Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cena ogloszenia w Dzienniku Polskim w Krakowie. Dosc przystepna.

Ogłoszenie o które Państwo pytacie jest możliwe w ogłoszeniach
drobnych-Zwierzaki. Aczkolwiek zdjęcie może być tylko czarno białe. Trudno mi podać koszt teraz, ponieważ ogłoszenia drobne liczymy nie za słowo, tylko za ryczałt. Ogłoszenie do 30 znaków kosztuje 4,90 netto w dzień zwykły, a w piątek- 9,80 netto+ 10,00 zł netto dopłata za zdjęcie, do każdego wydania oczywiście. Jeśli ogłoszenie przekroczy 30 znaków, to liczymy następny ryczałt (31-60) itd., licząc za każde 30 znaków 4,90 lub 9,80. Zdjęcie kolorowe może być tylko w wypadku modułu, najmniejszy jaki może być to 41mm x 31,5mm. Ale to zupełnie inny koszt, najtańszy to cena 159,00 netto. Jeśli Państwo się zdecydujecie, to proszę o kontakt bezpośrednio ze mną.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że warto ogłaszać psiaki, ceny są bardzo ok :cool3:
Tylko ten moduł strasznie drogi :-(

Do tej pory nie było ani jednego zapytania o Magię, smutne to... Mam nadzieję, że Niemczech ją ktoś pokocha, bo to taka pociechota :loveu:

A może ktoś z Polski zdąży przed wyjazdem :cool3:

Tymczasem Magia pozdrawia jesiennie

Posted

Magia jedzie na 100%. Napisalam wszystko o guzie, tutaj wielkie uklony dla Filipkow za pomoc w tlumaczeniu :Rose:

Temat: Betreff: MAGIA
Od: "Dobermann-Nothilfe" <[email protected]>
Data: Pn Października 6 2008, 7:55 pm

[SIZE="3"]ja

Herzliche Grüße
Simone Hammer-Lippert
Dobermann Nothilfe e.V.
www.dobermann-nothilfe.de
http://www.dobermann-nothilfe.de/Forum.htm

-------Originalmeldung-------

Von: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu
Datum: 06.10.2008 19:54:11
An: Dobermann-Nothilfe
Betreff: MAGIA

Also kann Magia kommen in November??

Posted

Ogromnie się cieszymy. Magia nie miała dotąd szczęścia. Czyli może się załapać w listopadzie?Na jej miejsce wzięlibyśmy Węgielka ,też z odpowiednim stażem w schronie. A jeśli chodzi łacińskie określenia chorób, to zawsze do usług. Bardzo dziękujemy wszystkim . a zwłaszcza Ulce 18 za szukanie Magii domku.

Posted

W takim razie jeśli Fundacja bierze Magię z całym "dobrodziejstwem inwentarza" czyli z guzem w brzuchu to trzeba ją szykować do wyjazdu. Obawiam się , że w Polsce nie znajdzie się chętny na adopcję mimo , że to raczej łagodny guz i póki co w niczym nie przeszkadza. Jeszcze znowu by było jak z Rudym, a Fundacja jest dla niej szansą. Parę tygodni szybko minie, a może Magia w tym czasie nauczy się dobrych manier i niemieckiego:evil_lol:

Posted

Z jednej strony cieszę sie,że Magia pojedzie (jesli nie znajdzie domku w Polsce)..z drugiej strony,smutno mi trochę....bo czemu nie u nas? Taka fajniasta sunia...
A ze szczekaniem po niemiecku...kiedys zapytałam o to i osoba zajmujaca sie adopcjami zagranicznymi odpowiedziała ,że psy to urodzeni poligloci...
Dźwięk otwarcia lodówki i essen (jedzenie) kojarzą błyskawicznie...z tym z pewnościa nie bedzie problemu...
Do góry Magia-może ktoś Cię wypatrzy...

Posted

Z tego co wiem, psy reagują na tembr głosu i gesty :) więc na pewno Magia nie będzie miała problemów z niemieckim :)

Co do artykułu - racja, ale część wpisów żenująca (jak zawsze).

Posted

Magia dzisiaj miała ciachanie pazurków. Rosną jej na potęgę, a te wilcze zawijają się jej i wrastają w opuszkę. Trzeba wiec pilnować, ale myślę, że Niemcom nie trzeba będzie tego pisać ;)

Posted

Magia ma ok. 37 cm obwodu szyjki (kurcze, to tyle co Gacek :-o).

Coś poznikały nam banerki Magii, a teraz też Gacka :roll:
Napisałam do amyszki, ich autorki, czy coś wie na ten temat.