Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nie ma co. Na zdjęciach Tolek pięknie wygląda. Quote
viola005 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzieki za piekne zdjecia Tolka w naturze, nie ma nic piekniejszego niz pies lazacy po lace na wolnosci i skubiacy swieza trawke, nawet jesli ustawia sie ogonem do obiektywu. Pewnie jest bardzo szczesliwy, po tylu latach cementu i krat. I dobre wiadomosci od Wiosny, ze taki grzeczny, bezproblemowy i ugodowy! Super! Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cześć Wiosenko :) jak zwykle zdjęcia super! Tolek widać, że przeszczęśliwy :) kochany pysio Quote
oska1983 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Tolek moze teraz podrywac u Wiosny Sarę z mojego podpisu;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 oska1983 napisał(a):Tolek moze teraz podrywac u Wiosny Sarę z mojego podpisu;) noo dokladnie...juz sie zapoznali nawet wstepnie przez kraty i machali ogonami:D Quote
Lu_Gosiak Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 allegro Tolka z nowymi zdjęciami:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1035054406 Quote
Wunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Buziaki wszystkim ;) sprawy finansowe: Faktura za Tolka z Obornik z dn.05.05.2010 Nr 44/01/2010 - 431,70 Faktura korygująca z dn.10.05.2010 Nr 2/01/2010 - minus 321,80 wartość po korekcie do wpłaty 109,90 - przelew poszedł dziś ;) Quote
wojtuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo dokladnie...juz sie zapoznali nawet wstepnie przez kraty i machali ogonami:D Toluś i Sara - no to pięknie:), wiosna zawitała u Wiosny to i Psiaki na siebie miłośnie spoglądają;););) Quote
Lu_Gosiak Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Wunia'] wartość po korekcie do wpłaty 109,90 - przelew poszedł dziś ;) dziekuje Wuniu;)....wszystko jasne:evil_lol::evil_lol: Quote
wiosna Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cieszę się, że Wam się Toluś podoba :) Jest z niego naprawdę miłe psisko, i to warto byłoby zaznaczyć w ogłoszeniach. Tolek jest spragniony kontaktu z ludźmi, ale nie nadgorliwy, bardzo ugodowy w stosunku do innych psów, spokojny i opanowany. Przez kraty był miziany przez pięcioletnią dziewczynkę i nie miał do niej żadnych 'ale' - wręcz przeciwnie, więc myślę, że dzieci są w jego oczach super stworzeniami, które przynoszą jedzenie i miziają ;) Bardzo szybko nawiązuje kontakty z ludźmi i przywiązuje się też szybciutko - chociaż jest u nas ledwie kilka dni już cieszy się na mój widok bardzo, czego wcześniej nie robił (na obcych tak nie reaguje). Jest czysty, grzeczny, naprawdę psisko ideał :loveu: Dla osoby która chce psa rodzinnego to strzał w dziesiątkę, a i obronić powinien, - nawet pychol wygląda groźnie i tych co ma odstraszyć na pewno odstraszy. A związki wśród naszych psiaków to owszem, kwitną ;) Chojrak z Nadią szaleją iście jak zakochani na wiosnę nastolatkowie, Sara jak narazie nie opuszcza Nera, naszego ONka, choć ona to akurat.. dość łatwo zawiera bliskie znajomości ;) Mam nadzieję, że Tolek niedługo będzie mógł bezpiecznie spędzać czas na przykład właśnie z Sarą - zawsze to lepiej z kimś się bawić i biegać, niż samemu. Quote
viola005 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Pani Wiosno, dziekuje za wiadomosci o postepach Tolka, sprawiaja mi wielka radosc. Dziekuje za pani naturalne podejscie i opieke dajaca mu tyle wolnosci w naturalnym otoczeniu. Potrzeba wiecej takich osob i takich miejsc, aby umiescic w nich psy wiezione w schronach. Bardzo serdecznie pozdrawiam! Quote
Wunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 wow, ależ cudnie czyta się takie wieści ... aż się serducho raduje ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 wiosna napisał(a):....... Mam nadzieję, że Tolek niedługo będzie mógł bezpiecznie spędzać czas na przykład właśnie z Sarą - zawsze to lepiej z kimś się bawić i biegać, niż samemu. noo dokładnie ja tez na to liczę, wiadomo, ze z innym psiakiem to raźniej niż samemu, chociaż Tolek to chyba nade wszystko kocha człowieka:) Quote
beataczl Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 bardzo się korzystnie odmienił po przeprowadzce, w tak krótkim czasie, to była dobra decyzja..... Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Wiosenko - co za wieści! :) wspaniałe! Prawda, że Tolek to właśnie taki... nienachalny. W pewien sposób dumny... potrafi bardzo tym ująć. Tak się cieszę, że okazał się zupełnie nieagresywny. Nie ma to jak łatka przyklejona w schronie... ech :( Quote
Wunia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 oj, Toleczek mój dostojniaczek, przystojniaczek ... Quote
mmd Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jakby mnie zamknęli w klatce dla królika na 6 lat to też bym była agresywna;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co tu takie pustki?? rozmawiałam z Wiosna póki co krople do oczu odstawione bo juz 10 dni mieneło jak mial atecortin podawany i zobaczymy, niby jest ciut lepiej, jak dalej będzie łzawic to antybiotyk dostanie Quote
mmd Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co tu takie pustki?? Ja mam doła jak stodoła:( nic mi nie idzie i tracę wiarę w ludzkość Quote
Recommended Posts