Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):i niestety dzis znowu mnie cały dzien nie było na dogo - dzieki Bogu Wy czuwacie u Tolka.:loveu::evil_lol::evil_lol:.....ale byłam na telefonach, w sprawie Tolka dalej niewiadoma mam nadzieje, ze pomoże wiadomość od Weroni, jutro ja wykorzystam spokojnie Gosiu, czuwam nad logistyką ;) Ty zajmij się wyłącznie wyciągnięciem Tolka :loveu: trzymamy wszystkie kciuki i łapki jakie posiadamy :loveu: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wszystkie Ciotki i Wujków wzywam do pluszowych dzieci ... potrzebuję pomocy ... http://www.dogomania.pl/threads/1826...zo-pilne-DT-DS małe wielkopsy w wielkiej potrzebie :(:(:( Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No niefajnie by było, wszystko zaklepane, a schron nie odda. Porąbane to. Link nie wchodzi Wuniaku... Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']Wszystkie Ciotki i Wujków wzywam do pluszowych dzieci ... potrzebuję pomocy ... http://www.dogomania.pl/threads/1826...zo-pilne-DT-DS małe wielkopsy w wielkiej potrzebie :(:(:( http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS już teraz wejdzie ... Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O boziu!!! Nic nie wiemy? Gosia odezwij się proszę ... :( Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie wiem, może poległa w schronie w walce o Tolka ? :( Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia napisał(a):Nie wiem, może poległa w schronie w walce o Tolka ? :( Mam nadzieje ze ta cisza to zapowiedz dobrych wiesci.... Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 oby, oby ... maila od Gosi też nie mam ... :( Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 przepraszam za brak wieści ostatnie 3 dni naprawde praktycznie mało byłam w domu...z Tolkiem wszystko bedzie wiadomo w poniedziałek, niestety wczoraj juz nic nie udało sie załatwic...rozmawiałam z Arnim w poniedziałek moze po Niego jechac, jak tylko sie dodzwoni, dzieki Weroni w koncu mysle sie to uda...... Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):oby, oby ... maila od Gosi też nie mam ... :( no właśnie nie miałam jak, a niestety nie mam Twojego telefonu, bo tak od razu bym zadzwoniła Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No to czekamy do jutra w takim razie. A w miedzy czasie zajzyjcie tutaj i choc watek podnoscie...wzruszajaca historia http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE Quote
anhata Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dostałam wiadomość...niestety, nie wiem jak mu można pomóc...dlaczegop wrócił z adopcji? Quote
anhata Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 wyślijcie mi nr kona na pw....wpłace 50 zeta po swietyaxch zaraz chyba ze mi sie uda jeszcze przed.... Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 anhata napisał(a):wyślijcie mi nr kona na pw....wpłace 50 zeta po swietyaxch zaraz chyba ze mi sie uda jeszcze przed.... superr!!!! ogromne dzieki:) zaraz wyśle Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 anhata napisał(a):dostałam wiadomość...niestety, nie wiem jak mu można pomóc...dlaczegop wrócił z adopcji? Za pierwszą raza był znawca sztafordów ale okazało się że wychowywał je od maleńkości i nie miał dorosłego a do takich podchodzi się inaczej no i narobił trochę kłopotów Tolek jest psem usłuchanym dobrze się go prowadzi lecz trzeba mu przypomnieć kto z kim idzie na spacer jeżeli ma kaganiec smycz może być normalna a bez kagańca musi być smycz łańcuszkową bo przegryza niezauważalnie wróćmy do drugiej adopcji właśnie wyjaśniłam te zasady i... przegryzł smycz wrócił "..... Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 anhata napisał(a):wyślijcie mi nr kona na pw....wpłace 50 zeta po swietyaxch zaraz chyba ze mi sie uda jeszcze przed.... Dziękuję bardzo, zaraz zaznaczę na pierwszej stronie :D Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 już tak bym chciała żeby Tolek był bezpieczny...nie mogę się doczekać co jutro przyniesie Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):już tak bym chciała żeby Tolek był bezpieczny...nie mogę się doczekać co jutro przyniesie ja też ... Quote
Recommended Posts