Petra_ Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Dziś odbyło się kolejne spotkanie Gringa z Łatą..zdjęcia potem:)Tanitka właśnie dojeżdża do domku z wymęczonym gringulcem,łata słodko śpi :)
tanita Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='tajdzi']A innym razem poleciał na łąke, gdzie pasły się krowy. Szczeka, szczeka, szczeka, podbiega do krówska i ucieka...No i tak przez jakaś godzinę...W końcu zdobył się na odwagę, podleciał, złapał krówko za nogę i wrrrrr wrrrrr. A krówsko - KOOOP i Oskarek przeleciał przez pół łąki... Łooo, ale pies 8) . To na pewno był jamnik? . Może ten z gatunku transformersów jak Łatka i Gringo, co to wyglądają jak owieczki a potem to tylko pióra się kurom zbiera :evilbat: . No skoro miałaś takiego piesa, to ja już wiem dlaczego Ty fanka foksów jesteś :wink: [quote name='tajdzi']Haaaaaaaalo? Gdzie są foxikowcy? Co się dzieje, o czym nie wiem, że ich tu nie ma? Ekhmm... :roll: Było spotkanie na szczycie pomiędzy Twoimi ulubieńcami, Gringo trup, ja ledwo na oczy patrze
Petra_ Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 I jeszcze kotek:daj spokój łatka,nie widzisz,że odpoczywam :lol:
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 słodkie chwile kiedy terrierek myśli o kotecku jak o koleżce... :D
tajdzi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 i mnie nikt nie zaprosiłłłłłłłł :cry: :bigcry: :placz: :puppydog:
tanita Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='tajdzi']i mnie nikt nie zaprosiłłłłłłłł :cry: :bigcry: :placz: :puppydog: tajdzi ale Ty w pracy byłaś :cry: :vamp:
tanita Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 tajdzi napisał(a):to co? :grins: Nie możesz bumelować, masz kota na utrzymaniu :evilbat: :wink:
Petra_ Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A Łata spędza dziś dzień z moim tatulem..dzień pod znakiem wygrzewam się na wyrku w promieniach marcowego słońca..od czasu do czasu ten wypoczyn przerywa spacerek po ogrodzie :lol: A ja gnije w pracy zamiast fruwać z łatulcem po polach i lasach :P :P
tajdzi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Petra_ napisał(a):A Łata spędza dziś dzień z moim tatulem..dzień pod znakiem wygrzewam się na wyrku w promieniach marcowego słońca..od czasu do czasu ten wypoczyn przerywa spacerek po ogrodzie :lol: A ja gnije w pracy zamiast fruwać z łatulcem po polach i lasach :P :P Ja też, ja też :cry:
tajdzi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Hallo? Gdzie są moje ulubione foxikówny? Czemu nie pokazują foxiczków? stęskniłam się za nimi Haaaloooo maluszki, pokazać się migusiem
tanita Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='tajdzi']Haaaloooo maluszki, pokazać się migusiem tajdzi mówisz, masz :wink: A w avitarku masz Azulcową? 8) , a dlaczego nie Leonie? :wink: Dzisiaj Łatka i Gringo znów razem, tym razem na Bemowie 8) Zdjęć było niewiele, bo mi się baterie w aparacie rozładowały :evilbat: Reszta fotek na Galerii, bo w końcu od tego jest :wink:
tanita Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Oj Petra, widzę, że ostatnio tylko my tłok w temacie robimy, no i oczywiście niezastąpiona tajdzi 8) . Ja się pytam gdzie są pozostali foksikowcy, no gdzie? :wink: Ile można wstawiać fotki Łatki i Gringa :evilbat: swoją drogą ja słyszałam Petra, ze masz zdjęcia ze spaceru z Łatka i z jakaś bullowatą panienką :lol: :wink:
Petra_ Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Hmm ciekawe co widzę w oddali: Pobiegnę..i sprawdzę Tak,to ona,nowa koleżanka...Tigra :D
aga_ostaszewska Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 tanita: Prosze nie marudzic z fotami! :wink: Dzieki fotkom Łatki i Gringa mamy tu na "pozostalych terierach" co ogladać! PROSZE O JAK NAJWIEKSZA ILOŚĆ FOT! :lol:
Petra_ Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Co ten kot tu robi Przyjrzę mu się dokładniej Czego chcesz Jak nie to nie,idziemy spać:
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']Haaaloooo maluszki, pokazać się migusiem tajdzi mówisz, masz :wink: A w avitarku masz Azulcową? 8) , a dlaczego nie Leonie? :wink: Dzisiaj Łatka i Gringo znów razem, tym razem na Bemowie 8) Zdjęć było niewiele, bo mi się baterie w aparacie rozładowały :evilbat: Aaaaaaaa, moje doopaki!!!!! Jakie pieguski kochane!!!!! Tatnitko, LONIE skarbie, LONIE ;) od Jagielońskiej - gdzie znaleziona 8) :evilbat: Azulcowa to moja ukochana pupilka, jakby Agnes jej nie wzięla, pewnie bym ją do siebie przyszyła i nie oddała :) A Lońka to raczej kociamber i na dogo raczej tylko do zakoconych pasuje :roll: A i nie marudzić mi tu, że zdjęc nie wolno WOLNO ciocia tajdzi pozwala 8) :lol: :lol: Ale śliczniuśie te doopalki ehhh
nikit1 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Haloooooooooooooo!!!! Ale śniego napadało co?????? :multi: ihaaa!!! Ale byłby spacer, cooooo???? :D No to kiedy na ten spacerek się umawiamy? :wink: Dziś chłopaki mieli niesamowitą radoche na sniegoo. Taki wieeelkie susy można było robić :D A Julka z kolei wybierała miejsca odśnieżone. Cwaniara :wink: Bała sie, ze jak wpadnie w puch to jej nie znadziemy :lol:
Flaire Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 tajdzi napisał(a):A i nie marudzić mi tu, że zdjęc nie wolno WOLNO ciocia tajdzi pozwala 8) :lol: :lol: Ale Mod Flaire nie pozwala tych samych zdjęć w tym samym topiku po kilka razy w cytatach wstawiać! :evil:
Recommended Posts