rasowa2410 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a): (..)niewinna Ganga.... ! Noooo nad tym trzebaby się zastanowić :evil_lol: :diabloti: Quote
yunona Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Isadora , czy ja źle widzę, czy komputer obciął tytuł?:diabloti: Dlaczego w tytule są dwa rude a to czarne :evil_lol: najważniejsze ni ma:mad::mad:. No co jezd ? Czyźby to był rasizm w psim wydaniu? :eviltong::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 zobacz na 1 post tam jest "Osobiste jamniki Isadory - Rambo, Ruda i Ganga vel Tymczasowiczka". widac isadora chciala zmienic tytul ale sie nie dalo, czasem sie nie da i wtedy trzeba napisac dpo moda albo w dziale administracja i zmienia :) Quote
yunona Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Przesylam dla Was dużo gorących serc Walentynkowych (i nie tylko) :) Yun, Fairy i Harry :) Quote
Celina12 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Pozdrowienia walentynkowe Edited February 14, 2012 by Celina12 Quote
yunona Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 No ja nie wiem , tu nic się nie dzieje, cały czas walentynkują ;). Isadora pomyśl o swoich pociechach napisz cóś fajnego no i chociaż ze trzy fotki (po jednym na łebka;) ) wrzuciłabyś. Takie pięknoty masz i ukrywasz :) Wiemy, że zarobiona jesteś ale jeden dzień w miesiącu swoim pupilasom też by trzeba było poświęcić :):):):) Quote
jofracy Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 yunona napisał(a):No ja nie wiem , tu nic się nie dzieje, cały czas walentynkują ;). Isadora pomyśl o swoich pociechach napisz cóś fajnego no i chociaż ze trzy fotki (po jednym na łebka;) ) wrzuciłabyś. Takie pięknoty masz i ukrywasz :) Wiemy, że zarobiona jesteś ale jeden dzień w miesiącu swoim pupilasom też by trzeba było poświęcić :):):):) POPIERAM wniosek przedmówczyni :) Quote
Isadora7 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 ii wyyyyyyy brutusy? No cos musze zrobić. Quote
Isadora7 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Mika31 napisał(a):;)najlepiej zdjęcie zrobić uwielbiam robic zdjecia psiakom, anwet sie udają... wszystkim tylko nie moim :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Isadora7 napisał(a):uwielbiam robic zdjecia psiakom, anwet sie udają... wszystkim tylko nie moim :) No i pogadała, a zdjęć jak nie było tak ni ma.... Quote
Isadora7 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):No i pogadała, a zdjęć jak nie było tak ni ma.... o i jeszcze Ta przytuptała :megagrin::grin::megagrin::grin: Quote
taxelina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 ja tez czekam na zdjecia, tyle daje swoich a w zamian co? :angryy: Quote
yunona Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Isadora no zastrzel nas fotami :), dla Ciebie to jak pstryknął palcami. Sesyjka na szybko a wstawianie parę sekund :). Quote
Isadora7 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 deer_1987 napisał(a):ja tez czekam na zdjecia, tyle daje swoich a w zamian co? :angryy: Jak będe miała lustrzanke to obiecuje nawet codziennie zdjęcia. Mój kompakt zanim odstrzeli to po ptokach Quote
Sarunia-Niunia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Isadora7 napisał(a):Jak będe miała lustrzanke to obiecuje nawet codziennie zdjęcia. Mój kompakt zanim odstrzeli to po ptokach Łoj tam, łoj tam.... jakbyś chciała, to byś dała..... Quote
yunona Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Isadora, zdjęcia z ostatniego spaceru Michu robił aparatem 2 megapikselowym z Iphona i zobacz , że lepsze niż z tego mojego bajeru, co prawda jeszcze nie lustrzanka.:eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 No dobra coś się udało. Tak teraz wygląda moje spanie, sama nie wiem jak mi sie udało zrobić fotę z dwiema jamniczkami na głowie. to różowe to ja, na mnie leży Ruda a na niej Ganga. Tak wygląda moje spanie. z lewej strony kawałek mojej reki usilującej zdjąć z siebie chociaż jedną pijawkę... No co jest, nie kochasz mnie już i chcesz zrzucić? No i sukces udało mi sie złapać Rambiego... Quote
Mika31 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 boskie zdjęcia mi Maks sypia z łepkiem na mojej głowie miło tak się do jamników poprzytulać Quote
anica Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 piękne są jamniorki :) Jasia też czasem ,ale niestety rzadko wchodzi mi na głowę :) wydaje mi się że Ganga ma bardzo podobne spojrzenie do Jasi... Rambuś ślicznyyyyyyy!!!! całuski dla Wszystkich :) tyle dobrego z tego bałaganiku dogo ,że mogłam trafić tutaj :) gorzej bo w domu na kompie nie mam Dusi, Muszkieterków ,Saruni-Niuni i wielu innych ???? trochę mnie to dziwi bo w pracy ??? przynajmniej część była ??? Quote
yunona Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Łałłłłł! Piękności pokazały się. Isadora w różowym? ! Chciałabym całość zobaczyć te słodkie róże na Tobie:eviltong::evil_lol:. Oczy cudne,:loveu: jak kiedyś pisałaś jak pięciozłotówki:evil_lol::p i tak skrywasz te swoje jamniory. Czkamy na więcej fotek takich wiesz.... Wczoraj oglądałam już te zdjątka, ale byłam z "lekka zbulwersowana" tym co z forum wyprawiają. Ktoś chciał ułatwić sobie robotę sprzątania kartek i życzeń świątecznych i s.........ł sprawę na cacy. Brak szacunku do czyjejś pracy, wydanej kasy, a przede wszystkim żal bid, które czekają na pomoc i czasami każda minuta się liczy. Sprawdza się sprawa pewnego banerku, za który ktoś został zbanowany, a który idealnie oddaje przekaz działań na tym forum. Sorry, że zaśmiecam galeryję Twoich pociech ale myślę ,że mi wybaczą - to one płacą za brak większej uwagi jak pańcia zajęta ratowaniem braci jamniczej:cool1:. Rambo pomimo choroby i wieku cudownie wygląda, w ogóle nie posądziła bym go taki wiek, a Gangulę to złapałaś ze zmarchami mam nadzieję , że to był piękny uśmiech do Ciebie.:loveu:http://i2.fmix.pl/fmi1924/b6bd9511001aa8ca4f88b354 Edited April 14, 2012 by yunona Quote
Recommended Posts