Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś odbyło się kolejne spotkanie Gringa z Łatą..zdjęcia potem:)Tanitka właśnie dojeżdża do domku z wymęczonym gringulcem,łata słodko śpi :)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tajdzi']A innym razem poleciał na łąke, gdzie pasły się krowy. Szczeka, szczeka, szczeka, podbiega do krówska i ucieka...No i tak przez jakaś godzinę...W końcu zdobył się na odwagę, podleciał, złapał krówko za nogę i wrrrrr wrrrrr. A krówsko - KOOOP i Oskarek przeleciał przez pół łąki...

Łooo, ale pies 8) . To na pewno był jamnik? . Może ten z gatunku transformersów jak Łatka i Gringo, co to wyglądają jak owieczki a potem to tylko pióra się kurom zbiera :evilbat: . No skoro miałaś takiego piesa, to ja już wiem dlaczego Ty fanka foksów jesteś :wink:

[quote name='tajdzi']Haaaaaaaalo?
Gdzie są foxikowcy?
Co się dzieje, o czym nie wiem, że ich tu nie ma?

Ekhmm... :roll:
Było spotkanie na szczycie pomiędzy Twoimi ulubieńcami, Gringo trup, ja ledwo na oczy patrze

Posted

[quote name='tajdzi']i mnie nikt nie zaprosiłłłłłłłł :cry: :bigcry: :placz: :puppydog:

tajdzi ale Ty w pracy byłaś :cry: :vamp:

Posted

A Łata spędza dziś dzień z moim tatulem..dzień pod znakiem wygrzewam się na wyrku w promieniach marcowego słońca..od czasu do czasu ten wypoczyn przerywa spacerek po ogrodzie :lol: A ja gnije w pracy zamiast fruwać z łatulcem po polach i lasach :P :P

Posted

Petra_ napisał(a):
A Łata spędza dziś dzień z moim tatulem..dzień pod znakiem wygrzewam się na wyrku w promieniach marcowego słońca..od czasu do czasu ten wypoczyn przerywa spacerek po ogrodzie :lol: A ja gnije w pracy zamiast fruwać z łatulcem po polach i lasach :P :P

Ja też, ja też :cry:

Posted

Hallo?
Gdzie są moje ulubione foxikówny?
Czemu nie pokazują foxiczków?
stęskniłam się za nimi

Haaaloooo
maluszki, pokazać się migusiem

Posted

[quote name='tajdzi']Haaaloooo

tajdzi mówisz, masz :wink:
A w avitarku masz Azulcową? 8) , a dlaczego nie Leonie? :wink:
Dzisiaj Łatka i Gringo znów razem, tym razem na Bemowie 8)
Zdjęć było niewiele, bo mi się baterie w aparacie rozładowały :evilbat:

Reszta fotek na Galerii, bo w końcu od tego jest :wink:

Posted

Oj Petra, widzę, że ostatnio tylko my tłok w temacie robimy, no i oczywiście niezastąpiona tajdzi 8) . Ja się pytam gdzie są pozostali foksikowcy, no gdzie? :wink:
Ile można wstawiać fotki Łatki i Gringa :evilbat:

swoją drogą ja słyszałam Petra, ze masz zdjęcia ze spaceru z Łatka i z jakaś bullowatą panienką :lol: :wink:

Posted

[quote name='tanita'][quote name='tajdzi']Haaaloooo

tajdzi mówisz, masz :wink:
A w avitarku masz Azulcową? 8) , a dlaczego nie Leonie? :wink:
Dzisiaj Łatka i Gringo znów razem, tym razem na Bemowie 8)
Zdjęć było niewiele, bo mi się baterie w aparacie rozładowały :evilbat:

Aaaaaaaa, moje doopaki!!!!! Jakie pieguski kochane!!!!!

Tatnitko, LONIE skarbie, LONIE ;) od Jagielońskiej - gdzie znaleziona 8) :evilbat:

Azulcowa to moja ukochana pupilka, jakby Agnes jej nie wzięla, pewnie bym ją do siebie przyszyła i nie oddała :)
A Lońka to raczej kociamber i na dogo raczej tylko do zakoconych pasuje :roll:

A i nie marudzić mi tu, że zdjęc nie wolno WOLNO ciocia tajdzi pozwala 8) :lol: :lol:

Ale śliczniuśie te doopalki ehhh

Posted

Haloooooooooooooo!!!!
Ale śniego napadało co?????? :multi: ihaaa!!!
Ale byłby spacer, cooooo???? :D
No to kiedy na ten spacerek się umawiamy? :wink:
Dziś chłopaki mieli niesamowitą radoche na sniegoo. Taki wieeelkie susy można było robić :D A Julka z kolei wybierała miejsca odśnieżone. Cwaniara :wink: Bała sie, ze jak wpadnie w puch to jej nie znadziemy :lol:

Posted

tajdzi napisał(a):
A i nie marudzić mi tu, że zdjęc nie wolno WOLNO ciocia tajdzi pozwala 8) :lol: :lol:
Ale Mod Flaire nie pozwala tych samych zdjęć w tym samym topiku po kilka razy w cytatach wstawiać! :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...