kikou Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 dodalam na pierwszej stronie nowe wplaty asl, herspri i Poker Quote
asl Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 20 zł na rzecz Olafka :), które przelałam to pieniążki od Gosiapk (bo jest wpisane, że od Asi) Quote
kikou Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 zaraz poprawie.... hmn....ale Ola napisala ze od Asi..... to moze Ty asl Jestes Asia i stad ten blad, czy to przelew od innej Asi? Quote
asl Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 kikou napisał(a):zaraz poprawie.... hmn....ale Ola napisala ze od Asi..... to moze Ty asl Jestes Asia i stad ten blad, czy to przelew od innej Asi? Pieniążki przekazała na rzecz Olafka Gosia :) a przelew poszedł ode mnie czyli od Ani. "Od Ani" brzmi podobnie jak od "Asi" i chyba tu się zamieszało. :lol: Quote
olenka_f Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Olaf jest chory w sumie nie wiem na co boli go brzuch, krew- ok ,usg -ok dostaje do poniedziałku no-spa i dziś zaliczył antybiotyk w poniedziałek drugi i obaczymy co dalej na razie pies leży , całą noc nastawiał brzuszek do głaskania i piszczał Quote
olenka_f Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 cokolwiek mu było już mu nie jest Olaf wybrał się na codzienną wizyte do sąsiadek a bardziej ich szklarni a to co zobaczyłam wczoraj wieczorem wyjaśnia chyba jego stan wcześniejszy on miał w pysku kolbe kukurydzy - myślę że dzień wcześniej obżarł się i stąd te bóle jak zacznie chodzić po drzewach poinformuję Was bo będzie trzeba mienić treść ogłoszeń na Olafek wiewiórka :evil_lol: Quote
Poker Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 to łobuz :mad: zapchał sobie jelita kukurydzą draniuch mały. Dobrze,że to tylko to,bo pierwsza informacja nie brzmiała za fajnie . Quote
GoskaGoska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 to ja moje przelewem narazie 25zl , bo czekam caly czas na nastépne 25 Quote
kikou Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 przelew od Gosi 25,- przyszedl juz.... dziekujemy!!!! i odrazu przelalam juz brakujaca kwote na luty do Oli..... uzupelnilam rozliczenie na poczatku watka. w tym miesiacu mialysmy szczescie bo dzieki obfitym grudniowym bazarkom Kochanych Cioteczek Olafek mial troche zaskorniakow..... :wink::wink::wink:Luty zaplacony!!! dziekujemy!!!!:wink::wink::wink: Quote
Poker Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 wpłaciłam 20 zł na konto Olenkif za luty :lol: Quote
kikou Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 kiedy dokladnie? to wpisze w rozliczenie i bedzie juz na marzec:multi: bo luty zaplacony Quote
GoskaGoska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ja wczoraj przelalam nastepne 25 zl na nastepny miesiac ;) trzeba i na marzec zbierac :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 wiem, ze to co napiszę bedzie jak szalenstwo:eviltong: ale zrobie juz bazarek na oplaty moje kwiecien i maj, dlugo by sie rozpisywac, ale w PL bede w czerwcu raczej i to jak dobrze pojdzie, a nie wiem czy bede miala wtedy kase na koncie:roll:, wiec wole na dluzszy czas się zabezpieczyc , co by nie wyszlo zle no i moze ktos moze porobic mu jakies ogloszenia Quote
kikou Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 naniosłam wpłate od Moniczki083 32,- na marzec w pierwszym... dziekujemy!!! .....i przypominamy się, że już już marzec prawie puka do drzwi.... Quote
Neris Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja wysłałam moje 50zł i już dzisiaj doszło do Olenki. Quote
kikou Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: oooo ale szybka Ciotka... to naniose odrazu w pierwszym... Quote
Neris Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A no lepiej wcześniej niż później, co nie? Quote
Poker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 wpłaciłam comiesięczne 20 zł na konto olenkaf Quote
Neris Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Olafek to ciagle łobuzuje u Olenki, wydaje mu się że jest wielki i ma prawo rządzić stadem :evil_lol: Quote
kikou Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 czyli w tej chwili mamy na psiunia 127,- złotych z czego 70,- poszło bezpośrednio do Oli, reszta (57,-)jest u mnie... czyli brakuje jeszcze 48 złotych... mam jeszcze "wolne" 12,- od Reksiu wiec dodam tu...bo tu największe braki w tym miesiącu.... i 36,- ode mnie przelewam więc razem 105,- proszę o potwierdzenie jak wpłata dojdzie zaktualizowałam pierwsza strone czyli marzec opłacony....ale tak ledwie co.... Quote
monika083 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a ja kupilam na bazarku Poker ,majciory za 6 zl ,mialam przeznaczyc na dowolnego dziadka od 12 lat,wiec napisalam ,ze na Rudzika,Kikou wyslij mi nr konta ,to przeleje Ci dyszke a Ty juz przeznaczysz na jakiegos dziadzia, Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dziewcznki na kwieciec jest szybki bazarek kup teraz, jako ze mam ograczniczony dostep do netu proszé podnosci go ; http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-worek-xxl-atmospehere-nowa-pantera-do-4-02-godz-20-a-132635/#post11885627 Quote
Dyzia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 co z psinka?! Piszcie co z psinka!! Biedny Olafek:placz: Quote
olenka_f Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dyzia napisał(a):co z psinka?! Piszcie co z psinka!! Biedny Olafek:placz: :mad::mad::mad: jaki on tam biedny cooooooooooo ja jestem biedna, sąsiadkom szklarnie trzepie codziennie , pyskuje bokserom i wchodzi przez okno :mad: pieniążki dotarły bardzo dziekujemy :loveu: Quote
Recommended Posts