Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jak to? Tolek jeszcze nie w domku? Przepraszam, że ostatnio coś rzadko tu bywam, ale w ogóle za bardzo nie jestem na dogo. Mam czas totalnie wyjazdowy. Jutro znowu znikam do czwartku... Ech... totalne urwanie głowy. A jeszcze pogoda do d... A co Wy dziewczyny znowu na jakimś dołującym wątku jesteście? Uciekać mi z niego, ale już... Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):A co Wy dziewczyny znowu na jakimś dołującym wątku jesteście? Uciekać mi z niego, ale już... Nie da rady ... zostajemy bo psa trzeba ratować ... Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Żadnego odpuszczania - Lucky nie zasługuje na porzucenie już mi odrobinę lepiej... Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):Żadnego odpuszczania - Lucky nie zasługuje na porzucenie już mi odrobinę lepiej... Nikt Go nie porzuci:) nie zasługuje na to za dużo juz przeszedł:) wiecie co???? zaraz bede miec gościa:multi::multi: właśnie jedzie do mnie Wiosna z Tolkiem:cool3::lol::lol: Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):zaraz bede miec gościa:multi::multi: właśnie jedzie do mnie Wiosna z Tolkiem:cool3::lol::lol: Ło Matko !!! Wymiziać go proszę od ciotki Wuni !!!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 oska1983 napisał(a):ooo to Tolek ma wycieczkę czy tak na stałe?:D urabiam męża:eviltong::eviltong::evil_lol: ale niestety nie chce drugiego psa w bloku Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):urabiam męża:eviltong::eviltong::evil_lol: ale niestety nie chce drugiego psa w bloku bo go nie zna ... może zachce? Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Tych mężów trzeba zreformować Gdyby mój nie był taki uparty, Lucky grzałby doopsko pod moim łóżkiem Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Wunia']bo go nie zna ... może zachce? sie okaze;) a myslisz czemu niby Tolek przyjezdza:cool3::cool3: [quote name='mmd']Tych mężów trzeba zreformować Gdyby mój nie był taki uparty, Lucky grzałby doopsko pod moim łóżkiem noo moj raz sie zgodzil na drugiego tez z dogo i jak przyjechal to niestety nie bylo tak jak powinno wiec juz teraz nie chce:roll: to moj ukochany Jacus, ktory mial byc u mnie http://www.dogomania.pl/threads/112415-Biszkoptowy-Jacu%C5%9B-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-dom-dzi%C4%99ki-Lu-Gosiak Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']to moj ukochany Jacus, ktory mial byc u mnie http://www.dogomania.pl/threads/112415-Biszkoptowy-Jacu%C5%9B-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-dom-dzi%C4%99ki-Lu-Gosiak ależ przepiękny pies ... Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jacuś to wielki Jacenty jest:) I podobny do Tolka A mój TZ też się kiedys zgodził na drugiego psa, przybłędę i co na początku było to zapamiętał sobie;) A mi sie powolutku udało z ulicznego zabijaki zrobić najkochańszego psa na świecie, ale tego mój TZ nie pamięta, łobuz jeden... Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 bo faceci to pamietaja co chca:):) moj Bogus to sie smiejje, ze mam wszystkie powyciągane psy takie Jackowate:D:D albo przynajmniej wiekszosc Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):..... A mój TZ też się kiedys zgodził na drugiego psa, przybłędę i co na początku było to zapamiętał sobie;) A mi sie powolutku udało z ulicznego zabijaki zrobić najkochańszego psa na świecie, ale tego mój TZ nie pamięta, łobuz jeden... i co z tym psem sie stało??? Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):i co z tym psem sie stało??? Umarł. Był u mnie 10 lat. Jego śmierć zwaliła mnie z nóg na 3 miesiące Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):i co z tym psem sie stało??? Kłopot - dożył szczęśliwie swojego kresu pod czujnym i troskliwym okiem Cioci mmd i przy boku brata jamnisia (Glucio vel Kapsel vel Aksel)... odszedł za TM w czerwcu 2008 ... ciocia mmd w rozpaczy była przerażającej ... rok później odszedł brat jamniś ... nie pytajcie nawet co się działo ... Quote
anhata Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jakby chłopak, który miał problem ze zwiezrakami, to nie zostałby moim mężem :) dslatego najpierw sprawdzam :) Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Glucio odszedł rok po Kłopocie. jeden w 2008, drgi w 2009 Bałam się kastrować Kelbiego (mojego roczniaka) w czerwcu, bo juz mam traumę. A teraz nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że mój trzeci pies czyli Lucky w czerwcu zniknie:( Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):A teraz nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że mój trzeci pies czyli Lucky w czerwcu zniknie:( nie zniknie ... Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 anhata napisał(a):jakby chłopak, który miał problem ze zwiezrakami, to nie zostałby moim mężem :) dslatego najpierw sprawdzam :) Ale mój TZ nie jest taki fatalny... Psa drugiego nie chce, ale na bezdomniaki z dogo to myślisz, że skąd ja mam? :D On wyznaje zasadę, że kocha pieski ale u kogoś Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mój TZ psiarz ale ... rozsądny i racjonalny za to ... też nie jest dobrze :D Quote
oska1983 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A ja zapraszam na wątek Saruni z tego samego hotelu co Tolek (banerek w moim podpisie). Prawie nikt do nas nie zagląda, a ona jest taka fajna;) Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ależ ja znam Sarunię:) Tylko teraz jeśli o mnie chodzi, muszę sie skupić na tym, co muszę;) Quote
Recommended Posts