Agnieszka(Visenna) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ..albo kupa jak zeźry 3 kg kradzionej karmy na raz :evil_lol: -czesciej niz raz w tygodniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jak sie "moja" Psotka miewa? Super ze ja oglaszacie, kto wie, moze ktos sie znajdzie, to inna bieda bedzie miala szanse. Wyslalam Kikou pieniadze, mam nadzieje ze dojda w pore, to bede ja prosic zeby wam cos podala na Psotke;). Quote
Reksiu21 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Czy tutaj na tym watku ktos wogole bywa?:mad: Agnieszko, daj znac jak dostaniecie pieniadze od Kikou. 50zl z nich jest od Pokera, bo niechciala zebym jej za paszport Psotki oddala.;) Ponawiam pytanie: jak tam Psotka sie miewa? Quote
Poker Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 rozmawiałam z Ulv,Psotka ma się dobrze. Internetu niet chyba do przyszłego tygodnia :angryy: Quote
Poker Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dziś ukazało się we Wrocławskiej Wyborczej ogłoszenie Psotki ze zdjęciem.!!! Quote
kikou Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :crazyeye::crazyeye:......ciekawe czy ktos zadzwonil? Quote
Reksiu21 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No, ja tez jestem bardzo ciekawa....:razz: Quote
kikou Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ja jej tez w miedzyczasie zrobilam allegro z ta mysla, ze gdyby kogos zauroczyla tu na miejscu to moznaby inne biedactwo wyciagnac ze schronu.. Quote
Korenia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Podniosę pannę i z chęcią dowiem się co u niej słychać :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Psotka nie umie zachowywac czystosci - szybko sie nakreca, efektem czego jest mocz lub kooo rozniesione po całym pojkoju. Mimo mojego usilnego chwalenia,superowania itp. kiedy cudem zdarzy jej się załatwić poza domem- nie ma poprawy :shake: chuda jak była tak jest, zaczęła jednak masowo pochłaniać puszki,co mnie cieszy.Nie jest to pies zupelnie zrownowazony, chociaz agresji nie ma w niej zadnej.Ciezko mi ubrac w slowa czym objawia sie jej INNOSC, po prostu trzeba z nia troche pomieszkac zeby to zrozumiec. Moze Reksiu bedzie miala bogatszy zasob slow zeby to logicznie opisac jak Psota bedzie juz u niej. Quote
Poker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 to może ona powinna przebywac na zewnątrz.Tak jak pisałam,w moim garażu zachowywała czystość.MOze ona lubi zapach samochodu ;) Quote
Reksiu21 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 O jejku, no to bede miala:scared: Psu, ktory nieutrzymuje czystosci, to naprawde bardzo ciezko znalezc dom. Chyba ze u mnie bedzie inaczej:eek2:, w co niestety watpie. Poker, a ona byla u ciebie gdzies uwiazana lub zamknieta, czy biagala po calym garazu? A gdzie jest teraz? W pokoju luzem, czy biega po calym domu, czy jest gdzies zamykana? Powiedzcie mi prosze, to bede lepiej wiedziala jak sie na nia nastawic, i gdzie ja trzymac zeby ja nauczyc czystosci. Ile zostaje sama? czy jest inny pies z nia, czy jest sama w pomieszczeniu? Kiedy zalatwia sie w domu, jak ktos jest przy niej jak sie cieszy i wariuje, czy jak zostaje sama? Quote
Poker Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Psotka przez 2 doby była w garażu,oczywiście biegała po całym.Wychodziłam z nią mniej więcej co 4 godziny,w nocy miała przerwę 6 - 7 godzin i było czysto.Jak pisałam ,zaraz po przywiezieniu jej ,narobiła koo i sioo i rozdeptała oraz porwała reklamówki.Potem był spokój.Nie płakała. Quote
Reksiu21 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ma jechac w niedziele, ale dzis nawet cieszyc sie niemoge.:-( "Moja" Gabi niezyje:-( Quote
Recommended Posts