Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Biegły rewident był:)
Oj, biednaś Ty....

co nas nie zabije to nas wzmocni ... :shake::shake::shake:
a tu nawet napić się nie można ... :shake::shake::shake:

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dziś poszła moja deklaracja. Pierwszy raz wysyłałem przez net. Jak jutro nie dojdzie to znaczy, że może być wszędzie.

jak tylko się odmelduje deklaracja na koncie natychmiastowo dam znać na PW :D

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dziś poszła moja deklaracja. Pierwszy raz wysyłałem przez net. Jak jutro nie dojdzie to znaczy, że może być wszędzie.

Dobre!
Dojdzie, dojdzie, w necie nic nie ginie (w końcu specjalizuję się w zawartości internetu;))

Tyś mnie wujek nasłał na wizytowanie domku Maruśki, to trzymaj jutro kciuki:) Za domek:diabloti:

Posted

mmd napisał(a):
Dobre!
Dojdzie, dojdzie, w necie nic nie ginie (w końcu specjalizuję się w zawartości internetu;))

Tyś mnie wujek nasłał na wizytowanie domku Maruśki, to trzymaj jutro kciuki:) Za domek:diabloti:

Będę trzymał. Już trzymam.

Posted

Toleczek z pileczka:) jak na psa, ktory 6 lat spedzil zamkniety w malym boksie, zachowuje sie wspaniale, trzyma czystosc, bawi sie zabawkami, wyglupia sie z czlowiekiem - jest kochany!!!

Posted

oska1983 napisał(a):
A ja zapraszam na wątek Saruni z tego samego hotelu co Tolek (banerek w moim podpisie). Prawie nikt do nas nie zagląda, a ona jest taka fajna;)

zajrzyjcie na watek Saruni jutro wieczorkiem:)

Posted

Ach jak wspaniale prezentuje sie Tolek na tych odwiedzinach u Malgosi. Widac, co ze schroniskowego psa moze zrobic pobyt w dobrym hoteliku w naturalnych warunkach. Zycze tego kazdemu psu w schronie i na lancuchu.