Ulka18 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Na kolejna aukcje allegro bardzo by sie przydalo zdjecie portretowe Magii :lol: Na tej aukcji mam na miniaturce zdjecie sylwetki i wejsc jest tak srednio. Quote
Filipki Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jakoś Magusia nie ma szczęścia. Tyle lat w schronie i teraz zero zainteresowania, dlatego mimo wysokich cen chcę ją ogłosić w prasie. Musicie mi jednak cioteczki poradzić gdzie najlepiej i jak to załatwić ,bo w ogóle nie mam pojęcia. Quote
Murka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Fafikiem też na początku nie było zainteresowania aż w końcu znalazł się TEN dom. Z Magią będzie pewnie tak samo, bo to superaśna sunia. Porobiłam trochę fotek dzisiaj, jakieś portretowe też się znajdzie ;) Quote
Ulka18 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ja tez jestem pewna, ze dom dla Magii sie znajdzie. Tak jak dla Aguska, Pumy. Ile te biedaki sie wysiedzialy w schronisku :shake: Tak mysle, czy by nie dac ogloszenia do GW rzeszowskiej wydanie weekendowe. Mamy tam bardzo zyczliwe Panie z dzialu ogloszen. Zapytac o cene ogloszenia ze zdjeciem? Quote
Reno2001 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Aga, pewnie, ze zapytaj. Pamiętajcie tez Cioteczki o kochanej Koruni. Ona tez czeka na domek stały :-(. Quote
Filipki Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Tak , bardzo proszę zapytać. Myślę, że może jej to pomóc. Chociaż teraz jak co chwilę trzeba ratować psy z takich katowni jak Krzyczki, teraz ten Chynów, nie tak dawno Białka , Ligota itp, to trudno się dziwić , że o domy coraz trudniej. Quote
Murka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Trochę dzisiejszych fotek ;) I dwa filmiki (na drugim widać jak pociesznie Magia biega :lol:). http://www.wrzuta.pl/film/4axtskjzyp/ http://www.wrzuta.pl/film/ksonlmgTzu/ Ulka, jeśli chodzi o miniaturkę, to może wykorzystać fragment tego pierwszego zdjęcia? Quote
agusiazet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Na drugim filmiku widać trochę Imbirka, biedak - on w ogóle chorej łapki nie uzywa:( Quote
Filipki Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Magia naprawdę jest pocieszna. Urodę też ma oryginalną, szorstkowłosa jak terier , krótkonoga jak jamnik. Do tego wesoła, ale grzeczna. Pies niemal idealny. Quote
agusiazet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Magia, pies idealny, ale bez domu!!!! Szukamy go!!! Quote
terra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nikt nie pyta o Magię? Prześłiczna i kochana sunia czeka na dom. Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja nie mam zadnych maili z allegro :shake: Trzeba wierzyc, ze sie uda znalezc dom dla Magusi :thumbs: Quote
Murka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Do mnie też nikt nie dzwoni ani nie pisze... Ale myślę, że to kwestia czasu :roll: Quote
Filipki Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 No cóż ,Musia i Pysia też długo czekały. Magia jest szczęśliwa w hoteliku i chyba to jest najważniejsze. Quote
Ulka18 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Trzeba zaczekac na ten wlasciwy domek, rzeczywiscie Musia i Pysia dlugo czekaly :roll: Quote
Reno2001 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Właśnie, trzeba się cieszyc, ze choc niektórym psiakom udaje nam się pomagac tu i teraz :p. Myslę, że każdemu znajdziemy dom. I czas oczekiwania nie może byc w tym priorytetem ;). Quote
Murka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Ja myślę, że Magia znajdzie dom spokojnie, bo robi się z niej naprawdę fajniasta psinka. To już nie jest ta spokojna, nieruchawa nieśmiała panienka ;) Jest wesoła, ruchliwa, potrafi zaszczekać :cool3: pieszczocha z niej, łakomczuch i oczywiście jest bardzo towarzyska :loveu: A jak biega! Filipki, macie oko do psiaków z Mielca :cool3: Quote
Ulka18 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dodalam nowe zdjecia Magii do aukcji. Zmienilam kolor czcionki, moze tym razem sie uda :modla: Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=424500495 Quote
Recommended Posts