Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak sie "moja" Psotka miewa? Super ze ja oglaszacie, kto wie, moze ktos sie znajdzie, to inna bieda bedzie miala szanse.
Wyslalam Kikou pieniadze, mam nadzieje ze dojda w pore, to bede ja prosic zeby wam cos podala na Psotke;).

Posted

Czy tutaj na tym watku ktos wogole bywa?:mad:
Agnieszko, daj znac jak dostaniecie pieniadze od Kikou. 50zl z nich jest od Pokera, bo niechciala zebym jej za paszport Psotki oddala.;)

Ponawiam pytanie: jak tam Psotka sie miewa?

Posted

Psotka nie umie zachowywac czystosci - szybko sie nakreca, efektem czego jest mocz lub kooo rozniesione po całym pojkoju. Mimo mojego usilnego chwalenia,superowania itp. kiedy cudem zdarzy jej się załatwić poza domem- nie ma poprawy :shake: chuda jak była tak jest, zaczęła jednak masowo pochłaniać puszki,co mnie cieszy.Nie jest to pies zupelnie zrownowazony, chociaz agresji nie ma w niej zadnej.Ciezko mi ubrac w slowa czym objawia sie jej INNOSC, po prostu trzeba z nia troche pomieszkac zeby to zrozumiec. Moze Reksiu bedzie miala bogatszy zasob slow zeby to logicznie opisac jak Psota bedzie juz u niej.

Posted

O jejku, no to bede miala:scared:
Psu, ktory nieutrzymuje czystosci, to naprawde bardzo ciezko znalezc dom. Chyba ze u mnie bedzie inaczej:eek2:, w co niestety watpie.

Poker, a ona byla u ciebie gdzies uwiazana lub zamknieta, czy biagala po calym garazu?
A gdzie jest teraz? W pokoju luzem, czy biega po calym domu, czy jest gdzies zamykana?
Powiedzcie mi prosze, to bede lepiej wiedziala jak sie na nia nastawic, i gdzie ja trzymac zeby ja nauczyc czystosci. Ile zostaje sama? czy jest inny pies z nia, czy jest sama w pomieszczeniu? Kiedy zalatwia sie w domu, jak ktos jest przy niej jak sie cieszy i wariuje, czy jak zostaje sama?

Posted

Psotka przez 2 doby była w garażu,oczywiście biegała po całym.Wychodziłam z nią mniej więcej co 4 godziny,w nocy miała przerwę 6 - 7 godzin i było czysto.Jak pisałam ,zaraz po przywiezieniu jej ,narobiła koo i sioo i rozdeptała oraz porwała reklamówki.Potem był spokój.Nie płakała.