Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Bardzo serdecznie dziękuje za życzenia. Z rózbnych przyczyn nie dam racy każdemu osobno złożyć. Ale Ci co wiedza, co mają szczere i otwarte serca i czyste dusze wiedzą że im życzę jak najlepiej z całego serca mojego i tzrech gorących jamniczych serduszek.

Dorota, Rambo, Ruda i Ganga
(tymczasowiczka).

[FONT=comic sans ms]Gdy jamniki masz u boku,
nie bój się Świąt i Nowego Roku,
nie dopadnie Ciebie licho,
jeśliś serce dał jamnikom.
I za to toast wypiję:
Niech Wam szczęście pasmo wije.

[/FONT]

[FONT=verdana]Modelka na zdjęciach to Trufla z Konina
te Świeta spedza już w swoim domu[/FONT]

[FONT=verdana]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/350
autorką zdjęć jest [/FONT][FONT=verdana]Karolcia_ko5[/FONT]

Posted

Już historią są te święta,
wiele chwil z nich zapamiętam,
bo rodzinne one były,
serce moje ucieszyły.
A więc Święta mamy z głowy
wkrótce będzie Roczek Nowy,
niechaj będzie dla nas zdrowy,
dzielić szczęściem wciąż gotowy.

Posted

A ja mialam ta przyjemnosc poznac ta cudowna trojke na zywo :loveu:

Isadora7 napisał(a):
. Bywały u mnie osoby które nie były wobec mnie ok i powiem, że (ze wskazaniem na Rudą) jamole wyczuwały, do co poniektórych wręcz nie tylko z rezerwą ale ze znakiem ostrzegawczym podchodziły. I się sprawdziło. Teraz im zawsze wierzę. Jak do kogos nie cacy znaczy mają rację.

Tak sobie czytam te starsze posty i mi mozesz zaufac bo i Ruda byla dla mnie mila, a Ganga i Rambo to juz w ogole :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A ja mialam ta przyjemnosc poznac ta cudowna trojke na zywo :loveu:

Tak sobie czytam te starsze posty i mi mozesz zaufac bo i Ruda byla dla mnie mila, a Ganga i Rambo to juz w ogole :loveu:

Najważniejsza w tym jest Ruda i mówiłam Ci nawet że jestem w szoku bo od rau do Ciebie podeszła i zero warknięcia i miziasta była. A Ganga to chyba z Toba pojechałaby, Rambo również.

Posted

deer_1987 napisał(a):
i zostalaby Ci tylko Ruda :) Znaczy ze nie jestem takim zlym czlowiekiem jak Ruda do mnie podeszla :diabloti:

Zdecydowanie tak.
A rambo ma od dwóch dni dzień świastaka, własnie rpzed chwila miał znowu mały atak eeeech dobrze ze koce poschły z wczoraj :(

Posted

On ma wywalone na strzelanie. RAczej denerwuje sie mną, bo ja po zetknięciu z kotem mam mega ataki astmy, a generalnie mam ostatnio takie deja vu jak co roku o tej porze i mnie dusi i bez kota. Maiuczek wzmocnił. A Rambo denerwuje sie mną, ja potem denerwuję sie nim i tak w kółko:evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
On ma wywalone na strzelanie. RAczej denerwuje sie mną, bo ja po zetknięciu z kotem mam mega ataki astmy, a generalnie mam ostatnio takie deja vu jak co roku o tej porze i mnie dusi i bez kota. Maiuczek wzmocnił. A Rambo denerwuje sie mną, ja potem denerwuję sie nim i tak w kółko:evil_lol:

No, i nawzajem odbieracie swoje fluidy i tak oto koło się zamyka... Ech, spokój tam!!!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Najważniejsza w tym jest Ruda i mówiłam Ci nawet że jestem w szoku bo od rau do Ciebie podeszła i zero warknięcia i miziasta była. A Ganga to chyba z Toba pojechałaby, Rambo również.

Ruda jest wyjątkowa, bo rzeczywiście jak Ktoś Jej nie pasuje, to od pierwszej chwili do samego końca.
Rambo i Gandzia to cygańskie dzieci, za łakocie pójdą do każdego.

Ja też zapisałam się do klubu Tych co ich Słoneczko Ruda lubi :)