Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']Wpłynął przelew w wysokości 300,oo z dopiskiem Na hotel dla Tolka od Violi :loveu:
Tolek dziękuje :loveu:
Zakładam, że to wpłata od P. Violetty z NK :loveu:
Tylko miało być 100,oo (stałej) a przyszło 300,oo :crazyeye::crazyeye:
Czy to za 3 m-ce z góry?

tak to jest za 3 miesiące z góry:) bardzo dziekujemy:loveu::loveu:

rozmawiałam z Arnim, który będzie wyciągał Tolka, wczoraj cały dzień Nikt w schronisku nie odbierał, dziś w chwili wolnego będzie dalej dzwonił aż do skutku i pojedzie po Niego jak tylko będzie taka możliwość

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
tak to jest za 3 miesiące z góry:) bardzo dziekujemy:loveu::loveu:
rozmawiałam z Arnim, który będzie wyciągał Tolka, wczoraj cały dzień Nikt w schronisku nie odbierał, dziś w chwili wolnego będzie dalej dzwonił aż do skutku i pojedzie po Niego jak tylko będzie taka możliwość

Oby się wszystko udało ...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Poproszę o numer konta. Chce przelać swoją jednorazową deklarację. :)

Wunia napisał(a):
PW poszło, na pierwszą też leci :D

o, na pierwszej stronie to już jesteś :D

Posted

Dostałam dziś paczkę od Archi34 z rzeczami na bazarek dla Tolka, które dzielnie kompletuję :)
Za dar rzeczowy kwotę w wysokości 40,oo jako jednorazową od Archi34 przekazuję na konto Tolka :D
Dziękuję Archi :loveu:

Posted

Żadna to moja pomoc, a jedynie Twoja.
A ja z chęcią przysłużę się jeszcze, w miarę czasu i skromnych mozliwości za każdym razem Ewciu, kiedy tylko Twoje "maluszki" będą tego potrzebować.
Poznać Cię i współpracowac z Tobą było mi prawdziwą przyjemnością.

Boszsz kochany, czemuś obrała sobie takie wielkoludy ?:D

Posted

Archi34 napisał(a):
Żadna to moja pomoc, a jedynie Twoja.
A ja z chęcią przysłużę się jeszcze, w miarę czasu i skromnych mozliwości za każdym razem Ewciu, kiedy tylko Twoje "maluszki" będą tego potrzebować.
Poznać Cię i współpracowac z Tobą było mi prawdziwą przyjemnością.
Boszsz kochany, czemuś obrała sobie takie wielkoludy ?:D

Ło Matko :loveu::loveu: ależ mnie komplement dotknął :loveu::loveu::loveu:
Dlaczego wielkopsy? Nie wiem ... dają poczucie bezpieczeństwa, i wbrew pozorom mają w życiu gorzej bo budzą strach w głupich ludziach :mad: i przez to częściej są krzywdzone ... a tak poza tym to pieska lubię poklepać po klateczce, a małego można przy takim poklepaniu zabić :shake:

Posted

Wuniu, przepraszam ale gdzie jest teraz Tolek?
Chcialabym jakos dostarczyc dla niego karme ale nie wiem jak?
wiem ,ze Ty juz cos wymyslisz:)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
wczoraj cały dzień Nikt w schronisku nie odbierał, dziś w chwili wolnego będzie dalej dzwonił aż do skutku

W tej sprawie ślę do Ciebie pw.

Posted

Ellig napisał(a):
Wuniu, przepraszam ale gdzie jest teraz Tolek?
Chcialabym jakos dostarczyc dla niego karme ale nie wiem jak?
wiem ,ze Ty juz cos wymyslisz:)

Tolek jest w trakcie "wyciągania" go ze schroniska, więc Aniele, jeżeli chodzi o papu dla niego to już na hotel, ale najpierw musi tam się znaleźć. Strasznie się martwię, bo dziwnie w tym schronie jest :(
Jak tylko osiądzie z doopką bezpiecznie w hotelu to ja Tobie Ellig Aniele mój w zębach wiadomość przyniosę o tym :loveu::loveu: razem z kaweczką, i prażonymi pestkami z dyni i orzeszkami piniowymi :loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
Tolek jest w trakcie "wyciągania" go ze schroniska, więc Aniele, jeżeli chodzi o papu dla niego to już na hotel, ale najpierw musi tam się znaleźć. Strasznie się martwię, bo dziwnie w tym schronie jest :(
Jak tylko osiądzie z doopką bezpiecznie w hotelu to ja Tobie Ellig Aniele mój w zębach wiadomość przyniosę o tym :loveu::loveu: razem z kaweczką, i prażonymi pestkami z dyni i orzeszkami piniowymi :loveu:

Wunia ale ja moge tylko do Łodzi karme wyslac ,wiesz:evil_lol: I to jeszcze za nim doktory mnie dorwa :crazyeye:

Posted

no to już, pewnie, że tak :loveu: Ja w doma, mnie doktory dorwą ok.9.04. a i wtedy pełna chata;) Ja ją potem do Tolka przerzucę rachu ciachu i już :p:p

Posted

Wunia napisał(a):
no to już, pewnie, że tak :loveu: Ja w doma, mnie doktory dorwą ok.9.04. a i wtedy pełna chata;) Ja ją potem do Tolka przerzucę rachu ciachu i już :p:p

Wuniu to zorganizuj logistyke i daj mi znac prosze ....Teraz spadam.Dobranoc:)

Posted

Szarotka napisał(a):
I co z tym Tolkiem ??

Jeszcze w schronie :(:( Gosia robi szpagaty co by go wyciągnąć :(
Ciotka Szarotka, zostajesz na nocnej warcie u Tolka i Gapcia ...:sleep2:

Posted

i niestety dzis znowu mnie cały dzien nie było na dogo - dzieki Bogu Wy czuwacie u Tolka.:loveu::evil_lol::evil_lol:.....ale byłam na telefonach, w sprawie Tolka dalej niewiadoma mam nadzieje, ze pomoże wiadomość od Weroni, jutro ja wykorzystam