Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]Gringo – to pies niezwykły. Jeszcze takiego psa nie widziałam. Istne cudo. Młodziutki – prawdopodobnie nie ma nawet roku, wygląda jak krzyżówka husky i sznaucera i ma piękne, dwukolorowe oczy: jedno niebieskie, drugie piwne.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ten sympatyczny, przyjacielski i pogodny pies stracił swój cały bezpieczny świat. Nie wiemy dlaczego – wyładował w jednym z podpoznańskich schronisk.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Trafił do niewielkiej klatki i wyglądając zza jej prętów tęsknie wypatruje, czy może ktoś nie zatrzyma się właśnie przy nim.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Gringo umie chodzić na smyczy, choć jeszcze nieco ciągnie. Kocha spacery – gdy z nim wychodzimy w jego oczach zapalają się takie wesołe ogniki.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Niestety – każdy spacer kiedyś się kończy, wszak czekają kolejne psie biedy – więc i Gringo musi trafić do swojej klatki.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]I wtedy przygasa – tak bardzo to widać. Wyciąga łapki zza krat, popiskuje, jakby prosił nas o zabranie właśnie jego – tego ślicznego psiego dzieciaka.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Im dłużej pozostanie w schroniskowej klatce, w tym większą depresję wpadnie. Tym trudniej będzie go przekonać, jaki świetny jest świat u boku człowieka.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Jeśli szukasz oryginalnego, młodego, aktywnego towarzysza wędrówek, zabaw – pokochaj Gringo – psa niezwykłego.[/FONT]

spójrzcie na te oczy

Kocham ludzi i ich pieszczoty

Nie jestem zbyt duzy

Pomóżcie nam wyciągnąć go ze schroniska.

Psa ogłosiłam juz na:
allegro
alegratka
kupsprzedaj
4łapy
eurocity
eoferty.

Kto może pomóc jeszcze z ogłoszeniami.

ROZLICZENIE WPŁYWÓW NA PSIAKA I WYDATKÓW

WPŁYWY - BAZARKI I DAROWIZNY

Yana - 30 zł
Litiel - 50 zł
Justyna I - 10 zł
Monia70 - 25 zł
Yana - 20 zł
agusiazet - 60 zł
Litiel - 50 zł
Werobikaa - 5 zł
Yana - 30 zł
Chandler - 100 zł
Maks i Spark - 45 zł
Zaneta - 40 zł
Gogonek - 48 zł
osc - 50 zł
Litiel - 100 zł
budrysek - 20 zł
budrysek - 20 zł
Itinea - 20 zł
D.B - 200 zł
Diora - 50 zł
K.F. - 50 zł
Gogonek - 20 zł
T.A.W - 20 zł
agusiazet - 20 zł
asiuniap - 40 zł

W sumie - 1063 zł

WYDATKI:

hotel - 2078 zł
kastracja, leczenie - 160,50

W sumie - 2238,50 zł

Jeszcze zostały do dopisania wpływy od listopada. Dopisze jutro.

Edited by supergoga
  • Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja cię jeszcze podniosę na wieczór, bo piekny z ciebie dzieciak. Jeszcze taki zupełnie smarkaczowaty, siusiający jak sunia.
Jak go wyciągnąć. Boję się o niego.

Posted

Super. W czwartek jedziemy do schroniska - w 4 osoby i zrobimy masową akcje odpchlania i odrobaczania. Mają niestety lokatorów. Myślę, że i 2 tury spacerków sie uda wykonać. I nowe fotki.

Posted

Nikomu się nie podoba to cudo smutne coraz bardziej.

Gringo czeka

Gringo płacze głośno za człowiekiem

Gringo na tyle na ile może wysuwa nosek i błaga o dom.