Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Ja mam doła jak stodoła:(
nic mi nie idzie i tracę wiarę w ludzkość

mmd będzie dobrze zobaczysz;) po każdej burzy przychodzi słońce...:loveu::loveu:

Posted

Pozdrawiam spokojnego Tolka i jego ciotki i wujkow.
Swieta racja z tym zamykaniem w klatce i tworzeniem w ten sposob agresji, co to za mania u ludzi, ze wszystko musza wiezic,nienawidze tego u dwunoznych.

Posted

viola005 napisał(a):
Pozdrawiam spokojnego Tolka i jego ciotki i wujkow.
Swieta racja z tym zamykaniem w klatce i tworzeniem w ten sposob agresji, co to za mania u ludzi, ze wszystko musza wiezic,nienawidze tego u dwunoznych.

ja tez...nie rozumiem jak mozna miec wielki ogrod i kojec 2 na 2m w środku jeszcze buda i pies tak siedzi cały dzień, jedynie na noc puszczany..w moich okolicach to norma...nie traktuje sie psa jak członka rodziny tylko jak stróża nocnego...zero kontaktu praktycznie z człowiekiem:shake:

Posted

Witam Toleczku:)
Mało jestem, życie mnie przygniotło, odnawia mi się chyba deprecha, a jak sobie jeszcze na pewien wątek zaglądam to mam ochotę napisac coś za co zaraz dostane bana.
Ludzie sa po prostu podli:(

Posted

mmd napisał(a):
Witam Toleczku:)
Mało jestem, życie mnie przygniotło, odnawia mi się chyba deprecha, a jak sobie jeszcze na pewien wątek zaglądam to mam ochotę napisac coś za co zaraz dostane bana.
Ludzie sa po prostu podli:(

oj tak ... oj tak ...

Posted

beataczl napisał(a):
no proszę, jaki chłopak grzeczny! Tak mu dobrze, ze nie chce wycieczek poza płot!

a po co mu poza płot skoro ma swojego ludzia :D:D:D

Posted

Szarotka napisał(a):
Tolek jak ci leci ??

chyba super...skoro nawet za płot nie patrzy i nie zamierza wycieczek poza teren sobie robic:):)
aaaaaa i oczko już lepiej, już nie łzawi podobno prawie wcale:multi: