Flaire Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 pszym, pewnie Ci się kiepsko czyta dogo przez komórkę, więc nie wiem, czy widziałeś już o tej znalezionej foksiczce, co szuka domu... Nowy topik na terierach.
pszym Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Flaire napisał(a):pszym, pewnie Ci się kiepsko czyta dogo przez komórkę, więc nie wiem, czy widziałeś już o tej znalezionej foksiczce, co szuka domu... Nowy topik na terierach. Sprawa w toku.
Fuka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 ten foks ze zdjecia Pszyma - to nawet suczka jest! Była bardzo piekna. Tzn mało widzialam - bo szykowałam Maszkarona, ale tyle ile zobaczylam - to to było piekne!!!!!!!!!!
Flaire Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 pszym napisał(a):Sprawa w toku.pszymciu, na Was zawsze można liczyć! :D
foxydoxy Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Fuka']ten foks ze zdjecia Pszyma - to nawet suczka jest! Była bardzo piekna. Tzn mało widzialam - bo szykowałam Maszkarona, ale tyle ile zobaczylam - to to było piekne!!!!!!!!!! Oj coś z pszymem pokęciliście, bo 3 suczki (1 z Węgier) z pośredniej dostały oceny bardzo dobre, to jak jedna z nich mogła wygrać rasę? Sam się dziwiłem, bo ta węgierka to import z Australii (Optimo).
pszym Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 To była Optimo OZZY SPIRIT sędziego Korozsa z Węgier. Ładna skubana. :lol:
foxydoxy Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 pszym napisał(a):To była Optimo OZZY SPIRIT sędziego Korozsa z Węgier. Ładna skubana. :lol: Ale czemu dostała ocenę bardzo dobrą ? Tak wynika z zeznań właściciela rzeszowskiej debiutantki na drugim miejscu...
Fuka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Suka była wegierska przez fakt mieszkania na wegrzech w hodowli Agria, a oryginalnie jest importem i nie dostała bdb - tylko rase - tak przynajmniej odczytalam sytuacje na ringu - a widzialam w gładkich foxach jedynie koncowke i na moj um było to porownanie o rase. A psy wygrał - na moj um oczywiscie - pies urodzony na Wegrzech w hodowli Agria panow Korozsow, a mieszkajacy na Słowacji.
foxydoxy Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Fuka napisał(a):Suka była wegierska przez fakt mieszkania na wegrzech w hodowli Agria, a oryginalnie jest importem i nie dostała bdb - tylko rase - tak przynajmniej odczytalam sytuacje na ringu - a widzialam w gładkich foxach jedynie koncowke i na moj um było to porownanie o rase. A psy wygrał - na moj um oczywiscie - pies urodzony na Wegrzech w hodowli Agria panow Korozsow, a mieszkajacy na Słowacji. I to mi wygląda właściwie - to ja coś pokręciłem 8-)
tanita Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Pszymy wielkie gratulacje z okazji Championatu, mam nadzieje, że jak już wiosna nastanie to spotkamy sie z piesami na obiecanym spacerze i osobiście Wam pogratuluje 8)
pszym Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='tanita']Pszymy wielkie gratulacje z okazji Championatu, mam nadzieje, że jak już wiosna nastanie to spotkamy sie z piesami na obiecanym spacerze i osobiście Wam pogratuluje 8) Dzięki, czekamy więc na wiosnę!
tajdzi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No i znowu mamy poniedziałek... Może jakieś ładne zdjęcie na polepszenie poniedziałkowej depresji?:)
tanita Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='tajdzi']No i znowu mamy poniedziałek... Może jakieś ładne zdjęcie na polepszenie poniedziałkowej depresji?:) tajdzi wiem, ze Petra dziś nafociła Łatulca w plenerze, więc pewnie niebawem wrzuci :wink:
tajdzi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']No i znowu mamy poniedziałek... Może jakieś ładne zdjęcie na polepszenie poniedziałkowej depresji?:) tajdzi wiem, ze Petra dziś nafociła Łatulca w plenerze, więc pewnie niebawem wrzuci :wink: Oj tak tak tak czekam czekam
Petra_ Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Łatka już zdrowa,dziś na spacerku hasała z piłeczką:
Petra_ Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Pszymy ślę spóźnione gratulacje dla Rolka! :) Tajdzi zdjątka dla ciebie na początek dobrego tygodnia :P
tajdzi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Petrusiu, Skarbie Od razu milej Dziękuję :lol: :lol: Pszym... widziałeś może "moje" cudo? ;) Jeżeli nadal jesteś zainteresowany...Ona czeka :)
tanita Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Petra jaka piękna, zziajana Łatulka :D 8) Nie pokaże Gringulcowi bo mi się zapłacze z tęsknoty :wink:
tanita Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 U Nas dziś pięknie 8) Słoneczko i takie wiosenne niebo. Gringo był już na spacerku, zjadł michę na śniadanie i słodko śpi a ja muszę do pracy :-? Miłego dnia terierowcy :D
nikit1 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Tajdzi, Poostaniej akcji musimy trochę odsapnąć w kwestii szukania psa moim rodzicom..
tajdzi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Szkoda okropna :( Mała czeka w schronisku już dość długo (zapewniam, ze nie będzie problemów z jej właścicielami ;))
Flaire Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 tajdzi, nawet dla mnie to akcja była trochę psychicznie wyczerpująca, a to nie ja przygotowywałam się na otrzymanie tego dnia towarzysza na wiele lat. :roll: Postaw się na miejscu rodziców pszymów, którzy dowiadują sie na kilka godzin przed przybyciem pieska, że nic z tego - i daj im odsapnąć. Ja jestem pewna, że oni w końcu pieska wezmą, trzeba tylko poczekać na odpowiedni moment.
Recommended Posts