Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

reksiu nie niestety zaraz wychodzę , ale skoro są zdjęcia daj ogloszenia dzis w kupipsa.pl , gumtree.pl w dziele wroclaw. Dzis jest niedziela to wiecej osob, przegąda ogoloszenia - napisz, ze tylko do 27lipca to moze się ktos obcy znajdzie.

Posted

Nie nazywajcie jej wredzia,musiałam podać jakieś imię do paszportu i jest chwilowo Psotką.Ona sporo rozumie,w ogóle nie wydaje głosu z siebie.
Koo ciapowate.Na dworze zrobiła sioo,pije,ale mało je. Widać,że jest w stresie,ale doopsko dała sobie umyć.:roll:
Gdy wchodzę do garażu to bardzo się cieszy,przytula się i staje na łapkach.
Na dworze generalnie umie chodzić na smyczy,jak większość moich tymczasów ze schroniska chodzi zygzakiem.Samochodów się nie boi.Zagląda na ludzi.

Posted

:oops:Psotko, przepraszam, nie wiedziałam, że masz już imię urzędowe...ona nadal gryzie??? czy jest miła, bo na tych zdjęciach wygląda na fajnego psiaka...

Posted

Ciesze sie bardzo ze sunia sie troszke uspokoila. Jestem przekonana ze ona potrzebuje troszek czasu, wtedy bedzie naprawde super wdziecznym psiaczkiem:loveu: Jak juz na drugi dzien sie tak cieszy do ciebie Poker, to co dopiero jak bedzie w nowym domku pare dni lub tygodni:p
A jest naprawde sliczna:loveu:

Posted

dziś nie kłapała ząbkami,tłumaczyłam jej,że trzeba doopkę umyć i chyba zrozumiała,bo na początku patrzyła nieufnie na moje poczynania.
Psotka jest tylko na potrzeby paszportu,a takie imię miała wpisane na karcie w schronie.
Nie kąpie jej ,bo nie chcę jej stresować i jeszcze kaszle,chociaż mniej.

Posted

przed chwilą byłyśmy na spacerze,robi tylko małe sioo.Lizała mnie po rękach i przytula się, chyba nawet delikatnie pisnęła jak mnie zobaczyła.
Ma nieprawdobodobnie gęstą sierść.Spróbuję ją wyczesać.

Posted

Jeżeli miała Psotka wpisane na karcie w Sch. to najprawdopodobniej jest to jej imię z poprzedniego domu , cieszę się że sunia dostała szansę .

Posted

Ale nie reaguje na to imię.Może jest w zbyt dużym stresie.
NIe wiem kiedy i kto zabiera :crazyeye: , czekam na jakieś informacje z wielką nadzieją:cool3:,bo inaczej sobie w łep palnę :-(