Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakbyśmy tak Cioteczki pogrzebały trochę w szafie w poszukiwaniu rzeczy na bazarek dla Gringo? Tak, w ramach wiosennych porządków :razz:
Gdyby to przesłać do Fundacji, Gosia (w wolnej chwili) na pewno wystawiłaby taki bazarek... tak sobie myślę :roll:

Posted

Gringo jest socjalizowany, pod nadzorem i pod opieką.

Hotelik zapłacony do 22.03.
Wybaczcie że na razie nie będę jeszcze pisała o szczegółach, ale działamy na ile tylko można.

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Gringo.
Cieszył się na wizytę, podskakiwał w kojcu, w którym teraz mieszka sam.
Prace nad jego charakterem trwają.
Dzisiaj przelejemy pieniądze do 5.04.

Posted

Na razie nadal proszę o ciiiiii

A do tego proszę o pomoc.
Dostałam oremus od Modewratora - pewnie słusznie - że wątek miał tytuł świadczący o typowej zbiórce kasy - i musze się rozliczyć.
Tytuł zmieniłam jakiś czas temu, nie myśląc o tym rozliczeniu. Tym bardziej, że na Gringa jest sporo aukcji allegro i poprzez stronę Fundacji zxbieramy środki + więc mam teraz kłopot.
Przecież nie mogę wstawić wszystkich rozliczeń, bowiem nie pochodzą z tego wątku.
Bardzo Was proszę o pomoc.
Napiszcie mi może na PM - kto ile wpłacił już na Gringa z tego wątku, a ja to zbiorę i wsatwię na wątek.
Nie chcę naruszać regulaminu.
A tytuł już zmieniłam.

Posted

ROZLICZENIE:

Nie wiem, jak to podawać, bo niektóre osoby pisały nicka, inne imię i nazwisko, nie wiem czy sobie życzą podawania.

Jesli tak wystarczy podaję:

Z bazarków moich oraz z darowizn dla Gringa z wątku wpłynęło łącznie: 1058 zł.

Koszty hotelu opłacane przez Fundację: 2078 zł
Koszt kastracji i opieki po zabiegu: 160,50 zł

W sumie wydatki: 2238,50 zł (nie liczę kupionej przez nas karmy dla Gringa do hotelu).

Saldo: - 1180,50 zł

Hotelik Gringa opłacony do 13.04.

Posted

może takie rozliczenie wystarczy, ja co miesiąc staram się wpłacić parę złotych, ale nie liczyłam tego i nie wiem jaką kwotę wpłaciłam

Posted

snuszkak napisał(a):
Oj sporo tego powychodziło :shake: trzeba spłacic zeby i inne psiaki miały swoja szanse

Akurat w Święta mam czas i szukam po mieszkaniu rzeczy na bazarek dla Gringa. :Dog_run:
Spokojnych i rodzinnych Świąt życzę wszystkim zainteresowanym na wątku! :grins: