AGO Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A kocio przy Łatce wygląda na moruska, jakby prania potrzebował :evilbat:
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='AGO']A kocio przy Łatce wygląda na moruska, jakby prania potrzebował :evilbat: Bo on bidulek właśnie z dworku wrócił :) a tam działo się, oj działo ;)
tanita Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Witam foksowców 8) Dziś nie wiem jak Was, ale mnie to kompletnie zasypało, poczułam się nawet jak we wczesnych latach '80 kiedy zimy były srogie a zaspy wielkości porządnego chłopa :wink: Gringo uwielbia śnieg, robi w nim fikołki, wariuje, i cały czas by siedział na dworku :wink: . Martwi mnie trochę jego szyjka, bo jak siedzi to się tak dziwnie garbi jakby miał za słabe mięśnie szyji, albo za ciężką głowę. U Korka coś takiego nie występowało, więc dlatego zwróciłam na to uwagę. tajdzi Lonia, Lonia - wbije sobie do głowy i zapamiętam 8) . A Lonia jest tak cudowna, że na pewno nikt z dogomaniaków nie miałby za złe gdyby znalazła się w avitarku :D . A Łatul i Gringo już łapkami przebierają na myśl o spotakniu z Tobą :wink: Niech no tylko te śniegi puszczą, bo ja po 40-minutowym spacerze, jestem obecnie do pasa mokra :evilbat: nikit no ja myślę, że choopaki mają frajdę, nie ma jak puszysty śnieżek, ciekawe jak ty się przedzierasz po tych zaspach, które pewnie powstały na Twojej polance :wink: :evilbat: . A że Julka woli odśnieżone, a co ma się przemęczać :lol: AGO kocio na zdjęciach ma zupełnie terierowy charakter i się z Petra śmiejemy, że to foksik jest, bo też łaciaty. A jak tam Milo radzi sobie ze śniegiem, znalazł już jakiś kumpli do zabawy? :wink: . A kiedy będą jakieś fotki?? :evilbat: Na koniec Gringulec w zaspie, reszta na Galerii 8)
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Aaaaaaa Przyjdę w nocy Zabiorę i nieoddam To kiedy poznamy nasze pieseczki?
tanita Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 tajdzi skąd masz takie fajne obrazki spryciaro? 8) Poodbno od soboty ma być cieplej już więc.... :D :evilbat:
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='tanita']tajdzi skąd masz takie fajne obrazki spryciaro? 8) Poodbno od soboty ma być cieplej już więc.... :D :evilbat: Jak do mnie przyjedziesz to nagram ci na płyteczkę
Wojtek Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Fantastyczne te ikonki :D . Na pewno spodobają się Flaire :D
Flaire Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wojtek napisał(a):Fantastyczne te ikonki :D . Na pewno spodobają się Flaire :DHej, ja jestem z Kalifornii. Free love rules. :wink:
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Wojtek']Fantastyczne te ikonki :D . Na pewno spodobają się Flaire :DHej, ja jestem z Kalifornii. Free love rules. :wink: Ufff Bo myślałam, że znów podpadłam i będę musiała z podwiniętym ogonkiem zmykać z moich ulubionych foxiowatych
tanita Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='tajdzi']Ufff Bo myślałam, że znów podpadłam i będę musiała z podwiniętym ogonkiem zmykać z moich ulubionych foxiowatych Ej no, tajdzi foksików nie znasz? :wink: , one z podwiniętym ogonkiem nie występują :evilbat: . Do boju, do boju :lol: 8)
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='tanita'] Ej no, tajdzi foksików nie znasz? :wink: , one z podwiniętym ogonkiem nie występują :evilbat: . Do boju, do boju :lol: 8) Ja bardziej z tych jamnikowato-foxiowato-zakoconych :) Mogę napuszyć ogonek w razie co...Myślisz, ze wystarczy?
tanita Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='tajdzi']Mogę napuszyć ogonek w razie co...Myślisz, ze wystarczy? A gdzie masz ten ogonek? :wink: :lol:
Petra_ Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 AGO, kotek brudny i niestety nie mam jak go uprać...przeżyłby szok :o pozostaje nadzieja,że oczyści to swoje futro w śniegu :P
tajdzi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']Mogę napuszyć ogonek w razie co...Myślisz, ze wystarczy? A gdzie masz ten ogonek? :wink: :lol: Tam gdzie trzeba :evilbat:
Petra_ Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Łatunia szaleje w śniegu,biega po ośnieżonych dróżkach: Nurkuje: Inne fotki na galerii gr.3 :P
Petra_ Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Mniam,ale dobre,zjem wszystko sama i nie podzielę się z Gringiem :evilbat:
Petra_ Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Gringo,Milo,Fafiki i wszystkie inne foksiki-przybywajcie! :P :P
Fuka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ale fajne zdjeciory - juz nie moge sie doczekac warszawskiego dooopobrania - bo wreszcie zobacze Was na żywo!!!!!!!! :angel:
tajdzi Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Fuka']Ale fajne zdjeciory - juz nie moge sie doczekac warszawskiego dooopobrania - bo wreszcie zobacze Was na żywo!!!!!!!! :angel: doopobranie to .... ?
tajdzi Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Wojtek']Tajdzi, ależ sugestywne są te Twoje ikony emocji :D i o to chodzi
pszym Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Może jak będzie Warszawa, to i pogoda lepsza się trafi...Ale spotkać się wszyscy musimy, koniecznie. :lol:
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Tajdzi - ikony masz zajefajne :D :o Pszym - dwa lata temu po wczesniejszej wiosnie - na Warszawe spadł śnieg i zrobiło sie syberyjskie zimno...
Recommended Posts