Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no to jasna sytuacja już jest :D to Ty jesteś wiedźmą, a nie ja :eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']Wpłynął przelew w wysokości 300,oo z dopiskiem Na hotel dla Tolka od Violi :loveu: Tolek dziękuje :loveu: Zakładam, że to wpłata od P. Violetty z NK :loveu: Tylko miało być 100,oo (stałej) a przyszło 300,oo :crazyeye::crazyeye: Czy to za 3 m-ce z góry? tak to jest za 3 miesiące z góry:) bardzo dziekujemy:loveu::loveu: rozmawiałam z Arnim, który będzie wyciągał Tolka, wczoraj cały dzień Nikt w schronisku nie odbierał, dziś w chwili wolnego będzie dalej dzwonił aż do skutku i pojedzie po Niego jak tylko będzie taka możliwość Quote
Lu_Gosiak Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a):Porannie, to znaczy chyba rano, a nie prawie w samo południe :D:D:D noo to było rano:eviltong::eviltong: skoro świt wstałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):tak to jest za 3 miesiące z góry:) bardzo dziekujemy:loveu::loveu: rozmawiałam z Arnim, który będzie wyciągał Tolka, wczoraj cały dzień Nikt w schronisku nie odbierał, dziś w chwili wolnego będzie dalej dzwonił aż do skutku i pojedzie po Niego jak tylko będzie taka możliwość Oby się wszystko udało ... Quote
obraczus87 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Poproszę o numer konta. Chce przelać swoją jednorazową deklarację. :) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Poproszę o numer konta. Chce przelać swoją jednorazową deklarację. :) PW poszło, na pierwszą też leci :D Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Poproszę o numer konta. Chce przelać swoją jednorazową deklarację. :) Wunia napisał(a):PW poszło, na pierwszą też leci :D o, na pierwszej stronie to już jesteś :D Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dostałam dziś paczkę od Archi34 z rzeczami na bazarek dla Tolka, które dzielnie kompletuję :) Za dar rzeczowy kwotę w wysokości 40,oo jako jednorazową od Archi34 przekazuję na konto Tolka :D Dziękuję Archi :loveu: Quote
Archi34 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Żadna to moja pomoc, a jedynie Twoja. A ja z chęcią przysłużę się jeszcze, w miarę czasu i skromnych mozliwości za każdym razem Ewciu, kiedy tylko Twoje "maluszki" będą tego potrzebować. Poznać Cię i współpracowac z Tobą było mi prawdziwą przyjemnością. Boszsz kochany, czemuś obrała sobie takie wielkoludy ?:D Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Archi34 napisał(a):Żadna to moja pomoc, a jedynie Twoja. A ja z chęcią przysłużę się jeszcze, w miarę czasu i skromnych mozliwości za każdym razem Ewciu, kiedy tylko Twoje "maluszki" będą tego potrzebować. Poznać Cię i współpracowac z Tobą było mi prawdziwą przyjemnością. Boszsz kochany, czemuś obrała sobie takie wielkoludy ?:D Ło Matko :loveu::loveu: ależ mnie komplement dotknął :loveu::loveu::loveu: Dlaczego wielkopsy? Nie wiem ... dają poczucie bezpieczeństwa, i wbrew pozorom mają w życiu gorzej bo budzą strach w głupich ludziach :mad: i przez to częściej są krzywdzone ... a tak poza tym to pieska lubię poklepać po klateczce, a małego można przy takim poklepaniu zabić :shake: Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wuniu, przepraszam ale gdzie jest teraz Tolek? Chcialabym jakos dostarczyc dla niego karme ale nie wiem jak? wiem ,ze Ty juz cos wymyslisz:) Quote
Weronia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a): wczoraj cały dzień Nikt w schronisku nie odbierał, dziś w chwili wolnego będzie dalej dzwonił aż do skutku W tej sprawie ślę do Ciebie pw. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ellig napisał(a):Wuniu, przepraszam ale gdzie jest teraz Tolek? Chcialabym jakos dostarczyc dla niego karme ale nie wiem jak? wiem ,ze Ty juz cos wymyslisz:) Tolek jest w trakcie "wyciągania" go ze schroniska, więc Aniele, jeżeli chodzi o papu dla niego to już na hotel, ale najpierw musi tam się znaleźć. Strasznie się martwię, bo dziwnie w tym schronie jest :( Jak tylko osiądzie z doopką bezpiecznie w hotelu to ja Tobie Ellig Aniele mój w zębach wiadomość przyniosę o tym :loveu::loveu: razem z kaweczką, i prażonymi pestkami z dyni i orzeszkami piniowymi :loveu: Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a):Tolek jest w trakcie "wyciągania" go ze schroniska, więc Aniele, jeżeli chodzi o papu dla niego to już na hotel, ale najpierw musi tam się znaleźć. Strasznie się martwię, bo dziwnie w tym schronie jest :( Jak tylko osiądzie z doopką bezpiecznie w hotelu to ja Tobie Ellig Aniele mój w zębach wiadomość przyniosę o tym :loveu::loveu: razem z kaweczką, i prażonymi pestkami z dyni i orzeszkami piniowymi :loveu: Wunia ale ja moge tylko do Łodzi karme wyslac ,wiesz:evil_lol: I to jeszcze za nim doktory mnie dorwa :crazyeye: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no to już, pewnie, że tak :loveu: Ja w doma, mnie doktory dorwą ok.9.04. a i wtedy pełna chata;) Ja ją potem do Tolka przerzucę rachu ciachu i już :p:p Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a):no to już, pewnie, że tak :loveu: Ja w doma, mnie doktory dorwą ok.9.04. a i wtedy pełna chata;) Ja ją potem do Tolka przerzucę rachu ciachu i już :p:p Wuniu to zorganizuj logistyke i daj mi znac prosze ....Teraz spadam.Dobranoc:) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ellig napisał(a):Wuniu to zorganizuj logistyke i daj mi znac prosze ....Teraz spadam.Dobranoc:) ok, ok już działam :D Dobranoc :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):I co z tym Tolkiem ?? Jeszcze w schronie :(:( Gosia robi szpagaty co by go wyciągnąć :( Ciotka Szarotka, zostajesz na nocnej warcie u Tolka i Gapcia ...:sleep2: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 furciaczek napisał(a):Melduje sie na nocnej zmianie :) Cześć Furciaczku ;) Jesteś Ty i Szarotka, to ja na spoczynek popełzam ... Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To ja teraz biore biala dame na spacer :):) Quote
Lu_Gosiak Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 i niestety dzis znowu mnie cały dzien nie było na dogo - dzieki Bogu Wy czuwacie u Tolka.:loveu::evil_lol::evil_lol:.....ale byłam na telefonach, w sprawie Tolka dalej niewiadoma mam nadzieje, ze pomoże wiadomość od Weroni, jutro ja wykorzystam Quote
Recommended Posts