Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wlasnie jak wyglada jego sytuacja "materialna", czy Tosia zaplacila za operacje i jakie jest saldo na dzis (chyba, ze pominelam wczesniejsze rozrachunki - wpływy-wydatki)?

Posted

EVA2406 napisał(a):
Czy Liskowi potrzebne są jeszcze pieniążki czy już tylko szczęśliwu domek?

Tego wlasnie nie wiemy. Moze Pani Zofia, jako jedyny chyba opiekun, dowie sie w lecznicy, lub Tosia jak wroci.

Posted

Wedle mojej dobrej wiedzy (info od d-ra Jerzego Sobczyka) sama amputacja została wykonana bezpłatnie. Więcej nie wiem i nie bardzo mam ochotę się dowiadywać, bo ja się na kasjera nie nadaję :oops: Mam kłopoty z dodawaniem, odejmowaniem etc. Dowiemy się jak Tosia wróci.
Pani rzeczywiście miała być wczoraj, ale nie obiecywała na 100%, że właśnie tego dnia będzie. Może dziś, może jutro...
Natomiast ja mam od wczoraj jasność w jak fachowych rękach jest Lisek! Moja suka tymczasowa postanowiła bowiem zacieśnić więzy braterskie z moim kotem, co zaowocowało rozcięciem powieczki. Państwo z liskowej lecznicy w ciągu pół godziny doprowadzili oczko do porządku. Narkoza dokladnie dopasowana do czasu zabiegu, szew jak u Armaniego - pełna szaca dla nich!

Posted

zofia&sasza napisał(a):
(...)Co do Pani, to ma wpaść w tych dniach (nie wiadomo dokładnie kiedy) ze swoim psem żeby zobaczyć jak psiaki na siebie zareagują. Zostawiłam tam swój numer z prośbą o kontakt. Jestem pewna, że lekarze zrobią wszystko, by Panią uspokoić i wytłumaczyć jej jak należy się piesiem zajmować. (...)

Tym fragmentem Zosia wyjaśniła sprawę. Pani winna pojawić się za jakiś, bliżej nieokreślony, czas.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Wedle mojej dobrej wiedzy (info od d-ra Jerzego Sobczyka) sama amputacja została wykonana bezpłatnie. Więcej nie wiem i nie bardzo mam ochotę się dowiadywać, bo ja się na kasjera nie nadaję :oops: Mam kłopoty z dodawaniem, odejmowaniem etc. Dowiemy się jak Tosia wróci.
Pani rzeczywiście miała być wczoraj, ale nie obiecywała na 100%, że właśnie tego dnia będzie. Może dziś, może jutro...
Natomiast ja mam od wczoraj jasność w jak fachowych rękach jest Lisek! Moja suka tymczasowa postanowiła bowiem zacieśnić więzy braterskie z moim kotem, co zaowocowało rozcięciem powieczki. Państwo z liskowej lecznicy w ciągu pół godziny doprowadzili oczko do porządku. Narkoza dokladnie dopasowana do czasu zabiegu, szew jak u Armaniego - pełna szaca dla nich!

Podaj mi pls namiary bo moj Onek i moja kocica non stop - tyle ze podczas szalonej zabawy z pilka robia sobie krzywde ;)

Posted

Angie :) napisał(a):
Podaj mi pls namiary bo moj Onek i moja kocica non stop - tyle ze podczas szalonej zabawy z pilka robia sobie krzywde ;)

Angie, proszę nie odbierz tego źle :shake:, ale...ja bym zmieniła Twoim skarbom zabawkę, bo jak zagięły parol na piłeczkę to dym będziesz miała na okrągło.

Posted

majqa napisał(a):
Angie, proszę nie odbierz tego źle :shake:, ale...ja bym zmieniła Twoim skarbom zabawkę, bo jak zagięły parol na piłeczkę to dym będziesz miała na okrągło.

nie to nir to ze zagiely parol - po psotu wesolo sobie ganiaja tyle ze kicia w zabawie machnie lapka celujac w pilke a oberwie niechcaco moj pies, ktory podstawi pyszczek ;) to nie jest zadna woja psio kocia, jak przynioslam jeszcze slepa kicie to moj pies (nie suka) opiekowal sie nia - lizal ja, spal przy niej i bawil sie z nia - Kot traktuje go jak matke :lol::evil_lol:

Posted

Mój Behemot-Belzebub (Belaszek) został wczoraj poddany brutalnemu manikiurowi :evil_lol: Angie wyślę Ci namiar na pw, ale jutro, bo dziś dogo wariuje :shake: Tak że wczoraj Lisek o mało nie poznał drugiego liska, czyli Neny. Niestety ona ma cieczkę (w kawalerce razem z Saszą :angryy:), więc tylko było trochę głasków.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Mój Behemot-Belzebub (Belaszek) został wczoraj poddany brutalnemu manikiurowi :evil_lol: (...).

Jejku, masz kota z piekła rodem? ;)

Posted

Sorki za dubla, ale coś się dzieje z dogo. Ledwo wchodzę. Tak - on z piekielnych otchłani pochodzi. Jak miał 6 tygodni to wgryzł się mojemu TZ-owi w pachwinę. Potem było z każdym rokiem gorzej - a on ma 17 latek :evil_lol:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Sorki za dubla (...) on ma 17 latek :evil_lol:

Nie widzę dubla. Pewno przekłamanie z dogo. Rekordzistka u mojej mamy żyła 18ście. Twojej kici życzę 2gie tyle! :multi:

Posted

majqa napisał(a):
Przebijaj się Liseczku na czołówkę, bo tu ciotki się o kiciach rozgadały.;)

mojego chlopaka Kot - Spaslak (imie adekwatne do postory :) ma juz 25 lat :evil_lol:

co u Lisiatka? jak tam Pani?

Posted

Dziś tam wpadnę i sprawdzę co i jak. Bo jak zadzwonię, to się pewnie przy moim szczęściu znowu natknę na nie tego doktora, co trzeba. Słuchajcie, czy Lisio jest gdzieś poogłaszany? Wiem, głupie pytanie, ale nie bardzo mam czas się przebijać przez cały wątek. Ja go wepchnę do "Echa", ale nie od razu, bo teraz pójdzie moja Rudzina :-(. Może do Wyborczej wstawić, bo ostatnio nic tam nie widziałam...

Życzenia zdrówka dla Spaślaka!

Posted

[quote name='zofia&sasza']Dziś tam wpadnę i sprawdzę co i jak. Bo jak zadzwonię, to się pewnie przy moim szczęściu znowu natknę na nie tego doktora, co trzeba. Słuchajcie, czy Lisio jest gdzieś poogłaszany? Wiem, głupie pytanie, ale nie bardzo mam czas się przebijać przez cały wątek. Ja go wepchnę do "Echa", ale nie od razu, bo teraz pójdzie moja Rudzina :-(. Może do Wyborczej wstawić, bo ostatnio nic tam nie widziałam...

Życzenia zdrówka dla Spaślaka!

jet tutaj:

http://www.anatoliandog.pl/index.php?o=ogloszenie&id=89

tylko z moim e-mailem bo nie znalazam na watku innego :)