Mika31 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :tree1:wesołych świąt ciociu a jamnikom samych jamniczych przyjemności:santagri: Quote
Isadora7 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Bardzo serdecznie dziękuje za życzenia. Z rózbnych przyczyn nie dam racy każdemu osobno złożyć. Ale Ci co wiedza, co mają szczere i otwarte serca i czyste dusze wiedzą że im życzę jak najlepiej z całego serca mojego i tzrech gorących jamniczych serduszek. Dorota, Rambo, Ruda i Ganga (tymczasowiczka). [FONT=comic sans ms]Gdy jamniki masz u boku, nie bój się Świąt i Nowego Roku, nie dopadnie Ciebie licho, jeśliś serce dał jamnikom. I za to toast wypiję: Niech Wam szczęście pasmo wije. [/FONT] [FONT=verdana]Modelka na zdjęciach to Trufla z Konina te Świeta spedza już w swoim domu[/FONT] [FONT=verdana]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/350 autorką zdjęć jest [/FONT][FONT=verdana]Karolcia_ko5[/FONT] Quote
rasowa2410 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Trufla podobna do Talesa z Bydgoszczy. Jeśli chcecie adoptować Truflę, ale płeć męską to zapraszam tu: http://www.dogomania.pl/threads/220137-POMOCY!-śmierć-właściciela-schronisko-pogryzienie...-ile-jeszcze-można-wytrzymać? Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT=Georgia] Wszystkiego Najlepszego!!![/FONT] Quote
bianka0 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ŻYCZYMY WSZYSTKIM DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL W NOWYM 2012 ROKU !!! Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2012 ROKU ŻYCZĄ CZARODZIEJE !!! Quote
Celina12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Już historią są te święta, wiele chwil z nich zapamiętam, bo rodzinne one były, serce moje ucieszyły. A więc Święta mamy z głowy wkrótce będzie Roczek Nowy, niechaj będzie dla nas zdrowy, dzielić szczęściem wciąż gotowy. Quote
Isadora7 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Noworoczne buziaki dla Was ode mnie osobiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rasowa2410 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Isadora7']Noworoczne buziaki dla Was ode mnie osobiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozbroiły mnie te usteczka :D :D :D Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A ja mialam ta przyjemnosc poznac ta cudowna trojke na zywo :loveu: Isadora7 napisał(a):. Bywały u mnie osoby które nie były wobec mnie ok i powiem, że (ze wskazaniem na Rudą) jamole wyczuwały, do co poniektórych wręcz nie tylko z rezerwą ale ze znakiem ostrzegawczym podchodziły. I się sprawdziło. Teraz im zawsze wierzę. Jak do kogos nie cacy znaczy mają rację. Tak sobie czytam te starsze posty i mi mozesz zaufac bo i Ruda byla dla mnie mila, a Ganga i Rambo to juz w ogole :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 deer_1987 napisał(a):A ja mialam ta przyjemnosc poznac ta cudowna trojke na zywo :loveu: Tak sobie czytam te starsze posty i mi mozesz zaufac bo i Ruda byla dla mnie mila, a Ganga i Rambo to juz w ogole :loveu: Najważniejsza w tym jest Ruda i mówiłam Ci nawet że jestem w szoku bo od rau do Ciebie podeszła i zero warknięcia i miziasta była. A Ganga to chyba z Toba pojechałaby, Rambo również. Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 i zostalaby Ci tylko Ruda :) Znaczy ze nie jestem takim zlym czlowiekiem jak Ruda do mnie podeszla :diabloti: Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 deer_1987 napisał(a):i zostalaby Ci tylko Ruda :) Znaczy ze nie jestem takim zlym czlowiekiem jak Ruda do mnie podeszla :diabloti: Zdecydowanie tak. A rambo ma od dwóch dni dzień świastaka, własnie rpzed chwila miał znowu mały atak eeeech dobrze ze koce poschły z wczoraj :( Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Biedny Rambuś, serducho kochane.... Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 On ma wywalone na strzelanie. RAczej denerwuje sie mną, bo ja po zetknięciu z kotem mam mega ataki astmy, a generalnie mam ostatnio takie deja vu jak co roku o tej porze i mnie dusi i bez kota. Maiuczek wzmocnił. A Rambo denerwuje sie mną, ja potem denerwuję sie nim i tak w kółko:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Isadora7 napisał(a):On ma wywalone na strzelanie. RAczej denerwuje sie mną, bo ja po zetknięciu z kotem mam mega ataki astmy, a generalnie mam ostatnio takie deja vu jak co roku o tej porze i mnie dusi i bez kota. Maiuczek wzmocnił. A Rambo denerwuje sie mną, ja potem denerwuję sie nim i tak w kółko:evil_lol: No, i nawzajem odbieracie swoje fluidy i tak oto koło się zamyka... Ech, spokój tam!!! Quote
a.piurek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Isadora7 napisał(a):Najważniejsza w tym jest Ruda i mówiłam Ci nawet że jestem w szoku bo od rau do Ciebie podeszła i zero warknięcia i miziasta była. A Ganga to chyba z Toba pojechałaby, Rambo również. Ruda jest wyjątkowa, bo rzeczywiście jak Ktoś Jej nie pasuje, to od pierwszej chwili do samego końca. Rambo i Gandzia to cygańskie dzieci, za łakocie pójdą do każdego. Ja też zapisałam się do klubu Tych co ich Słoneczko Ruda lubi :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Rambusiu Kochany! Bądź zdrowiutki Skarbie i martw naszej Isadorki i nas.... Quote
Recommended Posts