.hania. Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Miały być fotki:multi: kiedy będą:roll: Quote
Celina12 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Gdzie fotki??? Śmieję się z mojej Wikusi,bo po codziennej dawce zdjęc naszych jamniorków woła o fotki Jamba....dla Niej Twoje pieski są takie same:diabloti:..potem muszę pokazywać jamniki.które zna osobiście-JAmniczejRodzinki....potem Haluta-Yunony...pieski-golaski-czyli Bulwki Akuszki,Maupy,Ochamy.....więc plissssssssss Quote
Isadora7 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 JA - Ganga kto naszczał??? GANGA - O co chodzi??? JA - Pytam kto naszczał??? GANGA - Ja nie wiem, nie widac jaka jestem niewinna? JA - Ganga pytam jeszcze raz KTO NASZCZAŁ? GANGA - Dorota co ty ode mnie chcesz zobacz jaka jestem niewinna JA - Ganga, kto... ?? GANGA - Ja nie wiem o co ona się czepia. JA - GANGA! GANGA - Już mnie nie ma :):):) Quote
Isadora7 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dorota prosżę uwierz, spójrz mi w oczy... musisz się przyznać że to ty naszczałaś... Dorota jak sie nie przyznasz to damy ci obie popalić, że nawet Rambo nie pomoże... Zobaczymy czy sie przestraszyła no to czekamy Quote
Isadora7 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Na wsteczu też foty To teraz kilka przy okazji szykowanych właśnie bazarków. Ganga robi za modelkę :):):) Quote
Celina12 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 :mad::mad:..przestań Dorotko zwalać wsio na KOGOŚ KTO ma takie spojrzenie...to nieprawdopodobne,żeby to ONA :shake: ...a w dodatku TAKA MODELKA!!! Quote
Isadora7 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Celinko - Ganga to diabełek wcielony :):):) Quote
taxelina Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wow to ona juz na stale jest? pasuje do Wasze bandy, zazdroszcze merle :loveu: ale pewnie nie oddasz :) Quote
yunona Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dorota jak możesz! od razu się przyznaj , że to Ty nasikałaś.:evil_lol: Takie malutkie niewiniątka oskarżać.:diabloti: Jak do mnie przyjdziesz to HALUTA na Ciebie napuszczę:megagrin::megagrin::megagrin:. A jak nie wiesz kto zacz HALUT to zapytaj Wikusi Celinkowej, mało z krzesła nie spadłam jak zobaczyłam, że mój Harutek to Halut, coś pięknego.:lol: Wikuś mądra.:loveu: Robaczki są jak zwykle slicznie i jako modele super!:multi: Quote
J_ulia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jaki spojrzenie... oczy niewiniątka hehe i jak tu na takiego być złym ;) Quote
yunona Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Celina12 napisał(a): Śmieję się z mojej Wikusi,bo po codziennej dawce zdjęc naszych jamniorków woła o fotki Jamba....dla Niej Twoje pieski są takie same:diabloti:..potem muszę pokazywać jamniki.które zna osobiście-JAmniczejRodzinki....potem Haluta-Yunony...pieski-golaski-czyli Bulwki Akuszki,Maupy,Ochamy.....więc plissssssssss Wiesz , zastanawiałam się przez chwilę i nie mogłam skojarzyć Jamba.:eviltong: Chyba też setnie się uśmiałaś bo Jambo kojarzy mi się z dźambo czyli słoniem wielgachnym. Oj ta Wikusia to filutka . A Harutek już jest nazywany Halut i reaguje. Ubaw po pachy!:evil_lol::multi: Quote
Celina12 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Moja Wikusia nie wymawia jeszcze RRRRRRRRRRR -jak Jej pasi to zamienia na r lub l...Pirat-Pilat,ryba-jiba..itp.Uwielbia przesiadywać ze mną na dogo..stąd mało piszę w ciągu tygodnia,bo wieczorem już padam. Cieszę się bardzo,że moja Wnusia tak uwielbia pieski.Jutro wyściskam Ją od HAluta i Cioci. Quote
Ewanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Fotki fantastyczne ... powoli zaczynam lapac jamniorowatego bakcyla ;) Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Ewanka napisał(a):Fotki fantastyczne ... powoli zaczynam lapac jamniorowatego bakcyla ;) Łap, łap jka złapiesz to wynajdę jakiś egzemplarz. Wiesz ja skromnie zawsze jeden, potem nastepny też jeden, potem dwa i przez przypadek trzy. Gangę abierałam żeby jej znaleźć domek no i żaden mi nie pasuje :):):). To chyba jak z dziećmi jak się ma pierwsze to książki, porady, z zegarkiem wszystko, potem drugie już większy luzik itd. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dorotko dobrze prawisz zaczynamy od jednego potem dwa trzy i ochota na coraz więcej.Zupełnie jak na tym filmiku z hodowli amerykańskiej.:evil_lol:Modele super się prezentują kapelusz fantastyczny.:loveu: Quote
Ewanka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Isadora7 napisał(a):Łap, łap jka złapiesz to wynajdę jakiś egzemplarz. Wiesz ja skromnie zawsze jeden, potem nastepny też jeden, potem dwa i przez przypadek trzy. Gangę abierałam żeby jej znaleźć domek no i żaden mi nie pasuje :):):). To chyba jak z dziećmi jak się ma pierwsze to książki, porady, z zegarkiem wszystko, potem drugie już większy luzik itd. ... coś w tym jest ... :) zaczyna mi się marzyć taka drobniutka długowłosa jamniorkowata sunieczka ... może kiedyś się pojawi na horyzoncie, to będzie moja ;) Quote
taxelina Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 no widzisz a ja mam tylko jednego :( i jeszcze dlugo albo i wcale nie bedzie wiecej :( Quote
Ewanka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 deer_1987 napisał(a):no widzisz a ja mam tylko jednego :( i jeszcze dlugo albo i wcale nie bedzie wiecej :( nigdy nie mów nigdy ............ wszystko się może zdarzyć, życie jest pełne niespodzianek ......... Quote
taxelina Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ewanka napisał(a):nigdy nie mów nigdy ............ wszystko się może zdarzyć, życie jest pełne niespodzianek ......... Niby tak :) Ale do Szwecji psa przywiezc to wymaga wielu miesiecy przygotowan i ktos sie musi wtedy takim opiekowac. na razie mam swoje dwa i jednego extra i starczy :) szczegolnie ze jeden choruje teraz i wymaga wiecej opieki :( Quote
bianka0 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Masz szczęście deer, ze przebywasz w kraju gdzie nie ma bezdomnych jamników, bo pewnie też szybko wymiękłabyś.:razz: Nie da się przejść obojętnie pomimo szczerych postanowień że tym razem to już ostatni. Jamniki Isadory są piękne, pewnie ludzie na spacerze je zaczepiają. Quote
taxelina Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 bianka0 napisał(a):Masz szczęście deer, ze przebywasz w kraju gdzie nie ma bezdomnych jamników, bo pewnie też szybko wymiękłabyś.:razz: Nie da się przejść obojętnie pomimo szczerych postanowień że tym razem to już ostatni. Wiesz co nie ma na ulicach ale jest pelno psow w roznych organizacjach :( Quote
Isadora7 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Ewanka napisał(a):... coś w tym jest ... :) zaczyna mi się marzyć taka drobniutka długowłosa jamniorkowata sunieczka ... może kiedyś się pojawi na horyzoncie, to będzie moja ;) No to ja już mam to na uwadzę i jak sie pojawi będę kusić oj będę kusić. bianka0 napisał(a):Masz szczęście deer, ze przebywasz w kraju gdzie nie ma bezdomnych jamników, bo pewnie też szybko wymiękłabyś.:razz: Nie da się przejść obojętnie pomimo szczerych postanowień że tym razem to już ostatni. Jamniki Isadory są piękne, pewnie ludzie na spacerze je zaczepiają. Tak zaczepiają to fakt. A najgorzej jest jak mamusie z dziećmi z zerowa wyobraźnią. A potem zdziwienie i foch. Jak zdążę to uprzedzam aby dzieciak się nie zbliżał, jak nie robi to za mnie Ruda która nie cierpi dzieci i wyrywa wtedy wyglądając jak pies Baskervillów. Ganga i Rambo solidarnie wspomagają. Do dorosłych są przyjazne, no chyba że wyczują fałsz, a to robią bezbłędnie. Mam zresztą przykłady. Bywały u mnie osoby które nie były wobec mnie ok i powiem, że (ze wskazaniem na Rudą) jamole wyczuwały, do co poniektórych wręcz nie tylko z rezerwą ale ze znakiem ostrzegawczym podchodziły. I się sprawdziło. Teraz im zawsze wierzę. Jak do kogos nie cacy znaczy mają rację. Ładne sa owszem, ale słodko nie jest. Każde ma "coś". Jestem niemal pewna że Ganga długo w nowym domu nie byłaby. ma swoje shizy i widząc co się dzieje myślę ze uroda by nie pomogła. Zresztą dobry rodowód, tatuaż nie obroniły jej jak widać przed tym co przeszła. A przeszła przez co najmniej 4 domy, o porodach nie wspomnę. Między innymi ma wadę wrodzoną - wypadającą rzepkę. Ale powiem tak one są sobie potrzebne. Od kiedy jest Ganga Ruda się zrobiła taka bardziej ciepła. Obie uwielbiają leżeć w "embrioniki" wtulone w siebie. Ganga to czarny charakter, broi, ale robi to z niesamowitym wdziękiem. Rambo i Ruda pozwalają jej na wszystko. Może im podkradać co tylko chce i nie protestują. Natomiast Ruda i Rambo między sobą potrafią zawalczyć. Ale to raczej tez traktują jako rozrywkę. Bo potrafią się specjalnie prowokować i zaczepiać. Podsumowując jest fajnie i zastanawiam się jak ja mogłam mieć jednego. Quote
Isadora7 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [FONT=Arial Black]Ganga uwielbia się przebierać :)[/FONT] [FONT=Arial Black]A Ruda sprawdza czy wszystko w porządku[/FONT] Quote
Recommended Posts