Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oooo to bosko !!!! Mysle,ze Lisek sobie poradzi z tym 2 pietrem spokojnie, a jak trzeba mu bedzie troche pomoc to on jest leciutki przeciez:) Chlopak wszedl na wage jak bylma u niego - zaledwie 9 kilo z groszami :) Mialam go znow odwiedzic w srode,ale ciesze sie,ze juz ma domek :multi:

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On PODNOSI NOZKE :multi: cyrkowiec jeden:lol: jaki z niego slicznioch:loveu:

Zofio, a ten domek to skad sie objawil? Bo ta Pani ma suczke, a ta, ktora go odwiedzala miala chyba pieska? Z suczka powinien sie lepiej dogadac.
Bardzo dziekujemy Pani Zosi, ktora wziela Lisia w opieke i nas informuje na biezaco, no i Pani, ktora go przygarnela:Rose:

Posted

Super :D Lisek taki cudny, że na pewno podbije serca w nowym domku i już go nikt nie odda :D
Właśnie Zofio - wzięła go ta sama Pani, która przedtem go odwiedzała??
podnoszenie nóżki :crazyeye::loveu::multi:

Posted

Tak, to ta Pani, która go odwiedzała. Bardzo wrażliwa i delikatna osoba. Widać, że ma serce dla zwierzaków. Na razie Lisio jest tam na tymczasie. Formalnie jest dalej pod opieką Sfory. Tak że z wiwatami jeszcze poczekajmy. Pani bardzo się nad nim trzęsie i to może przekroczyć jej wytrzymałość psychiczną. Chyba nie do końca uwierzyła w zapewnienia lekarzy, p. Ewy i moje, że Lisek to teraz zdrowy psiak, tylko trochę inny niż inne ;). Mam nadzieję, że z czasem się "oswoi" i zacznie traktować go normalnie. Dobrą stroną jest to, że pani mieszka 50 metrów od całodobowej lecznicy na Schroegera - opieka medyczna w zasięgu ręki.
Co do powarkiwania, p. Gontarek była tam kilka godzin po mnie i panował spokój - chyba po prostu Lisio zląkł się o swoją ranę...
P. doktor Ratajska z lecznicy prawie płakała, żegnając się z Liskiem (Rudzikiem, jak go nazywali). Dała mu na odchodnym dodatkową puchę żarcia :lol: Widać, że go tam b. lubili w lecznicy.
Czyli jest dobrze, ale trzymanie kciuków dalej mile widziane!

Posted

To bardzo mocno trzymam kciuki.

Pani się nie dziwię, bo ja jak brałam kotka trzyłapka to też bardzo to przeżywałam. Nadal się o niego boję, ale kilka dni temu minął rok jak Karolek jest u nas w domu i wszystko jest ok. Wczoraj wdrapał się nawet kawałek na drzewo ;), a nie ma przedniej łapki.
Pozdrawiam Wszystkich, którzy pomogli Liskowi.
Nowej Pani Liska życzę żeby nigdy nie miała problemów z piesiem, a tylko samą radość.
Pani dr. Ratajska cieszy się bardzo dobrą opinią, jako fachowiec i jako Człowiek.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Pani bardzo się nad nim trzęsie i to może przekroczyć jej wytrzymałość psychiczną. Chyba nie do końca uwierzyła w zapewnienia lekarzy, p. Ewy i moje, że Lisek to teraz zdrowy psiak, tylko trochę inny niż inne ;). Mam nadzieję, że z czasem się "oswoi" i zacznie traktować go normalnie.

Ja też się na początku trzęsłam nad Guzikiem. Ale jak mnie parę razy przegonił po osiedlu to mi przeszło :)

Posted

Jak to taki szczęśliwy wątek to może trafi się drugi super domek dla drugiego rudego super psa trzyłapka z podpisu Angie. Też bardzo zapadł mi w serduszko ten piesio. Sama bym go wzięła, ale już jestem na maksa zapsiona i zakocona :razz:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Co do długu, to jutro zadzwonię tam do Samego Pana Kierownika lecznicy (p. Gontarek mnie upełnomocniła w tej kwestii) i się okaże...

az sie boje zapytac.... jakby co to do wplat to samo konto - Tosi(czyli Ani)?

Posted

Wpłaty wszelki na konto Tosi2 oczywiście. Ile wynosi okres próbny... Nie wiadomo. Myślę że po kilku tygodniach Pani już będzie mieć jasność, czy daje radę. Ja do niej zadzwonię za parę dni, ale nie chcę, żeby się czuła zaszczuta przez dogo ;)

Posted

Moje pytanie bylo raczej do Zosi, bo ona zostala mianowana "pełnomocnikiem" i bedzie sie dowiadywac o "stan konta" Lisia w klinice, wiec podadza czy jest cos uregulowane. A dopytuje sie, bo wyjezdzam i raczej nie bede miala dostepu do netu, a chcialabym wiedziec czy dotarly moje pieniazki i zostaly wplacone