snuszak Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zdecyduj sie na bycie grzecznym, wtedy to juz domek sie szybko znajdzie ;) Quote
tyciaNi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a dlaczego sierściuch uwazany jest za nieznośnego? co przeskrobał? :diabloti: Quote
Yana Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 przelałam na Gringo 30 zł gdzie ten domek dla Ciebie słodziaku ? Quote
marta23t Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Gringo ma lęk separacyjny..jeden dom stracił przez to , że mógł zostawać sam:shake: Quote
Yana Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 marta23t napisał(a):Gringo ma lęk separacyjny..jeden dom stracił przez to , że mógł zostawać sam:shake: a może klatka by pomogła ? Quote
marta23t Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 pewnie klatka by zdziałała.chociaż Gringo potrafi wydostać się z każdej klatki:evil_lol: wyłaził ze schroniskowej, u Karin wyłaził z klatki, z której wyjście graniczy z cudem i nikt nie wiedział jak to robi:oops: jemu dobry, cierpliwy dom by sie przydał żeby go poduczyć...najlepiej dom bez innych zwierząt albo z jakąś sunią do towarzystwa. i dom z dużą ilością wolnego czasu:evil_lol: żeby go nauczyć zostawania w domu...no albo domek taki co zawsze ktoś jest-chociaż z tym ciężko.. z poprzedniego domu oddali Gringa bo ponoć przelazł przez ścianę z nidy do..sąsiadów:crazyeye: chociaż nie wiadomo ile w tym prawdy:shake: może ten szkoleniowiec coś zadziała.. ale co da szkoleniowiec i reszta jak domu na horyzoncie brak:placz: Quote
Gogonek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Oj to niezły agent z tego Gringa:roll:, ale może właśnie szkoleniowiec pomoże... Jak Gringuś się ogarnie to powinno być łatwiej z tym docelowym domkiem. Oby.... Quote
marta23t Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 zdolny, zdolny:razz: ale tych domków chętnych na horyzoncie nie widać.. najlepiej Gringa zna Rene ale ostatnio na wątku nie ma jej:shake: ona może opisać dokładnie co i jak w końcu to jej główny ulubieniec był... Quote
snuszak Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Mysle ze Gringo i tak bardzo sie zmienial od czasu kiedy go widzialam an zywo, a bylo to bardzo dawno.... Quote
supergoga Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Myslę, że o Gringo najwięcej powiedziec może jednak Karina. Szkoleniowiec przywiezie kennelówkę i nauczy Karine pracy nad psem. Karina mimo że ma naprawdę teraz sporo pracy i psiaków, w tym 2 nasze - to obiecała postarać sie i jest mozliwość, że Gringo nauczy się zostawania bezpiecznie. A wtedy...kto to wie...może???;) Quote
marta23t Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Goga masz rację-na dzień dzisiejszy Karina ma wieści bieżące; a Gringo od czasu schronu pewnie się zmienił;) liczymy na relację z postępów Gringulca:cool3: a Karina :loveu: pełen podziw:-o Quote
snuszak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gringo czas Cie przystosowac do zycia w domku :eviltong: Quote
snuszak Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 licze na Ciebie Gringo? a Rene Ty odwiedzalas Gringa? mozesz tez cos powiedziec jak teraz wyglada? Bo na watku Cie nie ma a tak zabiegalas o ratowanie tego psiaka.:shake: Quote
supergoga Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Rozmawiałam wczoraj z Kariną. Już bardzo dawno nikogo u psiaka nie było i żadnego poza mną w jego sprawie kontaktu. Ja wybieram się do psiaków po feriach, czyli za 2 tygodnie. Teraz Karina ma urwanie głowy, a chcę na spokojnie porozmawiać i spróbować cos ustalić. Quote
marta23t Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no właśnie Renata gdzie Wy się podziewacie??:razz: Quote
Litiel Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Gringo, postaraj się!!! Bo już się ciotce Litiel po nocach śnisz i kciuki drętwieją od zaciskania ;) Cioteczki! Pytanie ogólne: jak wstawiacie w swoje posty takie śliczne banerki? Quote
supergoga Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dzięki pomocy wielu osób - opłaciłam dzisiaj hotelik Gringolca do 28.02. OBy już coraz mniej tych wpłat było. Oby się chłopak ustabilizował. Quote
snuszak Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Gringo, czekamy na Twoj domek wszyscy, tzrymamy kciuki! Quote
tyciaNi Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 na razie o nic nie pytam tylko zaciskam paluchy na szczęście :diabloti: Quote
snuszak Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Gringo narazie jest w trakcie przygotowan do bycia psem domowym, kanapowym i trzymamy kciuki za powodzenie w tym szkoleniu a moze wtedy bedzie domek :evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dzisiaj dokonałam wpłaty - zapłacone jest od 1 do 7 marca (płatnośc była mozliwa dzieki Tomo2, który nadpłacił za rzeczy z bazarku, Anbrze, która zakupiła książki na ostatnim bazarku i Yanie, która systematycznie dokonuje wpłat) Dziękujemy za wspomaganie Gringa :loveu::loveu::loveu: Quote
snuszak Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 no nareszcie cos napisala :p teraz gdy Gringo ma oplacony hotel na najblizszy czas spokojnie moze rozpoczac swoja nauke Quote
supergoga Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 :multi:Dziękujemy bardzo. Jak tylko dowiem się jakie czyni postepy napisze. I jak mówiłam, po feriach pojade do Kariny pogadać. Quote
Recommended Posts