Filipki Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Plakaciki wiszą na ścianie i ludzie czytają. Dorobimy jeszcze takie mniejsze w formie ulotek. Jeden pan zwrócił uwagę na Gacka, niestety ma już psy i kilka kotów. Ktoś pytał jaka to rasa. Mówię ,że mielecka odmiana teriera. Nawet jeśli nie wyniknie z plakatów żaden domek, to parę osób dowie się o problemie bezdomnych psiaków. Quote
Ulka18 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Super, ze jednak ludzie czytaja, pytaja. Musza sie z tymi plakacikami oswoic, niedlugo sami beda sprawdzac, czy sa nowe psiaki. A moze by tak wywiesic ogolnie informacyjny plakacik o mieleckim schronisku? mam taki plakacik gotowy w kolorze :lol: Quote
Filipki Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja mogę wieszać wszystkie plakaciki. Na razie to taka trochę prowizorka, bo mamy trochę problemów zdrowotnych ,ale spokojnie można mi przesyłać. W gabinecie dzisiaj jestem do 18 . myślałam też czy np. w sklepach zoologicznych nie zgodziliby się umieścić chociaż małych ulotek. W Raju jest teraz nowy sklep, a tam chodzi dużo ludzi. Przepraszam, ale w TZ musi przejść zabieg operacyjny, więc mamy trochę nerwowo, Ale plakaciki oczywiście możemy wieszać. Quote
Ulka18 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Filipki, trzymamy kciuki za udany zabieg TZ :kciuki: W sklepach zoo moge popytac, szczegolnie ten na Cmentarnej jest zyczliwie nastawiony, nieraz juz dostawalam tam przeterminowana karme dla schroniska. W Raju obsluga jest niemila, ale mozna sprobowac. Quote
agusiazet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Filipki napisał(a):Ja mogę wieszać wszystkie plakaciki. Na razie to taka trochę prowizorka, bo mamy trochę problemów zdrowotnych ,ale spokojnie można mi przesyłać. W gabinecie dzisiaj jestem do 18 . myślałam też czy np. w sklepach zoologicznych nie zgodziliby się umieścić chociaż małych ulotek. W Raju jest teraz nowy sklep, a tam chodzi dużo ludzi. Przepraszam, ale w TZ musi przejść zabieg operacyjny, więc mamy trochę nerwowo, Ale plakaciki oczywiście możemy wieszać. Dołączam się do trzymania kciuków!!! Wierzymy, że wszystko będzie dobrze! Quote
Filipki Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Serdecznie dziękujemy za wsparcie duchowe. To jest bardzo miłe i podnosi na duchu. Termin się nieco przesunął i jest to trochę denerwujące. Gdyby chociaż Magia znalazła dom to mielibyśmy lepszy nastrój. Quote
agusiazet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kolejny dzionek i kolejny raz podrzucam Magusię, a nuż ktoś się zakocha!!! Quote
Ulka18 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Musi sie udac znalezc dom dla Magusi :thumbs: Tylko pewnie potrzeba jest wiecej czasu i ogloszen. Quote
Dinka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [SIZE="6"]Magia-do domku , sloneczko... :shake: Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Może ktoś w niedzielę wieczorem Magunię wypatrzy... Quote
Ulka18 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Magia zaczyna nowy tydzien na pierwszej stronie :roll: Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Zaczyna na pierwszej a skończyć powinna w nowym domku ;) Quote
Filipki Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ale domku jakoś nie widać, a Magia to taka grzeczna i niekłopotliwa psinka. Quote
Ulka18 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wyslalam kandydature Magii do Fundacji. Reno2001 pozyczyla wieksze auto i moglyby jeszcze ze 2-3 psiaki pojechac, zeby tylko sie zgodzili :modla: Quote
Ulka18 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Psiaki z hoteliku beda mialy szanse na listopadowy wyjazd :p Betreff: Fwd: Hunde 16 września 2008 9:51 od "Dobermann-Nothilfe" [email protected] Aga, wegen der Hunde unten in Kasias Hotel schauen wir Ende November, OK???? LG Simone Quote
agusiazet Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pewnie, dobre i to! Może jeszcze do listopada znajdą u nas domki!!! Quote
Ulka18 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Magusia mowi wszystkim dzien dobry :hand: Quote
Filipki Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dziękujemy za zgłoszenie Magii do Fundacji. może tam się uda. Ona nawet pasuje na Frau Magię. Quote
Zofia.Sasza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Będzie z niej Helga albo Brunhilda jak się patrzy! Ja jestem w 1/4 Niemką z Zaolzia, to się znam :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Magusia na pewno sie doczeka. Z dobrych, swiezutkich wiesci mam takie, ze suczki, ktore latami czekaly w schronisku na dom, pojada teraz 27.9. do Niemiec. Sa to SARNA, LISIA-Poprawa oraz Azja suczka collie :multi: Quote
Recommended Posts