Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

[quote name='pajda67']Rambusiu zdrowiej i poproś Isadorę o jakieś fotki. Tak miło na Was patrzeć[/QUOTE]

Moze się uda zrobic jak będzie miał jutro kroplówki. Jak typowy facet kocha się leczyć. Normalnie zrobienie im fotek graniczy z cudem.

Posted (edited)

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Ganga, to ja Nero... wiesz, Rambo był u mnie i powiedział mi, że masz dzisiaj urodziny:tort:...
Kochana - wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ:new-bday:!!!
A to ode mnie - coś na ząb, i co nieco do potarmoszenia:BIG:...
[/FONT]

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Przszliśmy razem z Emiśkiem i Kiciunią złożyć Gandziuni spóźnione ale bardzo serdeczne życzenia: żeby Pańcia przestała jej dokuczać i nazywać ją tymczasowiczką, żeby Ruda ja kochała jak ją kocha i żeby pańcia miała miliony na koncie i kupowała jej Rudej i Rambiemu smakołyki każdego dnia.

Posted

yunona napisał(a):
Ciotka piurek, ja zapytowywuję Cię kiedy wpadniesz do Warszawy w odwiedziny. Mam różne fajniste .... tajemnica :)

Chciałabym dziś, wiem jednak, że mniej więcej jak stopnieją śniegi na dobre czyli wiosną. O ile oczywiście nic się po drodze nie zdarzy, co spowoduje, że zapukam do Ciebie wcześniej. :loveu::loveu::loveu:

Posted

a.piurek napisał(a):
Chciałabym dziś, wiem jednak, że mniej więcej jak stopnieją śniegi na dobre czyli wiosną. O ile oczywiście nic się po drodze nie zdarzy, co spowoduje, że zapukam do Ciebie wcześniej. :loveu::loveu::loveu:

Łe tam, tyle czasu??????? Weź się w kupę i w expresik jaki wsiądź i na weekend wyskocz :), no nie daj się tak długo namawiać!!!

Posted

yunona napisał(a):
Łe tam, tyle czasu??????? Weź się w kupę i w expresik jaki wsiądź i na weekend wyskocz :), no nie daj się tak długo namawiać!!!

Ja bardzo bardzo, tylko moje ogony strasznie odchorowują każdy mój wyjazd, dlatego trzeba poczekać ale za to przyjadę na kilka dni.

• 2 weeks later...
Posted

RAMBO
ukochał sobie leżeć za "uszczelkę" w drzwiach wejsciowych. Pokładłam co mogłam aby nie uszczelniał sobą, pomimo że mam podwójne drzwi. A on oczywiście rozwala, karcony za to pełznie do mnie ...

RUDA
jak zawsze siła spokoju..

GANGA
jak nic nie zbroi to trzeba sprawdząc czy nie jest chora...

Posted

No, nareszcie Ciocia pokazała swoje Skarby!!!!!!!!!!!!!!!
Takie piękne Niuniusie - pełzający Rambuś, śpiąca Ruda i niewinna Ganga....
Trzy Anioły!!! Cudnych Ich masz Isadorko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ale pieszczochy :). I wszystkie śpiąco leżące tak jak moje. Na spacerek myk i do wyrka hop. Tylko Harek trochę pomarudzi i też pod kocyk.:)
Na tych Twoich pysiach w ogóle nie widać, że czas upływa. Gangula organizatorka niezła ;)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
No, nareszcie Ciocia pokazała swoje Skarby!!!!!!!!!!!!!!!
Takie piękne Niuniusie - pełzający Rambuś, śpiąca Ruda i niewinna Ganga....
Trzy Anioły!!! Cudnych Ich masz Isadorko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anioły :roflt::roflt::roflt:

deer_1987 napisał(a):

no ładny z niej małpiszon fakt i wygląda ze doskonale o tym wie

Mika31 napisał(a):
mizianko jakie one słodkie jak rogate aniołki

ooo tak rogate i to bardzo, każde w swoim rodzaju i każde uparte w swoich metodach

yunona napisał(a):
Ale pieszczochy :). I wszystkie śpiąco leżące tak jak moje. Na spacerek myk i do wyrka hop. Tylko Harek trochę pomarudzi i też pod kocyk.:)
Na tych Twoich pysiach w ogóle nie widać, że czas upływa. Gangula organizatorka niezła ;)

Rambo w czerwcu 10 lat, Rudaw kwietniu 10 lat. U Rudej lekoo się sypie siwy "włos" prawie na skroni (między oczkami). A Rambo jak widać.

pajda67 napisał(a):
Isadoro!!!
Twoje jamniki są cudowne:loveu:
Nareszcie można trochę nimi oko nacieszyć:lol:
Prosimy częściej:multi:

Zapewniam, ze to trudne do wykonania. Jade do Emira i udaje mi sie wsród latajacych 150 zrobić foty, a mojej trójce cud jak sie uda.

jofracy napisał(a):
Ale Ruda ma fajny szlafroczek/ podomkę :)

leciutko przyduża ale jak się ściśnie i okręci całkiem nieźle.