Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi to już dziś nawet ka(Wunia) nie pomoże ...takie radosne wieści, ze wypiłam winko i uciekam spać...aha rozmawiałam z Weronia i jutro jakaś Jej znajoma będzie dzwonić do schronu dopytać czy Tolek w ogóle jeszcze tam jest....no i mam tylko nadzieje, że Go wydadza - bo to niestety podobno nie jest takie oczywiste

Posted

Cześć. Jak tylko będzie wiadomo kiedy Tolek wyjdzie ze schronu dajcie mi znać na ten numer telefonu 669453666. Przez kilka dni nie będę miała dostępu do netu. Ale jak coś to jestem pod telefonem.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Cześć. Jak tylko będzie wiadomo kiedy Tolek wyjdzie ze schronu dajcie mi znać na ten numer telefonu 669453666. Przez kilka dni nie będę miała dostępu do netu. Ale jak coś to jestem pod telefonem.

Dobrze :D Zanotowane :D

Posted

Czołem:)
Wuniaku, poproś moda o wbicie Cię w drugi post, już u Luckiego trzeba szukać i tylko kopiowanie ratuje sprawę.
Jak to schron nie wyda? Nieraz te instytucje są bardziej porąbane niż mozna się spodziewać.
Szkoda, że mam tak daleko...

Posted

mmd napisał(a):
Jak to schron nie wyda? Nieraz te instytucje są bardziej porąbane niż mozna się spodziewać. Szkoda, że mam tak daleko...

Coś Ty, autostrada w Emilii i zaraz jesteśmy :D

Posted

Napisałam do moderatorki o udostępnienie postu #2 ... przepraszam z góry Charly, że Twój wpis będzie usunięty, ale zaraz go zacytuję, więc nie zginie :D

Posted

Charly napisał(a):
Weroniu jak bedziesz więcej wiedzieć, proszę napisz coś na temat jego stosunku do ludzi i do innych zwierząt. Jak na razie wiemy, ze siedzi sam w boksie.

Pierwotna treść postu #2 :D

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Jak go wyciągnięcie ze schroniska to daj mi od razu znać i wyślę pieniążki na konto.

Oczywiście :D Będzie wykonane :D

Posted

o super:):) ale z Was ranne ptaszki:)

do deklaracji Wuniu dopisz jeszcze baldek2 - 30zł miesięcznie - moja Bogusia zawsze mi pomaga - DZIEKUJE:loveu::loveu:

i jeszcze Bjutka deklarowała 20zł jednorazowo

Posted

właśnie dostałam smsa od Weroni, ze Tolus jeszcze siedzi w schronie...czyli teraz trzeba Go jeszcze tylko wyciagnac....bede dzwonic do hoteliku gdzie ma byc Tolek i poprosze o transport...tylko tam na miejscu musialby Ktos byc zeby wskazac Tolka....kurcze teraz musze uciekąc bo jade zawieść psa do Warszwy z naszego schronu wiec wróce w nocy....

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
o super:):) ale z Was ranne ptaszki:)
do deklaracji Wuniu dopisz jeszcze baldek2 - 30zł miesięcznie - moja Bogusia zawsze mi pomaga - DZIEKUJE:loveu::loveu:
i jeszcze Bjutka deklarowała 20zł jednorazowo

Zrobione :D