Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 furciaczek napisał(a):I jak, juz cos wiadomo?? Ja trzymam kciuki ... Quote
TERESA BORCZ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pilne. Dziewczyny dobre wieści. dzwonił kilkakrotnie ARNI do schronu nikt nie odbierał, to samo w finansującym schron oddziale UM. Miał pomysł. posłał sms w sprawie adopcji i o dziwo natychmiast się odezwali. Pies jest, wszystko ok ale jakoś inaczej się nazywa w schronie. Jest gotów jechać natychmiast i zabezpieczyć psa. czeka na ekspresowe ostateczne ok od was. zagubił gdzieś w kompie nr. kontaktowy do Was. skontaktujcie się jak najszybciej, niech jedzie. Musi tam być wczesnie bo schron do 16.00 !!! Jest bazarek ogłoszeniowy (ammensalizm, Wrocław) banerek, masa ogłoszeń Podajcie wszystko co potrzeba, ja zapłacę. tu jest link www.dogomania.pl/threads/182687-ogłoszenia-na-57-portalach-tekst-do . zaklepcie ogłoszonka , Dajcie znać to zaraz przeleje pieniążki za nie, no i podesśijcie tam wszystko co trzeba, Ja jeszcze nie umiem, Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 wlasnie z Nim rozmawiałam!! juz wyjezdza po psa...pies w schronisku nazywa sie ZYGA TOLEK dzis opuści schron:multi::multi::multi::multi: jak tylko bede miec jakies wiesci zaraz napisze;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wlasnie z Nim rozmawiałam!! juz wyjezdza po psa...pies w schronisku nazywa sie ZYGA Super ... ale już pisałam, że Zyga to okropne imię ... brrrrr ... Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Wunia napisał(a):Super ... ale już pisałam, że Zyga to okropne imię ... brrrrr ... noo dokladnie okropne....i okropne miejsce dostanie nowe zycie i nowe imie:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):A ja pytam, gdzie jest Weronia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie sie szykuje, by dobrze wypaść Quote
TERESA BORCZ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ten Arni to nam z nieba spadł. BARDZO AKTYWNY I DOCIEKLIWY FACECIK. potrafi nawet najgorsza szefową wyadoptować, nie tylko psika. widzialam go osobiście w bardzo trudnej sprawie na północy. Pomogł mi uratować zycie 4 psiaków wielkich!!!a wet to plaster miodu na serducha. opuścił nam wielkodusznie opłaty na 300 już z karmą zamiast plus karma. może Tolkowi i Amosowi tez pomoże??? oby. trzeba sie do niego usmiechnąć, zaznaczajac że to 2 psiaki od sióstr. Wyslijcie materiał na ogłoszonka pilnie zanim będzie tłum. i poproscie o wysłanie numeru konta do zapłaty na moje pw. Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):ten Arni to nam z nieba spadł. BARDZO AKTYWNY I DOCIEKLIWY FACECIK. potrafi nawet najgorsza szefową wyadoptować, nie tylko psika. widzialam go osobiście w bardzo trudnej sprawie na północy. Pomogł mi uratować zycie 4 psiaków wielkich!!!a wet to plaster miodu na serducha. opuścił nam wielkodusznie opłaty na 300 już z karmą zamiast plus karma. może Tolkowi i Amosowi tez pomoże??? oby. trzeba sie do niego usmiechnąć, zaznaczajac że to 2 psiaki od sióstr. Wyslijcie materiał na ogłoszonka pilnie zanim będzie tłum. i poproscie o wysłanie numeru konta do zapłaty na moje pw. noo byłoby super, gdyby udało sie utargować do 300zł;) bo sporo nam brakuje miesięcznych deklaracji co do ogłoszeń to chyba musimy sie wstrzymać, bo nic kompletnie narazie nie wiemy o Tolku jaki ma charakter, co z jego stosunkiem do innych psów...no i nie mamy niestety nawet najnowszych zdjęć jak aktualnie wygląda Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo byłoby super, gdyby udało sie utargować do 300zł;) bo sporo nam brakuje miesięcznych deklaracji co do ogłoszeń to chyba musimy sie wstrzymać, bo nic kompletnie narazie nie wiemy o Tolku jaki ma charakter, co z jego stosunkiem do innych psów...no i nie mamy niestety nawet najnowszych zdjęć jak aktualnie wygląda Zgadzam się z Tobą Gosiu ... papu dla Tolka już się organizuje ... pojedzie do niego do hotelu ;) Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 cóż za akcja :) świetnie! Lu - dzięki za info :) Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie sprawnie. Dobrze, że osoba, która jedzie po Tolka jest doświadczona w bojach. Weronia jest zawsze wyszykowana ;) nawet jak psiakom boksy sprzątała to w pełnym makijażu :razz: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ra_dunia napisał(a):Weronia jest zawsze wyszykowana ;) nawet jak psiakom boksy sprzątała to w pełnym makijażu :razz: dobrze, dobrze ... poczekamy :D:D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Wunia napisał(a):Zgadzam się z Tobą Gosiu ... papu dla Tolka już się organizuje ... pojedzie do niego do hotelu ;) wow...ale super Wuniu:loveu: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wow...ale super Wuniu:loveu: Wysłałam do Ciebie PW ;) Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia, Ty sobie napisz gdzieś zamiast banerka "centrum dystrybucyjne karmy" ;) Święta Tereska jak zwykle wydębiła rabaty dla dogomaniackich psów:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Za Tolkiem do hotelu popędzi 39 kg. karmy :D "Wunia, Ty sobie napisz gdzieś zamiast banerka "centrum dystrybucyjne karmy" " Chyba trza będzie ;) Ale to nie moja zasługa, to Ellig Aniołem moim jest :loveu::loveu::loveu: ja tylko mam punkt przerzutowy i dystrybucję zgodnie z listą potrzeb :roll: Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a czy ja dobrze kojarzę, że Tolek jedzie do hoteliku gdzie jest Ruduś, Dog i Łapsiu? Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ra_dunia napisał(a):a czy ja dobrze kojarzę, że Tolek jedzie do hoteliku gdzie jest Ruduś, Dog i Łapsiu? A teraz rzuciłaś zagwostkę ... ja nie wiem :( ja tylko kasy pilnuję i żarcie przerzucam ;( Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 O ile jestem na bieżąco to jedzie tam, gdzie Cookie, Amiś [*] i połowa dogomaniackich psów... Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bo coś mi po wpisie Teresy o akcji wyciągnięcia 4 wielkopsów i zniżce do 300 zł ten hotelik mocno mi się kojarzy... No i wet na miejscu... to chyba jednak ten... ;) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']Za Tolkiem do hotelu popędzi 39 kg. karmy :D "Wunia, Ty sobie napisz gdzieś zamiast banerka "centrum dystrybucyjne karmy" " Chyba trza będzie ;) Ale to nie moja zasługa, to Ellig Aniołem moim jest :loveu::loveu::loveu: ja tylko mam punkt przerzutowy i dystrybucję zgodnie z listą potrzeb :roll: Bez Wuni to by byl nie aniol tylko doopa blada:loveu: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ellig napisał(a):Bez Wuni to by byl nie aniol tylko doopa blada:loveu: oj, tam od razu pupa i do tego blada :shake: Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ra_dunia napisał(a):Bo coś mi po wpisie Teresy o akcji wyciągnięcia 4 wielkopsów i zniżce do 300 zł ten hotelik mocno mi się kojarzy... No i wet na miejscu... to chyba jednak ten... ;) Chyba ten:) Wczoraj ciasteczka wątróbkowe wypiekano dla gości hotelowych. Ja pierdziu... Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 O ja cie... to ja też chcę, żeby mi ktoś ciasteczka wypiekał... tak myślę, że jakby te wątróbkowe przyprawić świetnie nadawałyby się jako przegryzka do piwa ;) Tolusiu... chłopie... ty nawet nie wiesz do jakiego raju jedziesz. Tylko grzeczny bądź miziaku kochany. Quote
Recommended Posts