GoskaGoska Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Reksiu proszę nie zapominaj o tej czarnej kudłatce, bo inaczej to ją uspią :-(, ta co miala juz do Ciebie jechac a ją durne babska zabralo i oddalo Quote
Reksiu21 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wiem Gosiu., pamietam. Oczywiscie, wezme ja, jak mi ja tylko Kikou zabierze:cool3::eviltong: Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 a Psotkę weźmiesz? Ona jest słodka,ząbków nie pokazuje ,a resztę to Visenna i ULV powiedzą. Quote
kikou Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Reksiu21 napisał(a):Wiem Gosiu., pamietam. Oczywiscie, wezme ja, jak mi ja tylko Kikou zabierze:cool3::eviltong: zważywszy, że tylko 10cio kilowy Cooperek oddał mi honorowo ok 1,5 kilograma nadtrawionej treści pokarmowej w podrózy....(którą go solennie nafutrowano na podróż...) to ciekawe ile jest w stanie zwymiotować taka większa królewna jak czarnula..... a w sierpniu raczej też będe jechała.... Quote
Reksiu21 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zważywszy, że tylko 10cio kilowy Cooperek oddał mi honorowo ok 1,5 kilograma nadtrawionej treści pokarmowej w podrózy....(którą go solennie nafutrowano na podróż...) to ciekawe ile jest w stanie zwymiotować taka większa królewna jak czarnula.....:evil_lol::evil_lol:;) A moze mialabys mozliwosc ja wyciagnac ze schronu dzien wczesniej do siebie, lub moze by ja ktoras dziewczyna przenocowala, zeby sie upewnic ze niebedzie karmiona? To na pewno by duuzo dalo, chociaz niekazdy pies wymiotuje w samochodzie, ale.... @Pokera Psotkę weźmiesz? Ona jest słodka,ząbków nie pokazuje ,a resztę to Visenna i ULV powiedzą. Oczywiscie ze psotka pojedzie, tak zawsze bylo mowione. Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Reksiu21']z @Pokera Psotkę weźmiesz? Ona jest słodka,ząbków nie pokazuje ,a resztę to Visenna i ULV powiedzą. Oczywiscie ze psotka pojedzie, tak zawsze bylo mowione. Ufff,kamień z serca. :loveu::loveu: Reksiu . Quote
ulvhedinn Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Psotki postaramy się nie karmić.... :diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 czekaj Reksiu, bo juz sie pogubilam.Czyli Psotka ma jechac dopiero w sierpniu czy tak jak bylo mowione 27 ??? Psotka bez problemu zostaje sama w domu,ale nie potrafi zachowywac czystosci.Ewidentnie byla rozpieszczana - jest chuda jak cholera (prawdopodobnie przez pobyt w Schronisku, ktory tak bardzo ja stresowal), ale i tak zjada niewiele - jest po prostu wybredna. (Reksiu, polecam karmic ja non stop pizza - wtedy napewno przytyje :lol:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A ja tam tej Psotki i tak nie lubie... Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 oooo,co za miłość bez granic. Nie wiem dlaczego ona nie utrzymuje czystości,może czuje zapachy Kra. U mnie w garażu tylko raz nakoo i nasioo, a tak pięknie trzymała.Chodziłam z nią 4 x dziennie na spacery. Chętnie jadła gotowane mięso ze skrzydeł indyka + makaron + marchewka. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 to nie milosc.. to sie nazywa pokazowa po prostu :evil_lol::diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mogłam się domyślec z twoim ewidentnym zamiłowaniem do pokazówek! A ja tam Ci nie wierze, że to nie miłośc:razz: Quote
Reksiu21 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Sliczne zdjecia:loveu:, to z niej taki pieszczoch sie zrobil??:crazyeye: Tak wiec tak jak napisalam: Psotka by jechala do mnie w sierpniu, razem z ta kudlatka, no i event. jakims trzecim malutkim...:razz:...KIKOU? Ja bede:modla:przed toba:evil_lol: Teraz niemam mozliwosci jej samej zabrac, to ogromne koszty zeby jechac 1200km po jednego psa. A jak tam z tym kontem, ULV, Agnieszko??????:mad::cool3: Quote
Poker Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Reksiu21 napisał(a): Teraz niemam mozliwosci jej samej zabrac, to ogromne koszty zeby jechac 1200km po jednego psa. Nie ma problemu,możemy Ci dorzucić 1.albo więcej psióchów :evil_lol:,wtedy koszty się rozłożą :eviltong::eviltong: Quote
Poker Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 bazarek na Psotkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10575002#post10575002 Quote
Poker Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a może jednak poogłaszać Psotkę w Polsce,może się uda tutaj zanleźć jej dom,wtedy by się zwolniło miejsce u Reksiu dla innej bidy ? Quote
kikou Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 chyba nie zaszkodziloby, jest jeszcze miesac czasu do transportu...gdyby mala znalazla dom tutaj moznaby ocalic jakiegos innego biedaczka Quote
ulvhedinn Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Trochę nas zmartwiło, ze Psota będzie jeszcze miesiąc.... :oops: Nie da sie ukryc, że mamy spore przepsienie, więc roboty jest mnóstwo, do tego rozchorowały nam się kociaki i w zasadzie od weta nie wychodzimy. No i niestety pozostaje sprawa utrzymania Pso i Mai..... :oops: Co do ogłoszeń, fajna mysl :lol: Quote
Poker Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no to daję ją do wrocławskiej Wyborczej.Czyj telefon mam podać? Twój,ULV? Quote
Poker Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ulvhedinn napisał(a):Może być mój :lol: super,dziś wyślę do Wyborczej.Nie będę pisac ile ma lat,tylko ,że dojrzała sunia.W końcu nie wiadomo ile ma lat. Quote
Poker Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 skończyłam na Psocie robić ogłoszenia.To jej ogłoszenie oczywiście ze zdjęciem. Słodka,starsza , nieduża sunia znajduje się w domu tymczasowym po zabraniu jej z miejsca,w którym groziła jej szybka śmierć.Świetnie dogaduje się z innymi zwierzętami.Informacje pod nr telefonu 609325217. Quote
ulvhedinn Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Poker napisał(a):oooo,co za miłość bez granic. Nie wiem dlaczego ona nie utrzymuje czystości,może czuje zapachy Kra. U mnie w garażu tylko raz nakoo i nasioo, a tak pięknie trzymała.Chodziłam z nią 4 x dziennie na spacery. Chętnie jadła gotowane mięso ze skrzydeł indyka + makaron + marchewka. Pokerku Ty masz chyba troche spaczone pojecie na temat KrA ;) Ona nie sika non stop, czasem jej sie zdarzy, jak jej nie odcisne na czas, ale to może raz w tygodniu, albo rzadziej.... Poza tym Pso leje/kupa u agi w pokoju, a tam sie KrA nie załatwia, bo wogóle rzadko wchodzi.... Quote
Recommended Posts