Zofia.Sasza Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 E tam. Sądzę, że na Panią (Izę, bo jesteśmy na ty) lepiej nie naciskać. To troszku taka mimoza. Im dłużej on tam jest, tym większa szansa, że nie będzie chciała się z nim rozstać. A to już dwa tygodnie :multi: Wybadamy w sobotę co i jak. Quote
Selenga Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No więc możecie odetchnąć z ulgą :lol: Wszystkie nasze obawy były zupełnie bezpodstawne. Pani Iza kocha Liska całym sercem (no może przesadzam, bo słodką Balbinkę też przecież kocha) i z całą pewnością go nigdzie nie odda. Oswoiła się już z jego brakiem łapki i zupełnie jej to nie przeszkadza. Liskowi zresztą też, śmiga jak mój Guzik. Liseczek jest zadbany, wyczesany i wpatrzony w Panią Izę. Balbinka też go zaakceptowała, psiaki dogadują się świetnie i nawet jakoś specjalnie nie rywalizują o względy swojej pani. A Pani Iza dba o to żeby obydwa psy były jednakowo traktowanie, miziane i dopieszczane. To wspaniała, bardzo ciepła osoba :loveu: Zofia w poniedziałek wrzuci zdjęcia to same zobaczycie jak Lisek teraz wygląda. Ale jedno jest pewne: LISEK MA PRAWDZIWY, KOCHAJĄCY DOM Quote
majqa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 I na takie wieści czekałam. Uff. Powodzenia maleńki!!!:loveu: Quote
Tosia2 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 To się nazywa happy end... :) Po pierwszej rozmowie czułam że to odpowiednia osoba dla Liska... hihi....:evil_lol: Quote
Tosia2 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Zobaczcie proszę ten wątek!!! Tą małą trzeba gdzieś wyciągnać!!! Pomóżcie ogłaszać.... To koniec świata żeby taka chodząca dobroć tkwiła w schronisku !!!!!! :placz::placz::placz::angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10708030#post10708030 Quote
zolzunka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 zdjecia tym razem mi slabo wyszly,a to pewnie dla tego,ze piesko bylo 3, a pan 4 i wszytskioe byly bardzo ruchliwe :),najwazniejsze jest to,ze poznalam Pania Liska i ze wszystko jest w jak nalepszym porzadku>zeby kazdy psiak tak mogl dobrze trafil jak Lisek ... Ostatnie foto prosze kliknac, zle je wkleilam... Quote
Selenga Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No i na dodatek wcisnęłyśmy się z trzema psiakami w ciasny kąt kawiarenki :) Zdecydowanie nie było warunków do fotografowania Quote
Tosia2 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Skoda że Wam nikt foty nie strzelił... :evil_lol: Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za pomoc!!! Jesteście niezastąpione!!! :) Ja mam teraz nowy ból głowy i powód do bezsenności..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118687 :placz::placz::placz: Quote
Ra_dunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tosia2 - no to już możesz zmieniać tytuł wątku :D Quote
Tosia2 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Właśnie o tym samym pomyślałam wchodząc na wątek..... ;) Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No super po prostu! Dzięki Selenga i Zolzunka za wsparcie i miłe spotkanie przy kawusi. Dla wyjaśnienia - to ja Was przecież wcisnęłam w ten ciasny kąt. Zdjęcia będą za chwilkę. Quote
malagos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 kochane jesteście! a Lisek taki szczęsciarz! Quote
majqa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='zolzunka'] Przecudowny pychol i ważne, że już bezpieczny i ma dla kogo żyć.:loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Lisek z nową koleżanką, Balbinką Nie wiem, czy lubię Guzika... Już wiem! Lubię go średnio. A oto Guzik w całej krasie Głaski od ciotki Zolzunki Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To zdjęcie jest fatalne, wiem. Wstydzę się, że je zrobiłam. Ale daje szybką i jasną odpowiedź na pytanie, czy Lisio da radę wchodzić po schodach... Na co patrzy Lisek? Kto zgadnie? Tak, tak - tam stoi PANI i robi kawę. Nie wolno jej spuścić z oka ani na chwilę... Quote
Tosia2 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Bosko... Po Wczorajszej Akcji Z Suczką To Miód Na Moje Serce..... Quote
dorota412 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Wreszcie wrocilam z wakacji i od razu dopadlam kompa i do Lisia. A tu TAKIE WIESCI:multi: bardzo sie ciesze nawet nie umiem napisac jak bardzo!!!! Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Na Liska natrafiłam na prowadzonym przez siebie wątku "trójłapków z dogo". Bardzo się cieszę, że ma dobry dom! Czy możemy liczyć na zdjęcia? :cool3: Quote
Recommended Posts