Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie klatka by zdziałała.chociaż Gringo potrafi wydostać się z każdej klatki:evil_lol: wyłaził ze schroniskowej, u Karin wyłaził z klatki, z której wyjście graniczy z cudem i nikt nie wiedział jak to robi:oops: jemu dobry, cierpliwy dom by sie przydał żeby go poduczyć...najlepiej dom bez innych zwierząt albo z jakąś sunią do towarzystwa. i dom z dużą ilością wolnego czasu:evil_lol: żeby go nauczyć zostawania w domu...no albo domek taki co zawsze ktoś jest-chociaż z tym ciężko..

z poprzedniego domu oddali Gringa bo ponoć przelazł przez ścianę z nidy do..sąsiadów:crazyeye: chociaż nie wiadomo ile w tym prawdy:shake:

może ten szkoleniowiec coś zadziała..
ale co da szkoleniowiec i reszta jak domu na horyzoncie brak:placz:

Posted

Oj to niezły agent z tego Gringa:roll:, ale może właśnie szkoleniowiec pomoże... Jak Gringuś się ogarnie to powinno być łatwiej z tym docelowym domkiem. Oby....

Posted

zdolny, zdolny:razz:
ale tych domków chętnych na horyzoncie nie widać..

najlepiej Gringa zna Rene ale ostatnio na wątku nie ma jej:shake: ona może opisać dokładnie co i jak w końcu to jej główny ulubieniec był...

Posted

Myslę, że o Gringo najwięcej powiedziec może jednak Karina. Szkoleniowiec przywiezie kennelówkę i nauczy Karine pracy nad psem. Karina mimo że ma naprawdę teraz sporo pracy i psiaków, w tym 2 nasze - to obiecała postarać sie i jest mozliwość, że Gringo nauczy się zostawania bezpiecznie.
A wtedy...kto to wie...może???;)

Posted

Goga masz rację-na dzień dzisiejszy Karina ma wieści bieżące; a Gringo od czasu schronu pewnie się zmienił;) liczymy na relację z postępów Gringulca:cool3: a Karina :loveu: pełen podziw:-o

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Kariną. Już bardzo dawno nikogo u psiaka nie było i żadnego poza mną w jego sprawie kontaktu.
Ja wybieram się do psiaków po feriach, czyli za 2 tygodnie. Teraz Karina ma urwanie głowy, a chcę na spokojnie porozmawiać i spróbować cos ustalić.

Posted

Gringo, postaraj się!!!
Bo już się ciotce Litiel po nocach śnisz i kciuki drętwieją od zaciskania ;)

Cioteczki! Pytanie ogólne: jak wstawiacie w swoje posty takie śliczne banerki?

Posted

Dzisiaj dokonałam wpłaty - zapłacone jest od 1 do 7 marca

(płatnośc była mozliwa dzieki Tomo2, który nadpłacił za rzeczy z bazarku, Anbrze, która zakupiła książki na ostatnim bazarku i Yanie, która systematycznie dokonuje wpłat) Dziękujemy za wspomaganie Gringa :loveu::loveu::loveu: