Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milucho wychodzi żadziej niż raz na godzinę, wychodzi raz na dwie do trzech godzin. Był taki czas że każdy wyprowadzał go kiedy chciał, a inni nie widzieli (bo trudno z piętra zobaczyć czy ktoś go akurat na parterze nie wypuszcza) i efekt był taki że Milucho zaczął posikiwać wszędzie i bez jakiegoś ostrzeżenia po prostu szedł sobie i posikiwał idąc. Więc w domu usestymatyzowałam jego wyjścia i teraz już gra. Gorzej z tą jego obserwacją przy drzwiach bo wyjście jest na parterze chaupki, a my siedzimy albo na półpiętrze albo na piętrze i stąd ten problem z jego obserwacją. Ale widzę że Łatula też tak subtelnie stojąc przed drzwiami pokazuje co tam jej się chce. Więc jestem spokojna>:)

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uwielbiam te Łatulkwe mineczki
te łypnięcie oczkiem
ten kuperek
te łapeczki
aż mam ochotę pomiziać ją pod bródką!!!!
Wiecej, więcej foteczek :D

Posted

Czy ja mogę poprosić o jakąś wypasioną foteczkę foxikową?
Strasznie mi smutno i płakać mi się chce...Może choć oczka nacieszę

Posted

[quote name='tajdzi']Czy ja mogę poprosić o jakąś wypasioną foteczkę foxikową?
Strasznie mi smutno i płakać mi się chce...Może choć oczka nacieszę

Ojej, a co się stało?
Już szukam czegoś fajnego dla Ciebie w moim archiwum

Posted

I widzę że trafił do was na dzień przed moimi urodzinkami ;)
No wszystko wskazuje na to, że chyba muszę być ciocią Gringulca?? :puppydog:

Posted

[quote name='tajdzi']I widzę że trafił do was na dzień przed moimi urodzinkami ;)
No wszystko wskazuje na to, że chyba muszę być ciocią Gringulca?? :puppydog:

Obowiązkowo :D 8) :)

to jeszcze fotka od której zaczeła się nasza znajomość Tajdzi :wink:

Posted

:o Tanita, za dużo wybielacza dodalaś i łatki mu sie rozjaśniły :lol: może wyprobuj, ktoregos z tych magicznych proszków, ktore utrwalaja kolor 8)

Posted

[quote name='Fuka']:o Tanita, za dużo wybielacza dodalaś i łatki mu sie rozjaśniły :lol: może wyprobuj, ktoregos z tych magicznych proszków, ktore utrwalaja kolor 8)

Fuka to pierwsze wiosenne słońce go tak zbrązowiło :wink: 8)

Posted

pszym napisał(a):
Czy ktoś wie co się dzieje z Fuką, od wystawy nic nie napisała...
Mam powód, żeby myśleć, że żyje, ale coś długo się nie zgłasza, więc martwię się o moją handlerkę. :(

Fuka, odezwij się!!!!

Posted

:oops: jestescie kochani, ale nie martwcie sie - złego licho nie bierze, a harakiri z powodu kolejnej przegranej - to nie w moim stylu :lol: bo już od dawna bym patrzyla na Was z gory :wink:
Przepraszam, że sie nie odzywałam - ja jak ta żaba :x nie potrafie sie rozdwoic, a do tego słuchawka mi do ucha przyrosła 8) Poza tym padam na pysk i juz nie kontaktuje zupełnie :roll:

Nikit1, Pszym - jeszcze raz gratuluje :D i dziekuje za towarzystwo i pomoc zdjeciową! No i wklejajcie Wasze foty z wystawy!
Nie pozostało mi nic innego tylko wypic za nowego Młodzieżowego Championa Polski i jego IImiejsce na terrierowym BISie juniorow!
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Dzięki Fuka, ale naprawdę się martwiliśmy czy wszystko w porządku ( chodziło o drogę samochodem do domu )...
Dobrze, że jesteś 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...