Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :D:D:D:D:D ale po polskiemu rozumie? Czy wyspiarz? Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a)::D:D:D:D:D ale po polskiemu rozumie? Czy wyspiarz? Mam wrazenie ze do niego nic nie dociera...kombinowalam juz po polsku, angielsku i punjabi...no nic zero reakcji:evil_lol: Anka mi podeslala...sie usmialam w pierwszym momencie...a po chwili zdalam sobie sprawe ze mam 4 koty i kiedys nadejdzie dzien podania tabletek:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a):tabletki ... na pasztecik nie pójdą? Jeden z kotow ma na imie Pasztet....ot taka urocza jest:diabloti: Ale tak powaznie...to koty sa super, nie moge nazekac:loveu: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Chyba spać Furciaczku ucieknę, bo na siedząco usypiam już ... :sleep2: Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):To czemu chcesz sie pozbyc ?? Po 2 godzinach przerazliwego mialkania, wspinania sie na nogi, drapania i gryzienia czlowiek ma chwile zwatpienia:lol: Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia napisał(a):Chyba spać Furciaczku ucieknę, bo na siedząco usypiam już ... :sleep2: No ja jeszcze chwile posiedze u Tolka i tez bede zmykac. Spij dobrze Wuniu, jutro sie na kawce widzimy :D Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A dlugo go juz masz ?? moj Ming tez stale gada, jak nie spi :):) dlatego na noc idzie do basementu. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 furciaczek napisał(a):No ja jeszcze chwile posiedze u Tolka i tez bede zmykac. Spij dobrze Wuniu, jutro sie na kawce widzimy :D to pa, pa, do zobaczenia na kawuni :) Cioci Szarotce też pa, pa ... Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):A dlugo go juz masz ?? moj Ming tez stale gada, jak nie spi :):) dlatego na noc idzie do basementu. Terrorysta jest z nami jakies 3 lata, po roku dolaczyla Al Kaida a w zeszlym roku Pulpet i Pasztet...ciekawe czy w tym roku znajde jakiegos kota hihi Quote
Lu_Gosiak Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 wróciłam:):) zaraz przeczytam coście nadrukowały...aż miło wchodzić watek żyje:D:D rozmawiałm dziś z przemiłym Panem, ktory pracuje w Obornikach gdzie pojedzie Tolek i prosiłam o transport...jak najbardziej jest to mozliwe oczywiscie po kosztach dogomaniackich....nakreśliłam sprawę Tolka pokazałam na necie Jego zdjecie zeby bylo wiadomo o ktorego psiaka chodzi i jutro moze juz sie uda zabrac Tolka:)....trzymajcie kciuki by sie udało! na stronie schroniska pisze, ze Tolek ma 8 lat Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja mam dwa koty, mialam 3 ale jeden umarl w zeszlym roku 13 lutego w piatek. No ale moja kotka Szarotka ma 21 lat i zawsze byla dobrze wychowana :):) Quote
Lu_Gosiak Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):Ja mam dwa koty, mialam 3 ale jeden umarl w zeszlym roku 13 lutego w piatek. No ale moja kotka Szarotka ma 21 lat i zawsze byla dobrze wychowana :):) 21 lat ???to nie kot to jakaś czarownica e Jej ciele się chyba ukrywa:D:D Oborniki Śląskie koło Wrocławia Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Niekore koty zyja dluzej. :):) A kotka Szarotka jest moim pierwszym tutaj zwierzakiem :):) Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 21 lat!!! Piekny wiek, nawet dla kota :) Trzymam kciuki za transport! Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wróciłam:):) zaraz przeczytam coście nadrukowały...aż miło wchodzić watek żyje:D:D rozmawiałm dziś z przemiłym Panem, ktory pracuje w Obornikach gdzie pojedzie Tolek i prosiłam o transport...jak najbardziej jest to mozliwe oczywiscie po kosztach dogomaniackich....nakreśliłam sprawę Tolka pokazałam na necie Jego zdjecie zeby bylo wiadomo o ktorego psiaka chodzi i jutro moze juz sie uda zabrac Tolka:)....trzymajcie kciuki by sie udało! na stronie schroniska pisze, ze Tolek ma 8 lat Gosiu, trzymam wszystko co tylko się da :D Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):witam porannie:) Porannie, to znaczy chyba rano, a nie prawie w samo południe :D:D:D Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wpłynął przelew w wysokości 300,oo z dopiskiem Na hotel dla Tolka od Violi :loveu: Tolek dziękuje :loveu: Zakładam, że to wpłata od P. Violetty z NK :loveu: Tylko miało być 100,oo (stałej) a przyszło 300,oo :crazyeye::crazyeye: Czy to za 3 m-ce z góry? Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jak masz kontakt to sie spytaj ?? I poza tym witaj :):) zaraz znikam bo ide na sniadanie z grupa networkowa :):) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):Jak masz kontakt to sie spytaj ?? I poza tym witaj :):) zaraz znikam bo ide na sniadanie z grupa networkowa :):) No właśnie nie mam kontaktu :( gdybym miała to bym na wątku nie pytała :( Witaj Ciotka Szarotka :D Buziak do Ciebie leci ;) Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No tak miało być za 3 miesiące, a co nie zauważyłaś? Eeee, to nie będziesz wiedźmą :eviltong: Quote
Recommended Posts