Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plakaciki wiszą na ścianie i ludzie czytają. Dorobimy jeszcze takie mniejsze w formie ulotek. Jeden pan zwrócił uwagę na Gacka, niestety ma już psy i kilka kotów. Ktoś pytał jaka to rasa. Mówię ,że mielecka odmiana teriera. Nawet jeśli nie wyniknie z plakatów żaden domek, to parę osób dowie się o problemie bezdomnych psiaków.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, ze jednak ludzie czytaja, pytaja. Musza sie z tymi plakacikami oswoic, niedlugo sami beda sprawdzac, czy sa nowe psiaki.

A moze by tak wywiesic ogolnie informacyjny plakacik o mieleckim schronisku? mam taki plakacik gotowy w kolorze :lol:

Posted

Ja mogę wieszać wszystkie plakaciki. Na razie to taka trochę prowizorka, bo mamy trochę problemów zdrowotnych ,ale spokojnie można mi przesyłać. W gabinecie dzisiaj jestem do 18 . myślałam też czy np. w sklepach zoologicznych nie zgodziliby się umieścić chociaż małych ulotek. W Raju jest teraz nowy sklep, a tam chodzi dużo ludzi. Przepraszam, ale w TZ musi przejść zabieg operacyjny, więc mamy trochę nerwowo, Ale plakaciki oczywiście możemy wieszać.

Posted

Filipki,
trzymamy kciuki za udany zabieg TZ :kciuki:

W sklepach zoo moge popytac, szczegolnie ten na Cmentarnej jest zyczliwie nastawiony, nieraz juz dostawalam tam przeterminowana karme dla schroniska. W Raju obsluga jest niemila, ale mozna sprobowac.

Posted

Filipki napisał(a):
Ja mogę wieszać wszystkie plakaciki. Na razie to taka trochę prowizorka, bo mamy trochę problemów zdrowotnych ,ale spokojnie można mi przesyłać. W gabinecie dzisiaj jestem do 18 . myślałam też czy np. w sklepach zoologicznych nie zgodziliby się umieścić chociaż małych ulotek. W Raju jest teraz nowy sklep, a tam chodzi dużo ludzi. Przepraszam, ale w TZ musi przejść zabieg operacyjny, więc mamy trochę nerwowo, Ale plakaciki oczywiście możemy wieszać.

Dołączam się do trzymania kciuków!!! Wierzymy, że wszystko będzie dobrze!

Posted

Serdecznie dziękujemy za wsparcie duchowe. To jest bardzo miłe i podnosi na duchu. Termin się nieco przesunął i jest to trochę denerwujące. Gdyby chociaż Magia znalazła dom to mielibyśmy lepszy nastrój.

Posted

Magusia na pewno sie doczeka.

Z dobrych, swiezutkich wiesci mam takie, ze suczki, ktore latami czekaly w schronisku na dom, pojada teraz 27.9. do Niemiec.
Sa to SARNA, LISIA-Poprawa oraz Azja suczka collie :multi: