Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Isadora , czy ja źle widzę, czy komputer obciął tytuł?:diabloti: Dlaczego w tytule są dwa rude a to czarne :evil_lol: najważniejsze ni ma:mad::mad:. No co jezd ? Czyźby to był rasizm w psim wydaniu? :eviltong::evil_lol:

Posted

zobacz na 1 post tam jest "Osobiste jamniki Isadory - Rambo, Ruda i Ganga vel Tymczasowiczka". widac isadora chciala zmienic tytul ale sie nie dalo, czasem sie nie da i wtedy trzeba napisac dpo moda albo w dziale administracja i zmienia :)

• 1 month later...
Posted

No ja nie wiem , tu nic się nie dzieje, cały czas walentynkują ;). Isadora pomyśl o swoich pociechach napisz cóś fajnego no i chociaż ze trzy fotki (po jednym na łebka;) ) wrzuciłabyś. Takie pięknoty masz i ukrywasz :) Wiemy, że zarobiona jesteś ale jeden dzień w miesiącu swoim pupilasom też by trzeba było poświęcić :):):):)

Posted

yunona napisał(a):
No ja nie wiem , tu nic się nie dzieje, cały czas walentynkują ;). Isadora pomyśl o swoich pociechach napisz cóś fajnego no i chociaż ze trzy fotki (po jednym na łebka;) ) wrzuciłabyś. Takie pięknoty masz i ukrywasz :) Wiemy, że zarobiona jesteś ale jeden dzień w miesiącu swoim pupilasom też by trzeba było poświęcić :):):):)

POPIERAM wniosek przedmówczyni :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja tez czekam na zdjecia, tyle daje swoich a w zamian co? :angryy:

Jak będe miała lustrzanke to obiecuje nawet codziennie zdjęcia. Mój kompakt zanim odstrzeli to po ptokach

Posted

Isadora, zdjęcia z ostatniego spaceru Michu robił aparatem 2 megapikselowym z Iphona i zobacz , że lepsze niż z tego mojego bajeru, co prawda jeszcze nie lustrzanka.:eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

No dobra coś się udało.
Tak teraz wygląda moje spanie, sama nie wiem jak mi sie udało zrobić fotę z dwiema jamniczkami na głowie.

to różowe to ja, na mnie leży Ruda a na niej Ganga. Tak wygląda moje spanie.

z lewej strony kawałek mojej reki usilującej zdjąć z siebie chociaż jedną pijawkę...

No co jest, nie kochasz mnie już i chcesz zrzucić?

No i sukces udało mi sie złapać Rambiego...

Posted

piękne są jamniorki :)
Jasia też czasem ,ale niestety rzadko wchodzi mi na głowę :) wydaje mi się że Ganga ma bardzo podobne spojrzenie do Jasi...
Rambuś ślicznyyyyyyy!!!! całuski dla Wszystkich :)
tyle dobrego z tego bałaganiku dogo ,że mogłam trafić tutaj :) gorzej bo w domu na kompie nie mam Dusi, Muszkieterków ,Saruni-Niuni i wielu innych ???? trochę mnie to dziwi bo w pracy ??? przynajmniej część była ???

Posted (edited)

Łałłłłł! Piękności pokazały się. Isadora w różowym? ! Chciałabym całość zobaczyć te słodkie róże na Tobie:eviltong::evil_lol:. Oczy cudne,:loveu: jak kiedyś pisałaś jak pięciozłotówki:evil_lol::p i tak skrywasz te swoje jamniory. Czkamy na więcej fotek takich wiesz....
Wczoraj oglądałam już te zdjątka, ale byłam z "lekka zbulwersowana" tym co z forum wyprawiają. Ktoś chciał ułatwić sobie robotę sprzątania kartek i życzeń świątecznych i s.........ł sprawę na cacy. Brak szacunku do czyjejś pracy, wydanej kasy, a przede wszystkim żal bid, które czekają na pomoc i czasami każda minuta się liczy. Sprawdza się sprawa pewnego banerku, za który ktoś został zbanowany, a który idealnie oddaje przekaz działań na tym forum. Sorry, że zaśmiecam galeryję Twoich pociech ale myślę ,że mi wybaczą - to one płacą za brak większej uwagi jak pańcia zajęta ratowaniem braci jamniczej:cool1:.
Rambo pomimo choroby i wieku cudownie wygląda, w ogóle nie posądziła bym go taki wiek, a Gangulę to złapałaś ze zmarchami mam nadzieję , że to był piękny uśmiech do Ciebie.:loveu:http://i2.fmix.pl/fmi1924/b6bd9511001aa8ca4f88b354

Edited by yunona