczeniaków Magia... boi się KOTÓW :lol!: Chyba nigdy nie miała do czynienia z takim stworzeniem, bo nie bardzo wie jak się zachować :lol: Parę fotek, na każdym towarzyszył nam kot, więc Magia nieco niepewna... Kot na mnie spojrzał! Lepiej nie będę patrzeć mu w oczy... Quote
Murka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 O rety co on robi [kot się podrapał :evil_lol: ]?? Odwrócę głowę, może się nie zezłości... Lepiej się oddalić... Tu nie jest bezpiecznie... Powolutku... żeby go nie rozdrażnić... Teraz mnie już chyba nie dosięgnie... Poszedł sobie wreszcie ten potwór???? Quote
Ulka18 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No rzeczywiscie, widac, ze Magia stosuje jezyk ciala typowy, gdy pies chce uniknac konfliktu, to odwracanie glowy, powolne oddalanie sie :evil_lol: Trafila kosa na kamien :eviltong: Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No to się obśmiałam :D Fotorelacja cudna! Quote
Zofia.Sasza Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No a przypadek mojej Neneczki (cztery szwy na powiece) dowodzi, że lęk przed kociskiem bywa nad wyraz racjonalny :evil_lol: Quote
agusiazet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Przed kotem trzeba mieć respekt, mądra Magia. Mój Sony też zaliczył strzała od kota prosto w nos i choć nadal je gania, to, wie, kiedy trzeba się zatrzymać! Quote
terra Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A to historia:lol: Pewnie Magia doświadczyła spotkania oko w oko z kocim agresorem i teraz ma respekt;) Quote
Zofia.Sasza Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A ktoś o niej zapomniał?! Ach, te ludzie niedobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Filipki Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Murko czy możesz wymiziać od nas Magię. ? Quote
Murka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Pewnie, że mogę :lol: Jeszcze dzisiaj jak się wyrobimy to ją wykąpiemy (po przednocnym spacerku). Mam nadzieję, że nie zdąży się do czasu wyjazdu czymś wypachnić :mad: Quote
Ulka18 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 I jak Murko udala sie kapiel? Pilnujcie Magii, zeby rzeczywiscie czyms nie zepsula rezultatow kąpieli :cool3: Quote
Filipki Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A ja chcę spytać jeśli Węgielek ma teraz opiekuna wirtualnego, to możemy go zahotelikować ., a on zaopiekuje się innym pieskiem , czy my mamy poszukać innego hotelowicza. Dziękujemy za opiekę nad Magią. Quote
Ulka18 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Zapytam wirtualnego opiekuna Węgielkowego czy nie dolozylby sie do hoteliku. I czy wezmie innego psiaczka pod opieke. Quote
Filipki Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Myślę ,że z opłatą za hotelik sobie poradzimy, ale jak dołoży to też się przyda zwłaszcza, że trzeba psiaka ogłaszać. Jakby Wę gielek nie mógł jechać to w jego miejsce niech wskakuje ta mała biała bida, o której pisała Ulka. Ulka, a czy w miarę możliwości wymiziasz od nas Browna. ? Quote
Murka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Magia już wykąpana ;) Zniosła kąpiel dzielnie, ale zachwycona nie była :shake: Zrobiłam parę fotek, ale nienajlepszej jakości, bo ciężko była dbać o jakość zdjęć, gdy Magia cały czas miała ambitny plan nawiać z łazienki :evil_lol: Tutaj podczas kąpieli (w "psiej" łazience przeznaczonej do remontu) No już mnie wypuście... Tu fragment mojej okłaczonej stopy (w rurach spłynęła druga Magia :razz: ) Tu już wytarta w drugiej łazience, koniecznie trzeba zlizać ten wstrętny zapach... Quote
Reno2001 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Super, że Magia już piękna i pachnąca :lol:. Ja Kory nie kapałam na razie. Takie zmiany miejsca to zawsze stres. Boję się, że sie jeszcze rozchoruje. Zrobiłam jej tylko nieco porządku z oczkami, bo zebrało się troszkę ropy pod nimi. Quote
Ulka18 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Rzeczywiscie Magia nie wyglada na zachwycona :evil_lol: Widac woli swoje wlasne zapachy wybrane przez siebie. Gdyby Wegielek nie mogl jechac, to chyba ten bialy puchaczek bedzie szczesliwy z powodu wyjscia ze schroniska. Filipki, wymiziam Mr Browna jesli sie tylko pozwoli. Jego Pancia tez go na pewno wymizia jak przyjedzie. Quote
Filipki Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Super, trochę się denerwuję tym wszystkim, myślę ,że pogoda wytrzyma i wszystko będzie dobrze. Już trzymamy kciuki. Quote
Murka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Magia pojechała dziś nad ranem do Niemiec!!! U nas w domu w ostatnich dniach przyzwyczajała się do luksusów ;) Wie doskonale do czego służy kanapa :cool3: także myślę, że szybciutko zaklimatyzuje się w Niemczech. W domu żadnych kłopotów nie sprawia więc miejmy nadzieję, że szybko znajdzie dom stały. A tu już w samochodzie gotowa do drogi: Mam nadzieję, że nie sprawi kłopotu i nie przyniesie nam wstydu ;) Węgielek przyjedzie do nas jeszcze dzisiaj (TZ jest już pod schroniskiem po niego), miał przyjechać transportem zwrotnym w nocy, ale TZ się nie zabrał ze wszystkimi psami, bo mieliśmy awarię psiowozu i TZ musiał jechać zwykłym samochodem. Quote
agusiazet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Magio, bądź szczęśliwa i traf do super domku!!! Quote
Ra_dunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dużo szczęścia Magiczna sunieczko! Ślicznie wygląda na kanapie ;) Quote
Ulka18 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Magia to bardzo, bardzo dzielna suczka. Na pewno bedzie jej dobrze w tym domu z innymi psiakami, a potem znajdzie dom staly, taki wymarzony jak Amisia. Musze napisac, ze psiaki z hoteliku sa w duzo lepszym stanie i kondycji niz te ze schroniska. No i wiadomo, ktory co lubi, czego mozna sie spodziewac. Dziekuje Ci Kasiu za tak troskliwa opieke nad sunkami :calus: Mariuszowi tez za caloksztalt :buzi: Quote
Recommended Posts