Reksiu21 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ECCI.....:mad: Ona chyba ma naprawde tak na imie Quote
Reksiu21 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Naprawde ogromne:cool3:, ale sunka sliczna, taka puszysta:loveu:. Nareszcie niewyglada na taka agresywna jak na starym zdjeciu. Dziekuje Poker:p Quote
Reksiu21 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :evil_lol: NO to ja przynajmniej zobaczylam. Moze przeslij do mnie, ja sprobuje. Podam ci adres na Pw Quote
Poker Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 nie mogę zmniejszyć,nie wiem co się dzieje :mad: Quote
kikou Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ale masz rozmach Poker z tym zdięciem...... pilna sprawa to i zdiecie OGROOOOMMMNNNEEE!!! Quote
Poker Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 skasowałąm te wielkie zdjęcia.Kikou jak je zmniejszyłaś? Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 i super. Mamy foto - szukamy tymaczasowego domu tylko do 27 lipca! Kto pomoze? Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 reksiu nie niestety zaraz wychodzę , ale skoro są zdjęcia daj ogloszenia dzis w kupipsa.pl , gumtree.pl w dziele wroclaw. Dzis jest niedziela to wiecej osob, przegąda ogoloszenia - napisz, ze tylko do 27lipca to moze się ktos obcy znajdzie. Quote
ecci Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Wredzia jest prześliczna!!!!!!!:loveu: Niech ją ktoś zabierze od Poker!!!!!!! Quote
Poker Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nie nazywajcie jej wredzia,musiałam podać jakieś imię do paszportu i jest chwilowo Psotką.Ona sporo rozumie,w ogóle nie wydaje głosu z siebie. Koo ciapowate.Na dworze zrobiła sioo,pije,ale mało je. Widać,że jest w stresie,ale doopsko dała sobie umyć.:roll: Gdy wchodzę do garażu to bardzo się cieszy,przytula się i staje na łapkach. Na dworze generalnie umie chodzić na smyczy,jak większość moich tymczasów ze schroniska chodzi zygzakiem.Samochodów się nie boi.Zagląda na ludzi. Quote
ecci Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 :oops:Psotko, przepraszam, nie wiedziałam, że masz już imię urzędowe...ona nadal gryzie??? czy jest miła, bo na tych zdjęciach wygląda na fajnego psiaka... Quote
Reksiu21 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ciesze sie bardzo ze sunia sie troszke uspokoila. Jestem przekonana ze ona potrzebuje troszek czasu, wtedy bedzie naprawde super wdziecznym psiaczkiem:loveu: Jak juz na drugi dzien sie tak cieszy do ciebie Poker, to co dopiero jak bedzie w nowym domku pare dni lub tygodni:p A jest naprawde sliczna:loveu: Quote
Poker Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 dziś nie kłapała ząbkami,tłumaczyłam jej,że trzeba doopkę umyć i chyba zrozumiała,bo na początku patrzyła nieufnie na moje poczynania. Psotka jest tylko na potrzeby paszportu,a takie imię miała wpisane na karcie w schronie. Nie kąpie jej ,bo nie chcę jej stresować i jeszcze kaszle,chociaż mniej. Quote
Poker Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 przed chwilą byłyśmy na spacerze,robi tylko małe sioo.Lizała mnie po rękach i przytula się, chyba nawet delikatnie pisnęła jak mnie zobaczyła. Ma nieprawdobodobnie gęstą sierść.Spróbuję ją wyczesać. Quote
Reksiu21 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jest naprawde piekna, ja tak lubie takie puchatki:loveu:, mimo ze w mieszkaniu to odkurzanie codzienne wskazane:evil_lol:. Quote
ecci Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 a kiedy ją od ciebie zabierają, wiadomo już coś na temat potencjalnego DT??? Quote
Bella1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jeżeli miała Psotka wpisane na karcie w Sch. to najprawdopodobniej jest to jej imię z poprzedniego domu , cieszę się że sunia dostała szansę . Quote
Poker Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale nie reaguje na to imię.Może jest w zbyt dużym stresie. NIe wiem kiedy i kto zabiera :crazyeye: , czekam na jakieś informacje z wielką nadzieją:cool3:,bo inaczej sobie w łep palnę :-( Quote
ecci Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Poker napisał(a): bo inaczej sobie w łep palnę :-( Poker, z powodu psa??? Quote
Recommended Posts