Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś Magusia nie ma szczęścia. Tyle lat w schronie i teraz zero zainteresowania, dlatego mimo wysokich cen chcę ją ogłosić w prasie. Musicie mi jednak cioteczki poradzić gdzie najlepiej i jak to załatwić ,bo w ogóle nie mam pojęcia.

Posted

Fafikiem też na początku nie było zainteresowania aż w końcu znalazł się TEN dom. Z Magią będzie pewnie tak samo, bo to superaśna sunia. Porobiłam trochę fotek dzisiaj, jakieś portretowe też się znajdzie ;)

Posted

Ja tez jestem pewna, ze dom dla Magii sie znajdzie. Tak jak dla Aguska, Pumy. Ile te biedaki sie wysiedzialy w schronisku :shake:

Tak mysle, czy by nie dac ogloszenia do GW rzeszowskiej wydanie weekendowe. Mamy tam bardzo zyczliwe Panie z dzialu ogloszen. Zapytac o cene ogloszenia ze zdjeciem?

Posted

Tak , bardzo proszę zapytać. Myślę, że może jej to pomóc. Chociaż teraz jak co chwilę trzeba ratować psy z takich katowni jak Krzyczki, teraz ten Chynów, nie tak dawno Białka , Ligota itp, to trudno się dziwić , że o domy coraz trudniej.

Posted

Właśnie, trzeba się cieszyc, ze choc niektórym psiakom udaje nam się pomagac tu i teraz :p.
Myslę, że każdemu znajdziemy dom. I czas oczekiwania nie może byc w tym priorytetem ;).

Posted

Ja myślę, że Magia znajdzie dom spokojnie, bo robi się z niej naprawdę fajniasta psinka. To już nie jest ta spokojna, nieruchawa nieśmiała panienka ;)
Jest wesoła, ruchliwa, potrafi zaszczekać :cool3: pieszczocha z niej, łakomczuch i oczywiście jest bardzo towarzyska :loveu:
A jak biega!

Filipki, macie oko do psiaków z Mielca :cool3: