Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no Olafka to niby nie dużo mamy do zapłaty a zawsze problemy :roll:, nic od mnie 24.50 zl powinno byc i moze jeszcze jedna sztuka się sprzeda:lol:.
wczoraj zakupilam majtki - stringi z myslą o dogo i bazarkach , ale musze je napierw obfocic to chyba juz dopiero w w styczniu

Posted

spokojnie......

ja tylko przypominam wcześniej "na zapas"...
(że niby taka akuratna dziewczynka jestem:eviltong::evil_lol:)
żeby nie było zbyt późno..
akurat w przypadku bazarków to sie przydaje....

Posted

ale tu chyba tak nie chodzi o stałych płacący bo jest nas raptem 4 :shake: Neris, Poker, Kikou i ja co daje 110zl , czyli brak jak zawsze 65zl.
no ja czekam na wplate z bazarku, bedzie brakowac 25zl , jak ktoraś ciotka ma coś na bazarek to prosimy, zeby się 25zl uzbierało jeszcze.

Posted

chcialabym sie dowiedziec, czy zbieramy na dt za grudzien czy za styczen :roll:?

olenko f, uzbieralam spora sumke na tego rozrabiake (na dt), podalabys mi nr konta, przeleje i na watku napisze ile przelalam, zeby mozna bylo podsumowac ile brakuje lub o ile jest za duzo i na next month bedzie :lol:

Posted

niestety Olaf w Wigilię nic nie powiedział :placz:
dorwałam go na gorącym uczynku:mad: już wiem kto wywala wiadro karmą wiem nawet jak to robi
wskakuje na wiadro i łapkami odpycha się od ściany - wiadro ląduje, dekiel odpada i co wyżera dla wszystkich - a jak :mad:
lubi, wręcz uwielbia galaretkę z ryby :cool3: i karpia a sałatkę to sobie mogę sama zjeść :eviltong:
a jak przyjeżdżają goście a da radę to na pewno wskoczy na maskę samochodu aaaaaaaallllllleeeeeeeeeeeeee nie oleje szybek oj nie - potupta tylko trochę a co :diabloti:

Posted

dobrze, ze luty krotkim miesiacem jest.
a co do nadwyzki to bedzie jeszcze wieksza, bo za sprzedaz bluzy przelalam na sunke do herspri 100zl. a okazalo sie, ze sunia poszla do nowego domu. wiec powinno jeszcze 60zl wplynac (40zl herspri wykorzystala).

Posted

Gosiapk :) przelała pieniążki - 20 zł na Plamkę za ramki z mojego bazarku. Jak napisała Irysek, Plamka znalazła dom :multi:. Zgodnie z wolą Gosiapk przeleję wobec tego te 20 zł na Olafka, jak tylko pieniążki do mnie dotrą.

Czy mogę prosić o nr konta na pw, na jakie mam wpłacić ww. pieniążki?

Irysek podał nr konta. 20 zł od Gosiapk :) przelane. Jutro powinny zostać zaksięgowane.

Posted

Olafek jest zabezpieczony na styczen i w tej chwili ma juz na luty 46 od Moniki083....

Rozliczenie zbiorowe bazarkow Moniki083 na 4 wroclawskie psiaki
(poniewaz bazarkow Monisi w grudniu bylo strasznie duzo szczegolowe rozliczenie umieszczam na watkach: Rudzika, Czupurki, Agatka i Olafa), tu sa wszystkie wplaty jakie doszly na moje konto:

17.12 od asl 14,-zl
17.12 od monica_20 30,- zl
18.12 od mariolaok 18,- zl
19.12 od budrysek 10,-zl
22.12 od apple 24,- zl
22.12 od saganka 30,-
22.12 od jestem wredna 34,-
22.12 od diuna wro 10,-
22.12 od tyja+rudzik 30,-
22.12 od ivictus hilaritas 10,-
29.12 od Kikou 5,-
razem: 215,-

Rudzik na styczen: 77,-
Agatek na styczen:46,-
Czupurka na styczen:46,-
Olafek na luty:46,-

Dziekujemy Monice083 za cudowna akcje bazarkowa!!!!

Posted

jak rozumiem asl przelala pieniadze bezposrednio do Oli....

w zwiazku z tym prosze Ole o potwierdzenie jakie przelewy dostala od grudnia 2008, bo od kiedy nie wplywaja do mnie nie jestem wstanie monitorowac stanu na biezaco.....