supergoga Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dzięki, może to coś da. Tym bardziej, że na alegratka i kupsprzedaj Gringo jest juz od kilku m-cy. I cały czas jest odnawiany. Quote
marta23t Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Gosiu wiadomo , że hotelik to spore koszta. Dlatego przyłączam się do apelu o wsparcie dla Gringa! Każda złotówka się liczy. Przypominam że 1 dzień to 20 zł. Więc prosimy o wsparcie!! Gosiu daj znać co u piechów jak Darek wróci:loveu: Quote
Slomka22 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A ja wierze, ze Gringo znajdzie dom :cool3: A poki co ma jeszcze Niezwykły pies o niezwykłych oczach szuka swojego kątka Quote
Rene@Rabik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Slomka22 napisał(a):A ja wierze, ze Gringo znajdzie dom :cool3: Ja też i tego się trzymajmy. A w ogóle to bardzo dziękuję za ogłoszenia :Rose: Quote
Rene@Rabik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='supergoga']A swoją drogą zawsze jest tak i z tym chyba się wszyscy liczyli, że hotele dla psów kosztują. Poprzez bazarki i allegro - bowiem cały czas są aukcje na które produkuję różne psie i kocie ozdoby - zebrałam juz około 700 zł. Pozostałych kwot nie znam. A sam pobyt psa do końca roku tylko licząc przekroczył 1100 zł. Hotele, to nie są instytucje charytatywne, więc kasują za pobyt zwierzaka - działalność gospodarcza jak każda inna. Podsumowując obecność Gringa w hotelu 6 listopada został tam zawieziony 7 listopada zostały za niego naliczone opłaty, do 31 grudnia daje to razem 55 dni x 20 zł/dobę = 1.100 zł - koszt pobytu hoteliku do końca 2008 roku Dzięki Wam kochani Dogomaniacy można było to sfinansować :loveu::loveu::loveu:, nie będę oryginalna kiedy powiem, że w nadchodzącym Nowym Roku chciałbym, aby znalazł się dom dla Gringa, psa nietuzinkowego. Quote
supergoga Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Przy okazji jeśli czyta to ktoś kto również bierze udział w aukcjach allegro - dzięki, bo tam także sporo osób uczestniczyło w aukcjach dla Gringa. Nawet nie da się wymienić wszystkich darczyńców. Psiaki mają się zupełnie dobrze. Teraz siedzą razem - do Gringa w jego kojcu dołączyła Cobra i są w dwójkę. Trochę przepełnienia w hoteliku - wiadomo, taki czas. Poza tym Karina słusznie chyba zauważyła, że razem będą pewniejsze, a że zbliża się ciężka noc dla psów - czując swoją bliskość mają się raźniej. Wujaszek zawiózł jedzonko, smakołyczki dla psiaków i kasę do 8.01. I mamy wielką nadzieję, że nasze dwa draby wreszcie będą mogły pakować walizki. Quote
gonia66 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 I właśnie tego życzymy chyba wszystkie Gringusiowi w nowym Roku 2009...oby jego lepszy los nie zależał tylko od pieniążków...oby znalazł gorące serce, które da Mu domeczek za darmo...za Jego mizianki i tulanki..za Jego cudny wzrok i kochające serducho...Gringuś..masz kochane cioteczki i wujaszków nawet...już wiesz, co to szczęście..ale Oni mają wiele pieskow pod opieką...muszą się dwoic i troić, żeby Tobie i innym towarzyszom niedoli było dobrzę...dlatego życzę Ci..obyś w tym roku znalazł kocgoś na własnośc..tylko dla siebie...:loveu::loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Gringo ja również przyłączam się do noworocznych życzeń dla Ciebie i dla dzielnych walczących o szczęście Twoje i innych zranionych psich serc :loveu: wierzę że w 2009 będzie lepiej - musi być ;) Quote
marta23t Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkim wspierającym wątek i wszystkim naszym bidom szczęśliwego Nowego Roku życzę! Quote
Slomka22 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Gringo czy nie uwazasz, ze styczen to dobry moment na przeprowadzke do wlasnego domu? Tego Ci zycze z calego serca Wszystkim ciotkom, wujkom i innym duzo zdrowia i usmiechu w Nowym Roku. Quote
Rene@Rabik Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Slomka22']Gringo czy nie uwazasz, ze styczen to dobry moment na przeprowadzke do wlasnego domu? No ja uważam, że rewelacyjny wręcz :evil_lol: Quote
supergoga Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 :multi: Bardzo dziękujemy. Każda wpłata jest dla Gringa ważna. Mamy nadzieje, że ktoś wreszcie go zobaczy. Przekona się, jaki jest fajny. Quote
Rene@Rabik Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gringo wraz ze współtowarzyszką z kojca Cobrą zostały porządnie dzisiaj wygłaskane, wymiziane. Miałyśmy z Margolką pełne ręce roboty :evil_lol: Gringo ma sierść jak mały miś, miejscami w dotyku prezypominjącą fakturą szczotkę ryżową :diabloti: Poza tym pychol zaczyna zarastać, nogi ma już zagojone, przybrał na wadze - zaczyna wyglądać dobrze. Jest pełen energii i wigoru, chętny do zabawy i psot. Kiedy Cobra biega po podwórku, organizując sobie "wielką pardubicką" on dzielnie dotrzymuje jej kroku, podążając za nią. :Dog_run: Quote
tyciaNi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ogromnie się cieszę, w takim razie prawdziwy z niego gentleman :evil_lol: dba o kobietę przy boku, a do tego potrafi się wdzięcznie acz nie nahalnie upomnieć o pieszczoty i właściwie za nie podziękować ;) pozdrawiam Quote
Rene@Rabik Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Gentelman ? No nie wiem .... :hmmmm: Małe ADHD prędzej, ale kindersztuby zawsze go można nauczyć :lol: Quote
marta23t Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a ja nic nie wiedziałam, że jedziecie:mad: oj nieładnie, nieładnie:cool3: Quote
Rene@Rabik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tak jakoś wyszło :oops:, następnym razem nadrobimy to niedopatrzenie ;) Quote
marta23t Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hehe trzymam Cię za słowo:lol: chętnie bym Gringusia zobaczyła:evil_lol: bo już pewnie nie pamięta jak wyglądam:evil_lol: Renata przyznaj się był szał radości i taniec Gringulcowy?:cool3: Quote
Rene@Rabik Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Taniec radości był i buzi z wyskoku dostałam - jak zawsze :evil_lol: ----------------------------------- Poza tym dokonałam własnie wpłaty - 120,00 zł Gringo ma zapłacony hotel od 9.01.09 do 14.01.09 (wpłata była mozliwa dzięki darowiznom dogomaniaków - Sufragan 100 zł i Yana 20 zł - dziękuję serdecznie za wspieranie Gringa :Rose::Rose::Rose:) Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a czy ten fenomenalny pies potrafi ucałować z wyskoku sam czubek nosa? Quote
Rene@Rabik Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Z nim to jest wszystko mozliwe.... on jest po prostu nieprzewidywalny z tą miłością okazywaną człowiekowi :evil_lol: Gringo się przypomina, dzisiaj jego koleżanka pojechała do swojego domu, a on został sam w boksie. Quote
Recommended Posts