Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam. Sądzę, że na Panią (Izę, bo jesteśmy na ty) lepiej nie naciskać. To troszku taka mimoza. Im dłużej on tam jest, tym większa szansa, że nie będzie chciała się z nim rozstać. A to już dwa tygodnie :multi: Wybadamy w sobotę co i jak.

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc możecie odetchnąć z ulgą :lol:
Wszystkie nasze obawy były zupełnie bezpodstawne. Pani Iza kocha Liska całym sercem (no może przesadzam, bo słodką Balbinkę też przecież kocha) i z całą pewnością go nigdzie nie odda.
Oswoiła się już z jego brakiem łapki i zupełnie jej to nie przeszkadza. Liskowi zresztą też, śmiga jak mój Guzik. Liseczek jest zadbany, wyczesany i wpatrzony w Panią Izę. Balbinka też go zaakceptowała, psiaki dogadują się świetnie i nawet jakoś specjalnie nie rywalizują o względy swojej pani. A Pani Iza dba o to żeby obydwa psy były jednakowo traktowanie, miziane i dopieszczane. To wspaniała, bardzo ciepła osoba :loveu:
Zofia w poniedziałek wrzuci zdjęcia to same zobaczycie jak Lisek teraz wygląda. Ale jedno jest pewne:

LISEK MA PRAWDZIWY, KOCHAJĄCY DOM

Posted

zdjecia tym razem mi slabo wyszly,a to pewnie dla tego,ze piesko bylo 3, a pan 4 i wszytskioe byly bardzo ruchliwe :),najwazniejsze jest to,ze poznalam Pania Liska i ze wszystko jest w jak nalepszym porzadku>zeby kazdy psiak tak mogl dobrze trafil jak Lisek ...

Ostatnie foto prosze kliknac, zle je wkleilam...

Posted

To zdjęcie jest fatalne, wiem. Wstydzę się, że je zrobiłam. Ale daje szybką i jasną odpowiedź na pytanie, czy Lisio da radę wchodzić po schodach...

Na co patrzy Lisek? Kto zgadnie? Tak, tak - tam stoi PANI i robi kawę. Nie wolno jej spuścić z oka ani na chwilę...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...