Isadora7 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Anica teraz to i ja się śmieję. Ale uwierz dla krótkowidza z wadą -6 na dodatek zaspanego wyglądało to przerażajaco, a nie jestem panikarą. Za mną lata padaczki u Rambiego, przy atakcha trzeba zachować spokój absolutny. Quote
anica Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Wiesz Wspaniała jesteś!:fadein: pewnie dla tego nas to tak bardzo rozbawiło ... bo nie jesteś! panikarą.... :-D no i znowu głośny śmiech! ... trzeba było teraz ... zobaczyć minę mojego kolegi , i jak na mnie spojrzał ?! :wink::cool3: całuję całą Wspaniałą Rodzinkę Ludzkojamniczą :calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [FONT=comic sans ms] Najelegantszej i Wspaniałej Trójce dogo[/FONT]... [FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych, pełnych przysmaków dni!!![/FONT] Quote
Isadora7 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia'][FONT=comic sans ms] Najelegantszej i Wspaniałej Trójce dogo[/FONT]... [FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych, pełnych przysmaków dni!!![/FONT] Ciiicho bo im sodowa do głowy walnie Quote
anica Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Zamieszczone przez Sarunia-Niunia [FONT=comic sans ms]Najelegantszej i Wspaniałej Trójce dogo[/FONT]... [FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych, pełnych przysmaków dni!!![/FONT] I ja się dołączam do tych życzeń! a czasem jak woda sodowa walnie do głowy ,to też dobrze, kolorowo i odlotowo :laola: Isadorko ja dopiero od Ciebie na Jamniczym ... dowiedziałam się ,że 1lipca to Dzień psa :oops: od przyszłego roku obiecuję poprawę :fadein: Quote
anica Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wszystkiego Najlepszego Isadoro :new-bday::loveu::BIG: Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń tych najskrytszych i tych wypowiadanych głośno i życzę Ci Wspaniała Ciociu:calus: żeby to co Najlepsze... Najmilsze... Najwspanialsze... było dopiero... przed Tobą!:calus: żeby wszystko było , tak jak tylko sobie wymarzysz! ... i jeszcze tylko...:calus::iloveyou: Zdrówka ! Zdrówka !.... i jeszcze raz.... pieniędzy ! :laola: no .. udało mi się!!!....skorzystać z internetu...na chwileczkę...:B-fly: złożyć życzenia :kiss_2: Quote
Mika31 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [FONT=arial black]Wszystkiego co najlepsze spełnienia najskrytszych marzeń życzy Mika ,Maks,Piki[/FONT] Quote
soboz4 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 I ja dołączam się do życzeń, w tym dniu urodziła się moja córka, mój tato, moja teściowa... Quote
yunona Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wszystkiego Najlepszego a w szczególnosci zdrowia wspaniałego i mamony dużo. W prezencie podaję Ci właściwe nr lotto na najbliższe losowanie: 7, 13, 33, 34, 42,47. I STO LAT ! ORAZ SETA I GALARETA :evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 :new-bday::BIG::tort::BIG: [FONT=georgia]HAPPY BIRHTDAY TO YOU DOROTKA[/FONT] :BIG::tort::BIG::new-bday: [SIZE=7][FONT=georgia]Isadorko!!! Wszystkiego, co kryje się pod słowem NAJLEPSZE!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!![/FONT] [FONT=georgia]STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! [/FONT] Quote
__Lara Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Pozostaje mi się tylko przyłączyć do tych pięknych, kolorowych życzeń :) Długiego życia jak najdłuższy jamniczy grzbiet :) Quote
Celina12 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 ....spóźnione,szczere życzenia i od nas Dorotko... Quote
Isadora7 Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [SIZE=3]Dzięki serdeczne za życzenia. Spóźnione czy terminowe nie ważne - ważne żeby szczere. Tyle ostatnio mnie złego spotkało. Tyle fałszu wokoło. [/SIZE] [B]PLOTKI[/B] [IMG]http://www.madzik.pl/destinys/stars.gif[/IMG] [B]są tworzone przez chorych z zawiści[/B] [IMG]http://www.madzik.pl/destinys/stars.gif[/IMG] [B]rozprzestrzeniane przez głupców[/B] [IMG]http://www.madzik.pl/destinys/stars.gif[/IMG] i [B]przyjmowane za fakt przez idiotów[B]![/B][/B] Quote
__Lara Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Isadora7'][SIZE=3]Dzięki serdeczne za życzenia. Spóźnione czy terminowe nie ważne - ważne żeby szczere. Tyle ostatnio mnie złego spotkało. Tyle fałszu wokoło. [/SIZE] [B]PLOTKI[/B] [IMG]http://www.madzik.pl/destinys/stars.gif[/IMG] [B]są tworzone przez chorych z zawiści[/B] [IMG]http://www.madzik.pl/destinys/stars.gif[/IMG] [B]rozprzestrzeniane przez głupców[/B] [IMG]http://www.madzik.pl/destinys/stars.gif[/IMG] i [B]przyjmowane za fakt przez idiotów[B]![/B][/B][/QUOTE] :( smutne bardzo.... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"] [B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu? [/B] [/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek... Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/URL][/B] [SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
anica Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [QUOTE][quote name='Isadora7'][SIZE=3]Dzięki serdeczne za życzenia. Spóźnione czy terminowe nie ważne - ważne żeby szczere. Tyle ostatnio mnie złego spotkało. Tyle fałszu wokoło. [/SIZE][/QUOTE]Bądź ponad to Isadoro!!! ...jesteś jedną z najwspanialszych istot na tej ziemii ... hmmmm a to....złe?!...to tylko można wytłumaczyć w ten sposób!?.... musi być gorzej!... żeby mogło być lepiej!... ....no i ...Zawsze! Masz! Nas!...i... Jamniki!.... Quote
Isadora7 Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='anica'][QUOTE]Bądź ponad to Isadoro!!! ...jesteś jedną z najwspanialszych istot na tej ziemii ... hmmmm a to....złe?!...to tylko można wytłumaczyć w ten sposób!?.... musi być gorzej!... żeby mogło być lepiej!... ....no i ...Zawsze! Masz! Nas!...i... Jamniki!....[/QUOTE] [B]Bardzo dziękuje za ciepłe słowa[/B] Quote
yunona Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Tak, tak brygady jamnicze masz w odwodzie :p:diabloti: , a złym w odpowiednim czasie góra odpłaci. Nic w przyrodzie nie ginie:lol: Quote
__Lara Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='yunona']Tak, tak brygady jamnicze masz w odwodzie :p:diabloti: , a złym w odpowiednim czasie góra odpłaci. Nic w przyrodzie nie ginie:lol:[/QUOTE] Oj, to prawda. Brygady jamnicze i dogomańskie zwarte i gotowe :diabloti: Quote
Isadora7 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='__Lara']Oj, to prawda. Brygady jamnicze i dogomańskie zwarte i gotowe :diabloti:[/QUOTE] Tak i te Brygady śa i beą pomimo tych co chca to zepsuć Quote
Mika31 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 nie da się zepsuć bo my już jesteśmy popsute ;) trzymaj się Isadora życie jest p**** i ludzie też niestety Quote
Isadora7 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Mika31']nie da się zepsuć bo my już jesteśmy popsute ;) trzymaj się Isadora życie jest p**** i ludzie też niestety[/QUOTE] Niestety są ludzie którzy nie grają czysto. Quote
Recommended Posts